Slappat

Ja som ni kanske redan förstått så har jag slappat med Wille hela dagen.
Mamma bakade lite bullar idag så syster Jennie kom som en raket. Hon va här ett bra tag för hon käkade
här idag. De va nå kött och potatisgratäng. Mums!

Har även vart en sväng till hon som jag köpte bella av. Tog henne på avbetalning så va dit med lite cash idag. Och ja hon tycker att Bella har blivit stor. Men ja de har hon ju oxå.

Ja som sagt vi ska nog snart bestämma datum för båtresan. Jennie ska oxå med, hoppas min kusin kan oxå. Måste snacka med henne. Fett kul de kommer bli.

Och ja nu kommer vi till de tråkiga, jag ska till tandläkaren imorgon. Asså visst har inget emot att gå dit men de e lite tråkigt. Jaja nog om de.

Nu är de nog snart dags att sova.. Bye bye!


Ont i Huvudet..

Sitter här just nu och har lite ont i huvudet.

Öh ja idag har jag fixat så att de nya databordet fick plats. Flyttade runt lite på möbler och nu e allt på sin plats. Även om jag har donat med de så har de vart en lugn dag. Inte gjort så mycket mer än detta på rummet. De e lite finslip typ som damma bokhyllan. tvätta fönstren ja de e nog bara de kvar. Sen kommer de upp en bild på de helt klara rummet. Kan ju inte ta bilder på ett halv klart rum..

Nu när jag tänker efter har de nästan vart nått att städa hela denna vecka.. Men de hinns inte så mycket varje dag som att jag e lite lat av mej. Men asså de va ju inte direkt stökigt från början. Men känndes endå som att de behövdes städas. Ja imon ska jag göra de sista.

Men ja de e allt vi gjort idag, fick lite hjälp av hunden och wille. Elr hjälp kan man inte kalla de dom va mäst ivägen. Men men sånt får man ta :p

Bye bye!

Torsdag!

Ja idag hade kupolen kvälls öppet, och jag va där med min syster. Hmm de blev knappt nått köpt. Köpte ett fodral till mina solbrillor och en liten ram. Hmm ja sen åt vi ju på donken. Ja smaskens va de då. När man köpte nått så fick man gå och hämta ut en kryssning. Och ja vi gjorde de. Så nu ska man åka båt men inget bokat än så vet ej när.

Ja idag har jag vart rätt trött. Vet ej va de har varit men trött som attan. Willes farmor va hit en stund idag oxå. Hon hade köpt med sej glass så vi fikade. Wille visade när han kröp. Ja nu e farmor stolt över Wille.

Går och väntar på att få nått besked om min mobil. Vill ha tillbaka den nu. Hoppas dom snart har fixat den. Elr ja de e nå tjaffs om att garantin inte tecker sprickona på ut sidan. Men de tänker jag fan inte betala som att de e servicen som gjort dom. Så ja hoppas dom ringer från the phone house och säger att jag kan hämta den. Men om dom säger att jag ska få lov att betala så tänker jag säga de att dom får köpa tillbaka den. Hoppas de fixar sig snart.

Ja de va nog allt för mig. Kommer jag på nå mer så skriver jag de..

Fikat..

Ja då satt man här igen.

Idag så fikade jag med min kusin och Natha på kupolen. Det har blivit bra mycket kupolen nu på senaste tiden. Ja Wille Vva ju så klart med. Min kusin ät ju gudmor åt han, och det va ett tag sen hon såg han.

Vi fikade på waynes coffee. För mig blev det is te med smak av melon och till de tog jag en daimtårte bit och en cola. Visst de låter mycket att dricka en stor is te och sen en cola. Men ja jag blir så slemmig i halsen av daim tårtan och va suger på både is te och cola så varför inte ta båda.

Det blev även en del köp. Köpte en jacka och pyamas åt William. Två par skor åt med, Ett par vanliga och sen ett bar sommar skor med klack. Köpte en jacka åt mamma i present som att hon fyller på tisdag. Ja de va nog allt jag köpt idag.

