Ipod

Bloggar just nu från min ipod. Wille vaknade och va ledsen nyss.. Han va varm så han fick alvedon och lite molepect. Han hostar ju som en tok. En ny flaska blev det oxå. Inte alls glad över att få ta massa saker som inte smakar så gott men de gick i han. Nu ska man ta och sova lite.

Godnatt

Friserade tassar

Kvällen e kommen och jag har just gjort te. Fick lov att klippa pälsen under Bellas tassar idag. Hon glider på golvet när den blir för lång. Och idag har man ju haft utvecklingssamtal på dagis. Och dom va så nöjda med han.

Tyvärr så fick han följa med hem igen för han hade feber när vi kom dit. Inget man märkte hemma iaf. Men ja de va bara att knata hem igen.

Va till bm idag och allt gick bra, tog blodbrov och ja de gick hur bra som helst trots min sprutfobi. Nu ska man inte dit på en månad men men. Dan va iaf med dit idag och ja jag vet inte va han tyckte om de för de berättar han aldrig. Tråkigt nog. För de hade ju vart trevligt och veta va han känner. Men ja de kommer nog.

Nu ska jag njuta av mitt te och mina smörgåsar.

byebye

Hejsan

Har vart en helt underbar kväll igår. Putte kom förbi för att hämta sina pengar som han fick för däcken. Jag sålde ju dom åt han. Men han frågade om de va okej att han sov kvar så de fick han göra.

När jag kom hem från mamma så satt han på min bänk och vänta. Han skulle komma vid sju men då va bara klockan halv sju. Wille och Dan pusa en stund sen blev det sängen för den lilla och soffan för oss. Vi hade några avsnitt att se. Klockan sprang iväg och ja de blev sängen och tv sen. De va en bra film på tv så vi kolla en stund på den men sen sov vi.

Ja nu vet jag inte vad som händer och sker idag. Just nu är de fint väder och grill sugen. Men inte finns de nått att grilla hemma heller:(. Nej de får bli till veckan.

Byebye


Piss Väder

Ja idag va de då inge bra väder ute. Eller jo för blommorna hemma men ja inge trevligt iaf. Just nu är vi hos mamma och ska till att käka om en stund. Det står våfflor på menyn idag *mums*. Tim har vart här en stund när Magnus va med dom andra och bada. Så ja Wille och Tim har bråkat om allt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Tror de blir att poppa lite poppisar och kolla på film. Är så trött nu för tiden så. Snart ska man till bm oxå. Det blir på måndag. Nice nice.

Rabarber

Då har man just vart ut och satt ner rebarber i jorden. Så nu dröjer de nog inte för ens dom e stora nog att plocka av :). Och då blir de paj kan jag lova.

Hmm ja sen va nattis förbi en sväng och pratade lite, hon har ju vart på student kryssning så ja de blev en del snack. Nu ser jag att klockan sprungit iväg och ja jag vet inte vad som sker resten av kvällen. Ska iaf diska lite men ja de e ju snabbt gjort. Sen blir de nog tv för min del.

Höres

Hmm

Syster Maria ringde nyss och tyckte att jag skulle uppdatera min blogg så hon hade nått att läsa.. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

Eller ja de har ju hänt en del den senaste helgen. Och även om allt inte vart bra så finns de saker som har vart helt underbara. Fick besök mitt i natten av någon jag ej förväntat mej skulle dyka upp. Det hela började med ett kort samtal, men de va inget om att den skulle komma. Utan några timmar senare stod han i mitt sovrum. Och ja jag kan ju inte annat säga än att jag blev glad.

Sen har man fixat lite med blommorna på fram sidan. Och hade min kamera inte vart död så hade man kunnat fota och laggt upp. Men ja nu va de så att de inte fanns nå nya bat i hemma så kommer inte kunna lägga upp nya kort än.

Nu ska jag nog kanske gå ner och diska lite kanske göra lite kräm oxå. Har ju bär i frysen så.

Byebye

Yeees :)

Då har man fått internet att funka igen :). Och som att det har vart ur funktion så har jag inte kunnat blogga. Visst har setat vid mammas data men inte haft lust att blogga när man inte kan ta de lungt. Utan de har vart full rulle hela tiden. Ska strax hämta Wille på dagis så får skriva mer om vad som hänt senare.

Puss

RSS 2.0