Kupolen..

Har vart på kupolen med William och Natha. Vi vandrade runt och spanade lite men hittade inget att köpa. Vi tog en glass och träffade Jojo som va med Helena. Pratade med dom en stund. Vi gick vidare till ica där vi köpte Kaffe, 4 cider, cola, en tidning och chips. Men det va bah kaffet, colan och två cider som va mina. De andra va Nathas.

Nu har man kommit hem och hunnit äta, det vart fiskbullar och potatis som plutte tycker om så mycket. Haha de enda man hörde från han va mmm mmm mmm. Haha så det är nått som han gillar. Fisk är ju bra så de gör ju inget tt han tycker om de.

Nu ska mn ta en promenad med hunden som kommer in och skriver mer senare..

Bye bye<3


Sista april..

God morgon..
Nu har man vaknat,  vart ut med hunden och gett Wille lite välling. Han ligger i sin säng igen för att han va mer trött. Så då sitter jag här och skriver lite om vad som sker under dagen, iaf så mycket jag vet.

Ska ut och handla lite med mamma senare, ja Wille ska ju så klart med han oxå. Men det fattar ni nog redan. Kanske ska köpa hem nått gott till kvällen? Elr jag vet inte vi får se.

Jag är lite orolig för ikväll. Dom kommer ju smälla en del och jag vet inte hur Bella elr Wille reagerar. Wille va ju så liten på nyår så det märkte han inte, men nu kanske det är spännande. Men Bella vet jag inte ett piss om hur hon blir. Hoppas han inte blir rädd utan mer intresserad. Det har ju kommit upp lappar på varje port om att man inte får smälla smällare på gårdarna för att det finns hundar. Hoppas alla håller det. För om Bella blir rädd är det ju inte så kul om dom ska smälla alles utanför oss.

Det va allt för mig just nu. Jag skriver ju så klart mer sen, så höres vi..

Bye bye <3


Sussar!

Ja då har man lagt wille. Det blev lite tidigt men jag tror inte att han sover för natten vi får se hur det blir. Han va iaf super trött och då är det klart att han ska få sova. Men om han vaknar sen så är det ju så. Fy inte finns detmycket att göra.

Bedövningen har börjat försvinna helt nu. Har haft den nästan hela dagen nu men inte lika stark hela tiden. Haha det kryper lite i läpparna när man rör på munnen. Men det får man stå ut med. Finns ju inget att göra åt saken. Ska nog ta och kolla om det finns nå kul spel man kan spela en stund. Har sukt tråkigt. Om nån har nått förslag skriv isf.

Hmm ska nog gå och ta en kopp kaffe och fundera på vad man kan hitta på.

Höres senare tror jag..

Bye bye <3

Hemma

Fan skrev inte när jag kom hem, nu har jag ju vart hemma en stund. Men ja det gör inte så mycket. Haha

Det gick bra på ams. Men ja nu får vi se vad som händer. Fick med mej en del papper hem, elr ja informations papper. jag skulle typ skriva mitt cv och ta med till nästa gång, och det har jag gjort. Tänkte att det va lika bra att göra det på en gång. Annars kommer jag aldrig göra de. Men ja nu e det bara att vänta.

Har nyss ätit fiskpinnar och mos. Mums va gott, de tyckte Wille oxå.

Funderar på om jag ska börja plugga lite i körskole boken, det kan ju vara på tiden att börja så att man kan gå till körskolan och sitta vid datan.

Men ja nu vet jag inte vad som händer den sista tiden på denna dag, ska nog bara ta det lungt och mysa med William. Och skriva nå mer här oxå så klart. Jag försöker få igång detta här med att skriva mer, därför jag skriver så mycket varje dag. Men de e ju lite kul att skriva ner vad som händer och sker i vårt liv.

Men ja nu har jag inget mer att skriva för denna stund, men har iaf uppdaterat er på vad som hänt än så länge.

Bye bye <3

Onsdag..

Ja nu va det ett tag sen jag va hos tandläkaren, och de gick rätt bra. Det gjorde ju så klart lite små ont men ja de e sånt man får ta. Har fått en ny tid den 4 så ja då ska vi göra nå mer.. Vet inte om det är de sista men annars kanske de e en gång till.

När jag kom hem så kom Maria med sin son Viktor, vi skulle vara barnvakt åt han när hon va på ån jobb intervju. Men det gick bara bra med han. Han va så snäll och lekte med William en stund.

