Onsdag

Idag blir det lite städning här hemma och även lite tvätt. Just nu njuter jag av min första kopp kaffe för dagen, och sen bire hem till mamma en snabbis =).. Barnen har vart hemma denna vecka för båda e super förkylda och hostar.

Men ja idag är de jätte fint ute men de blåser tyvärr storm:( så inte så skönt. Snön den stannade inte kvar länge den heller :(. Jag vill ha snö nu så man kan göra snögubbe =)

Höres senare ciao =)

Chokladmuffins

Om en lite stund ska jag till att baka lite muffins =).. Har vela gjort de bra länge nu men aldrig blivit tid över, Men nu ska jag iaf göra de =)..

Hittade en super god glögg idag, en äppelglögg.. Och ja de e den enda glöggen jag kan dricka för vanlig glögg tycker jag inte om.. Men nu har jag hittat en iaf så de e lite vuxenpoäng här =)

Ciao

Jul pynt

Har pyntat lite till idag, och ja nu börjar de snart bli klart =).. Bara uppe de ska bytas gardiner och sen lite tomtar att plocka upp oxå..

Ska även kasta upp lite mer ute, min slinga som blinkar och istapparna. Men de ska herr D hjälpa mej med, blir lite lättare när man är två. Och ja han har juh lovat att komma ikväll så de blir nog bra =)..

Ska fota och lägga upp bilder senare när de börjar bli mörkt tycker de blir bättre då =)..

Ciao

Mistletoe - Justin Bieber (cover) Megan Nicole



Super skön låt =).. Blir så glad när jag hör den

Zixten

Då har jag nyligen pratat med jossan, hon som äger hunden och hon kommer visst och hämtar han om en timme.. Tråkigt de vi som har så kul =).. Men jag vet att han kommer fler gånger :).

Ciao

Regn

De e nu första advent och regnet öser ner. Inte alls kul, jag och barnen vill ha snö nu. Känns inte alls som att de snart är jul :(.

Det va juh ett tag sen jag skrev, oh ja de har hänt så mycket på den tiden. Så jag vet inte vad jag ska säga. Nu menar jag inte att de va länge sen igår för då skrev jag juh, utan menar sen gången innan de. De har iaf tagit slut med D igen oh jag har gått in i väggen pga de.
Har tagit hål i naveln. Och ja barnen dom växer så de knakar ;)..

Idag ska jag fixa färdigt med mitt julpyntande och städa lite, sen bire även till att göra en kladdkaka.. Men just nu är jag hundvakt så de blir lungt en stund till =)

Ciao

Julen utan kärlek?!

Vad gör man om man inte får spendera julen men en person man verkligen tycker om? Även om vi har ett barn ihop kommer vi inte fira på samma sätt som dom två tidigare åren.
Ska jag prata med han? Eller är det bara jag som är helt galen?

Julen ska juh firas med dom nära och kära. Men om man bara har dom nära då? Jag vill kunna fira den men killen jag verkligen tycker om!

Förlåt att jag inte skrivit på jätte länge men de har vart upp och ner med allt och just nu är de nog bara ner :/..

Hoppas jag får ut dessa fråge tecken snart. Börjar bli knäpp :(


RSS 2.0