Furuvik


Otroligt



Såg detta på en grannes facebook och tyckte de va helt otroligt.

Dagens Låt


Torsdag

Ska snart ner och byta in och om en stund traska till dagis med Wille, sen blir det hem till mamma då hon kanske har vagnen med sej hem. Igår somnade man fort, och natten har oxå gått super fort.

Inte blev de nå bättre väder idag heller. Suck* Nej nu finns de ingen tid till att sitta här mer. Byebye

Godnatt

Nej nu tänker jag gå ut sista kvälls röken och sedan krypa till sängs, och hoppas på en regnfri dag imon.

Så nu säger jag godnatt och sov så gott :)

En underbar mamma

Kan man ha en snällare mamma än min. Nej. Hon ska iväg och hämta en säng imon åt lilla tösen. Eller de e en vagga. Men hon ska iaf lägga ut för den så länge och sen ska hon lägga ut för vagnen oxå tills jag får mitt vagn bidrag. och då får hon ju självklart tillbaka de.

Men ja jag vet inte vad jag ska säga hon e så himla snäll..


Tack kära mamma <3


Wille Puzzel

Click to Mix and Solve

Smile

Click to Mix and Solve

Strax Dax

Då ska man snart ut i regnet. Dax att ner på jax och kolla post och sånt innan man ska hämta Wille. Han slutar ju två så riktigt än behöver man inte gå. Jag och Linn va ju upp en vända på hemköp och köpte lunch. De blev Pan Pizza. Och även då regnade de. Har dock ingen jacka med mej hit till mamma så de blir att gå i tröja och ta med jackan när man är hem.

Har även lovat grannen att man ska kolla hennes post nu när hon inte bor hemma längre. Som att hon inte vet hur länge hon bor på andra sidan jax så vill hon inte ändra adressen. Men då har jag ju sagt att jag kollar den och hör av mej om vad hon fått. Är de nå jätte viktigt så kommer hon och hämtar den men annars spar jag den så kommer hon bara i slutet av veckan eller nått sånt.

Vill inte alls ut i detta väder. Men har man nått val? Nej. Undra hur de gått för Wille som att han inte gillar regnet så värst mkt. Nej nu ska jag tala med mor lite innan jag börjar vandra, och nått puzzel har de inte blivit av än. Men de kommer under dagen.

Kram så länge

En kaffe på detta..

Nu har sonen vart på dagis i nästan en timme. Tog hunden med mej på en promenad till mamma och dricker nu en kopp kaffe. Hon är för tillfället på inskolning med Emma och Tim, men trodde inte hon skulle bli borta så länge. Hoppas hon skickat in mina papper. Annars lär man göra de idag så man får nå pengar denna månad.

Vädret verkar inge vidare idag, de duggade när vi gick hit. Och inatt vid tolv bara öste de ner. Hoppas iaf på att solen kommer titta fram nått. Men endå skönt med lite regn, så får tomaterna lite riktigt regn vatten. De e ju bara bra.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och lägga ett pyzzel på datan. Kanske lägger upp de på bloggen med om jag kommer på hur man gör ;)

Kram

Dagens Låt



Låten betyder otroligt mycket för mig. Då vi hade den med på pappas begravning och har lyssnat på den långt innan de.

Onsdag

Då har man vaknat och de är en timme kvar tills dagis börjar, snart kommer nog gubbarna till grannens lägenhet och ska dundra. Lite drygt men de funkar.

Wille bad om att få sin morgon välling och titta lite film så självklart fick han de. Och mamma ringde nyss behöver inte ha Linn idag då hon inte ville de. Utan hon ville med farmor.

hörs sen

Tomt

De e så tomt på gården nu. Grannen har ju flyttat så man har ingen att sitta ute med på kvällarna. Vi brukar ju sitta ute på min verandra och snacka men nu blir de inte så på ett tag tråkigt nog. Dom får skynda på med hennes lägenhet så hon kommer tillbaka.

Just nu regnar de här hemma och de e då inte alls kul. Sanna kanske ska komma förbi en sväng sen och ta en rök. Och då vill jag inte att de ska regna.