Nu ska jag strax cykla ner på stan och träffa min syster. Hon ska in på arbetsförmedlingen, och då ska jag passa på att skriva ín mig. Så önska mej lycka till..

Har nog inte berättat att jag fått sommarjobb. Men det är på samma ställe som förra sommaren. Känns super bra för jag kan ju stället. Förra sommaren vart det bara en period men nu blir det hela sommaren :). Är jätte glad för det. Men ja jag väntar på att höra nått från dom så jag vet vad jag får för schema. Dom skulle höra av sej när det va klart, inte för att jag har nått spec för mej denna sommar men ja. Vet iaf att jag ska börja köra med min syster Maria. Alltså övningsköra. Det är snart dax att gå kursen. Så ja nu vet ni de..

Men ja nu ska jag börja göra min i ordning för att snart cykla. Har iaf inget mer att skriva just nu. Men jag skriver när jag kommer från ams så ni får höra hur det har gått för mig.

Tummen upp för de. Bye bye <3

Soffan..

Ja då sitter man här i soffan och tar det lungt. Wille har typ sovit en timme nu, och ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Syster kommer inte hem för ens om fyra timmar så ja det blir att spara kladdkaka till henne. Men det finns gott om det så ska snart gå åh ta mig en bit och njuta. Sen kanske slänga sej i ett bad, är lite fussen.

Hmm ja nu är det inte många timmar knar tills jag ska vara hos tandläkaren.. Nej fy detta kommer inte bli kul. Dom fick ju ov att boka om min tid. Jag ringde ju i måndags och då fick jag en tid imorgon kl 0830, och sen ringde dom idag och bytta tid för att tiden jag fick va för kort.. Så nu ska jag vara där 07.40.. Men detta blr hos nån annan.. Fan undra hur länge jag ska vara där. Hoppas det inte blir allt för länge. Inte för att jag är rädd elr nått tycker det är lite små kul hos tandläkaren men inte när det gäller sånna här saker :(. Aja det är bara bita ihop och gå dit, har ju inget annat val..

Men ja som sagt nu ska jag ta en bit kladdkaka och sen lägga mig i ett bad. Men ja jag skriver imon och berättar hur det gick.. ( Önska mig lycka till )

Bye bye

Kladdkaka!

Ja då har man bakat en kladdkaka till jennie kommer hem. Elr ja jag vet ju inte om hon kommer hem idag elr inte, men om hon kommer imon så får hon iaf smaka då. Har ju lovat så då ska man hålla de oxå.

Har haft datan å altan hela dagen, men nu börjar de bli lite kylligt så kanske dags att ta och gå in.. Hehe men de har vart så skönt att sitta ute. Hoppas det blir lika fint väder imorgon oxå för då ska jag oxå sitta ute..

Har ju gått och funderat på att köpa en gammal cykel så jag kan ha barnsist bak och åka med wille. Min cykel är för ny så har ingen parkethållare. Men nu har jag fått min syster stinas gammla så nu ska man bara köpa cykel sist och hjälm åt Wille så ska vi ut och tuta :p..

Ska tll tandläkaren imorgon och börja min behandling, det är så att jag ska rotfylla en tand som jag haft infektion i tydligen. Hmm gruvar mig lite men det ska bli skönt att snart ha de gjort. Det kommer ju ta ett par gånger hos tandläkaren men det ska nog fungera. Kommer nog ha ont ett par dagar efter men det får man stå ut med.

Haha nu n'r jag satt här och skrev så kom stina med cykeln. Men de e lite att fixa med den. Typ däcken och bromsarna men de ska jag nog årda.

Men nu ska jag vara lite social mot dom så vi får höras senare..

 Puss Och Kram

Bilder jag gjort till mamma

Detta är två bilder jag gjorde till mamma från Wille..



Bilder..

Ska skriva några rader senare men nu kommer det bara en del bilder jag ville dela med mig av..


Grillat..

Idag så grillade vi, mums va gott. Det blev karre med potatis sallad, vanlig sallad och pepsi. Det va då mumsigt. Och ja nu sitter män här och bara tar det lungt. Är jätte mätt.

Och igår då duscha jag min hunden. Tidigare på dagen så va vi ute och busade med en annan hund i hundgården och då blev hon så dammig. Hahah i början va hon lite rädd men när jag skulle stänga av vattnet vifftde hon på svansen en stund så hon började njuta lagom till att hon skulle ur. Men nu är hon skinande ren. Haha wille badade oxå igår. Vi hade en bad dag. Alla badade.