Nu ska jag bara ligga i sängen och ta de lungt. Har vart mycket idag så..

Här kommer en bild på våra djur hunden Bella och katten Imme tycket dom ska få vara med här oxå..



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Tisdag!

Ja idag har man vart med Malin och hennes underbara barn. Haft en toppen dag. Va så kul att träffa dom. Hoppas det kommer bli fler gånger. För de känndes kul att träffa nån som va i samma sits som mig. Har iaf vart super.

Nyss badade man Wille. Han plaskade och hade kul. Han fick ha bubblor i vattnet och de gjorde allt mycket, mycket roligare. Så de vart en mys stund.

Imorgon ska man fika med sin kusin på kupolen. Ska vara där tolv. Hmm ja sen blir det nog att springa runt där lite oxå.

Hmm ja sen har det inte direkt hänt så mycket mer. Elr ja de blir ju att gå ut med hunden senare och de e nog allt. Men ja vi höres..





( Gammal bild när wille badar med mormor )


Stor dag =)



Idag har pojken börjat krypa :D.. De går undan i svängarna.. :) är så glad. Jag har fått leka med han på  golvet hela dagen. Vi har haft jätte kul. Lekt med hans lilla gröna traktor. Och de tyckte han om. Så ja nu kan stora pojken krypa :).. Nu är de bara tänderna som ska titta fram kvar. Men dom kommer nog snart dom oxå. För hade ju inte beräknat att han skulle krypa idag. Så de kommer när man minst anar de.

Sen va hans far hit en sväng och ville se när han kröp, och de fick han ju så klart.. Wille såg så stolt ut när han kröp för far sin. Så vi satt på golvet alla tre och lekte..

Ja de e nog de jag  har att berätta idag..


Designen!

Min desig är gjord av malin.. Den blev super fin. Tack så mycket. Är verkligen nöjd med den. Det är så snällt av dej att fixa den åt mej. Hoppas de verkligen inte va till besvär för dej. Du är en ängel :)..

Hmm idag har jag och William bara tagit de lungt. Har Hjälpt mamma med en del saker oxå. Men annars har de varit en lugn dag. Har tyvärr inte haft tid till att träffa nå kompisar idag som att jag hjälpt mamma. Tråkigt nog. De e många som frågat om vi ska hitta på nått men har fått sagt nej till alla :(.

Har tagit ett par bilder på när William ligger i min obäddade säg och sover. Han har börjat göra som sin mor, sova på mage. Och de e super gulligt.

William sover på mage

Verkligen tack malin för att du gjorde min blogg super fin..


Städat!

Ja idag fyller min brors dotter år. Så mamma tog med William dit. Jag hade inte riktigt tid att åka till säter så.. Fick vara hemma med med vovven och städa lite. Det va nog svårt att städa när man har en hund som ska svansa efter hela tiden. Men det blev fint iaf.

Wille blev jätte glad när han kom hem och jag tog han. Hehe han har börjat kommit i en mamma period så ja. De går ju bra när han är ut med sin farmor elr om mamma tar med han en stund. Men om han är hemma och jag går iväg så blir det skrik. Hehe han är nog allt lite mammig. Så sött.

Hmm ja jag har inte gjort så mycket mer idag, det blev en städ dag.. Haha


Kupolen!

Hejsan!



Har vart på kupolen med min son och en en kompis idag.. Köpte en pyamas åt william, ett halsband och en halsduk åt mej. Hmm vi tog en sväng in på donken och käkade lite.. Träffade även Jojo och Malin. Hmm ja sen kollade vi bara runt lite. Fanns inte så mycket kul där idag.

Har även klippt mej men har tyvärr inget kort på de just nu.. Men de kommer nog upp ett sen.. Hoppas jag får till min blogg på nått vis.. Inte för att jag kan sånt men iaf..

Ja de va denna dag..

Puss puss

RSS 2.0