Imon ska jag ha min brors ena dotter då mamma ska iväg med dom andra på dagis. Så Linn kommer hit på morgonen och ska följa med och lämna Wille. Sen går vi nog ner till mamma igen som att de finns mer där för henne att göra. Hoppas hon går med på de da. De blir isf lite lättare för mor.

Nej har ej tid med detta mer, om man ska hinna med de man ska innan man ska träffa sanna..

Byebye


Tisdag

Nu har jag vart utan min almenacka i en vecka och känner mig naken utan den. Har ingen koll på saker alls, måste skaffa mej en ny. Annars blir jag snart tokig.

Syster kom hem och helsade på idag efter en vecka långt från oss. Wille blev så klart jätte glad när han såg sin kära moster Jennie. Hon hade en rad roliga saker att berätta. Och brun hade hon blitt.

Farmor va förbi en sväng nu på kvällen och hälsade på sin Wille. Och nu ska hon ha han en stund på torsdag. Hon hämtar han efter dagis.

Och nu går man bara och väntar på papper om när man ska få gå på tillväxtkontroll med lilla fröken i magen. Eller ja lilla fröken Alexandra. Lite spännande. Behövde inte gå på sånt med Wille. Men de e iaf ett till ultraljud, för att se att allt är som de ska. Vet ej mer. Nu ska jag inte skriva mer för stunden, men om ni har några frågor kan ni ju skriva de.

Byebye


Städat :/

Då har man städat och ja nu väntar bara soffan. Är helt slut efter denna dag. Mamma ringde nyss hos är hos Lotta och ser efter Jonas. Men han vill inte sova. Bara gnäller. Hmm ja han har vart så sen han kom till mamma idag. Men han är ju förkyld så vi tror de kommer från de.

Grannen får lov att lämna mej för ett tag. Hon har fukt skada hemma så hon måste flytta medans dom fixar de. Och hennes fukt skada va så pass att dom blev oroliga för mitt hem. Men när dom mätte hittade dom inge fukt. Får se när dom slår bort hennes vägg. Ser dom nå knas då så hör dom av sej. Hoppas man slipper de. Visst hade de vart skönt att få renoverat men jag vet inte om jag skulle palla de just nu bara.

Hunden hon löper så de är iaf bara för mig att torka golv varje dag. DRYGT men helt okej då jag själv valt att ha tik.

Byebye

Shopping

Haha ja då har man vart och handlat hem saker till på lördag. Allt vad fika heter:P. Nu ska man snart käka vofflor och sen blir de en lugn dag för min del.

Wille vaknade just efter sin middags lur. Och nu ska man leka med han och lille Jonas eller som Wille säger nonas

byebye


UNO =)

Nu sitter man med Natha A och spelar Uno.. Men det har vi ju gjort i typ fyra dagar i streck.. Bilder kommer upp från kvällen lite senare, för just nu vill inget som jag vill..

Byebye

Muggar

Ja då har man fått veta att mor min köpt nya muggar åt mig på ikea, dom jag ville ha va slut men de blev ett par andra. Ska försöka komma ihåg kameran idag så kan jag ta kort på dom när jag kommer hem sen.

Wille han har hosta, och ja de verkar vara en dryg en. Låter som torr hosta eller ret hosta. Inge kul alls, han fyller ju år snart. Och på tal om de så ska man till kupolen imon och köpa hans present. Men då blir han hos mor för annars ser han vad de är och kommer vilja ha de på en gång. Och de e ju mindre bra.

Jag får höra att magen inte alls e lika stor som den va med William. Men ja den e ju inte alls stor denna. Men de e ju inte klart än. Tiden går iaf och jag kanske kan lägga upp en bild i profil. Men jag tycker ju inte så värst mycket om att ha magen, utan jag vill ju ha de som är där i. Så vi får se hur de blir med den saken.

Och jag pratade med min syster nyss. Och hon skulle nog ut i skogen. Sa till henne att jag oxå hade vela vart med och då fick man iaf höra att jag inte skulle orka de med denna mage. Men när andra systern får fri vecka så kanske vi skulle ut vi tre. Och då ska hon då få se att jag visst orkar. De har ju inget med magen att göra.

Nej nu ska man slänga på en panna kaffe och sen vänta på mor min.

RSS 2.0