 Men nu ska jag gå och leka med William så vi hörs bye bye

En dag med Marika!

Ja idag så har jag vart med Marika. Vi har haft sjukt kul.

Det började med att hon ringde när hon slutade och då var jag på hemköp så hon kom dit och vi gick tillsammans hem till mig. När vi kom hem så vaknade wille och vi satt och lekte en stund med han. Vi började lyssna på musik, gammal musik som jag haft på mina tidigare datorer från tiden då vi alltid lekte. Så mycket gammla minnen man fick från den tiden. Lite kul att prata om allt som hänt med de olika låtarna. När vi lyssnat igenom tre skivor så visste vi inte vad vi skulle göra. Tog beslutet att gå ut en stund, när jag kom  på att gå ut med bella. Haha vi gick runt hela älven, det tog sin tid men ja vi hade en riktigt trevlig tid där. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Det va ett tag sen jag va med henne så ja. Jag hoppas att de blir lite oftare för vi hade så roligt. Mot slutet när man började bli lite små trött så blev allt bara till skratt, vi flummade så mycket på vägen från älven alltså när vi redan tagit oss runt och va på väg hem.

Ja nu sitter man här och har lite små ont i benen. Så nu kommer de lite bilden från min dag.

Älven
 
Marika när vi kommit fram till älven. Haha hon ser så glad ut :p..

Älven

Bella strax innan vi börjar vår vandring runt.

HAHAGick runt älven med marika


Ja lite olika bilder från vägen runt.

Här kommer även bilder på Wille när han äter en kaka idag :D



Ja det va allt för mej.. Kommer nog in och skriver lite mer senare..

Bye bye

Borlänge marknad!

Ja då är de borlänge marknad i helgen, och jag ska dit med wille och min syster idag. Sofi en kompis från sala vill hit och gå på marknaden men ja jag vet inte hur de blir med den saken. Skulle ju va sukt kul om hon kom hit. Vi gick tillsammans förra året och då va de ju kul :D.

Förra sommaren väntade jag ju wille så när vi gick på marknaden mötte jag ett par kompisar. Och av dom fick jag en tröja som det står bäbis på magen. Har den kvar än. Inte för att jag har nån bäbis i magen men brukar ju sova i den. Super skön. Tack så mycket för den. Super gulligt av er :).

Jag skrev inget igår för att jag hade fullt upp med att fixa med en annan säng åt wille. Han hade en spjälsäng, men den ställde han sej i och kastade nappen till hunden. Bella älskar att bita sönder nappar, så nu har wille fått en resesäng ist. Nu kan han inte kasta napparna åt hunden, och skönt är de. Haha nu kan dom prata genom "nätet" elr va man nu ska kalla de. Haha super söta.

Bella brukar sitta bevid willes säng när han vaknat. Dom är så söta.

Aja de kanske är dags att byta om. Går i pyamas än och marknaden öppnar 12 så ja de kanske e dags att klä sig så man inte gör de i sista sekund. Ska ju ut med hunden innan vi går oxå. Men ja jag skriver mer sen..

Bye bye

Kladdkaka

Haha nu har jag gjort min kladdkaka, den blev jätte god. Mums, mamma har inte hunnit smaka än. De är ingen mer än jag som smakat och den e så god. Det blev tyvärr inga bilder på kladdkakan i detta inlägg, har ju tagit bilder men inte laggt in dom. Ska göra de sen så de kommer iaf upp under dagen..

Ja nu ska jag plocka i lite kläder i min gaderob. Har fullt av kläder som är ny tvättade och ska in i gaderoben inge kul men man måste ju.

Har kollat på en videokamera som jag ska köpa, visst man kan spela in filmer på min digitalkamera men de får inte alls plats många så nu ska ja sattsa på en videokamera. Man kan även ta bilder med den och ha den som webcam om man vill, men har ju redan en cam och en digitalkamera så. Men jaja vi får se hur de blir. De lutar iaf mer åt att jag ska köpa den. Tror till och med mamma tycker det är en bra ide. Så ja. Men de får bli när jag får pengar typ nästa vecka nån gång. Kommer ju så klart skriva om jag köper den och så vidare.

Ja de va allt för denna stund, skriver mer om de händer nå mer.

Bye bye

En till dag slut!

Okey då va denna dag oxå slut, och ja jag har typ inte gjort så mycket än att kollat runt på internet. Det blev ingen kladdkaka idag:(. Orkade inte göra nån men imon ska jag då fan göra en.  Ska även ringa till ett ställe och kolla om dom fått in nå sommarjobb elr vik jobb. Ska iaf skiva upp mig som vickare. Så dom kan ringa om dom behöver mer folk. Hoppas jag kan skriva upp mej för de e ju inte säkert. Kan iaf stället och de kan ju vara ett plus. Men ja man får hålla tummarna. ( Hoppas ni gör det oxå )

Hmm ja denna dag har vart en lugn dag, med massa bus. Haha nej  nu är det nog dags att gå och lägga sig men jag skriver mer imorgon. Kommer även skriva om hur de gick när jag rint. Så ja vi höres.

Natti Natti!

Plockat löv..

Ja mamma va ute och krattade ihop löv på baksidan idag, och jag erbjöd mig att plocka ihop högarna. Så ja de blev typ fyra högar och de kanske tog en halv timme elr nått. Nej kanske inte en halv timme men inte långt ifrån. Det va ju som sagt rätt mcyket löv.

Ska göra en kladdkaka lite senare för att ha imorgon. Men ja om jag känner mamma rätt kommer hon trycka i sig nån bit redan ikväll. Haha men de gör nog jag oxå.

Henrik va här en stund idag och fick lite hjälp med mitt löv plockande. Elr ja han stog ch höll i säckarna. Men ja de va ju iaf lite hjälpt.

Wille har just somnat och nu har man lite tid att ta de lungt på. Haha men ja jag kommer in efter jag gjort min kladdkaka och lägger nog upp en bild på den.

Ha de bra så länge bye bye

Bvc!

Ja då har man vart på bvc och de gick bra. Wille är 69 lång och väger 8405g så han har planat lite på kurvan, alltså inte gått upp så mycket men de beror ju på att han vart sjuk. Så allt va bra med han.

När vi satt och väntade på att få komma in så sakk William och lekte på nån typ rund madrass elr ja jag vet inte va jag ska kalla den men. Hmm de kom lite andra folk oxå och då va han ju så klart intresserad av att titta på. Hmm ja men de va nog vad som hände.

Nu sitter man här igen. Wille sover, jag bloggar och mamma spelar. Haha. Nej jag sa nog ta och göra nå nytta nu. Men vet inte vad:P

Bye bye

Tisdag!

God morgon!

Har just druckit mitt kaffe och känner mig pigg nog att skriva några rader nu på morgonen. Ja det har ju inte hunnit hänt  så mycket mer än att vi vaknat. Wille vaknade ty 7.15 så man har vart uppe en stund. Då va mamma och besiktade bilden. Och det gick bra.

Vet inte om jag berättade detta igår men igår kväll va de sista gången William fick sitt penicilin. Ja så nu när vi vaknade och jag skulle gör välling så kollade han på flaskan med penicilin i. De såg ut som att han tänkte Yes nu slipper jag de där. Men ja vem vet va han tänker.

10:30 ska vi vara på bvc så de kommer en uppdatering om hur de gick.

Ja men nu är de dags att gå och klä på sej och fixa sej lite. Men vi höres senare. Bye Bye


Slut på dagen..

Hmm ja då va denna dag slut, och jag har ju laggt upp två andra blogg inlägg idag. Hmm de har inte hänt så mycket mer. Har typ vart ut med hunden ett par gånger, snackat med Sofi. Ja sen är de nog inte så mycket mer än att vart med Wille så klart.

Imorgon fyller min brors fru Carita år. Grattis på hon.

Vi ska på bvc imorgon, ska bli lite kul att se hur mycket pojken väger och hur lång han är. Kommer nog få nån tid till läkarbesök. Ja hmm undra vad mer vi ska göra. Har för mig att de va nått om mat, elr kanske bara jag som fått de för mig. Jaja det visar sej och kommer ju skriva om de.

Nej nu är klackan två min över så detta kommer ligga som att jag skrev det den 14 alltså imon. Men ni fattar nog att de ska vara den 13. Hmm jaja nu ska jag iaf dra och sova, är super trött. Men skriver så klart imorgon..
Bye bye

Ont, ont, ont!

Skulle lägga till att igår när jag skulle hem tog jag sällskap med Marika, när vi kom till mig så gick jag in efter hunden och vi gick med henne en bit hem. Gick och snacka om en del. Va fan länge sen. Hoppas vi kan hitta på nått nån dag. Skulle vart super kul:)..


Jag va ut med hunden en sväng nyss och inte alls fint väder :(. De e inge kallt men mulet som fan, tråkigt tråkigt. Ja som sagt nät vi skulle gå in i porten slog man i lilltån :(. Har svin ont.. Kan knapt gå för de gör så ont. Men men är man klumpig så är man. Hmm ja idag blir de en mysdag som att de inte är nå bra väder. Elr kanske en städ dag. De verkar fan som jag städar varje dag, men riktigt så är de inte. Jag är ganska dålig på att bädda min säng så de e typ de jag gör och sen kanske hjälper mamma lite ute i köket elr nått sånt.

Fan måste damsuga ute på min balkong. Hunden har ju haft ner ask koppen :( men ja de e smällar man får ta. Hmm

Nu kommer jag inte på nå mer att skriva, men dagen är lång så kommer nog på nå mer och då skriver jag ju så klart de.

Fotboll

Tänkte skriva lite om igår. För fick sms av en kompis igår som jag inte träffat på länge. De är Nathalie men kommer kalla henne anti.. Hon skrev och fråga om jag ville vara med på fotboll. Så ja de va jag. Det började att de va jag, anti och två polare till henne. Sen kom två till töser jag heller inte sett på länge Marika och Denisa. Dom där killarna skulle iväg och äta. Så de blev vi fyra tjejer kvar. Men ja efter ett tag kanske en halv timme elr nått sånt skulle Denisa iväg. Anti fick skjussa henne och göra nått i nå föråd elr va de nu va. Då va de jag och Marika kvar. Vi hade iaf skit kul stog och spela lite. Sen kom killarna tillbaka, och anti efter en stund. Blev att köra pricken en stund men sen snacka vi typ bara. Ja det va en super rolig kväll iaf :).

Ja de kommer en uppdarering om vad som sker idag oxå..

Mätt som en gris!

Ja då har man ätit klart och är mätt som en gris. Känner mig upp blåst. Ska nog ta mej ett varv runt sport fälltet med vovven så kanske de hjälper. :P

Men ja de får bli om en liten stund, har sällskap i telefonen så slipper ju gå helt själv. Snackar med min underbara kompis Sofi. Hoppas hon kommer och hälsar på snart :) saknar henne super duper mycket.

Och idag fyller Malin år, hoppas du får en super duper dag idag och vi alla önskar dej ett stort grattis. Vi får ta och ses nån dag och hitta på nå kul. Saknar er.

Ja då ska man strax ut med vovven men vi höres puss puss

Lång Fredag!

Ja idag kommer familjen och vi ska äta påskmat. Man brukar ju göra de på påsk afton men då ska dom flesta jobba elr iväg till deras kars familj, så de fick bli idag :). Mums de ska bli gott med lite påskmat. Och självklart har jag ett påsk ägg att öppna, även om jag fyllt de själv och kanske är lite stor för att få påsk ägg så tycker jag att jag aldrig kommer bli för stor för de. Men kommer få köpa ett själv varje år men de gör inget. Haha bara man får ett.. :P

Så nu har man städat med mamma. Så de ska vara fint, har min säng kvar att bädda. Men vi ska ju inte äta för ens fyra så jag hinner än.

Va nyss ut med hunden, och då va de tre utlänska ungar som började springa och bella trodde ju att dom vill leka, så fick säga åt dom att sluta springa och förklara varför. Men de hjälpte inte. Men bella slutade bry sej efter en stund.

Men nu ska jag ta och spela lite Bubbels men vi höres Glad påsk på er..

Wille

En av mina änglar

Bilden blev lite konstig men fint endå.. passade så där

Wille :(

Ja nu va de ett tag sen jag skrev. Men har haft rätt mycket att göra.

Iaf William har haft feber i fyra dagar nu :(. Han är förkyld. Vi va till doktorn med han igår fall de va nå annat men nej han har ett förkylnings virus. Hmm inte så kul, han mår inte alls bra. Stackars bubben. Hmm ja han sover mest hela tiden, men inga långa stunder. Men ja doktorn sa att han skulle va bra om 2-3 dagar. Hoppas på de, han är så hängig och trött.

Hmm det har vart fint väder nu ett par dagar så har setat ute så mycket som möjligt. Våren är här nu och hoppas den stannar. Inge mer snö vill vi ha. Hmm ja snart är det påsk. Och jag vill ju så klart ha ett påsk ägg, inte kan man bli för stor för de elr.. Haha.

Ja men nu ska jag gå och ta mej nått att äta. Medans man endå hinner som sagt Wille sover ju dåligt, han vaknar typ så fort han hostar :(. Men men ha de bra så höres vi..

RSS 2.0