Blogg

Det blir inte så mycket bloggande nu för tiden, vet ej varför men de e som jag sag tidigar de går i perioder.
Men just nu vet jag direkt inte vad jag ska skriva om.

Eller jo Wille har fått en stor säng nu, en 90x200. Så vi har byggt upp kanter på den så han ej ramlar ur. Haha de blev lite hemma bygge av pojken, men de blev super bra och Wille sover nu i den. Alexandra har då fått ta över hans spjälsäng, och sover nu inte i vaggan. Barnen börjar bli stora. Tösen blir snart två månader. Usch va tiden går fort.

Haha och snart är det dax att julpynta hemma. Längtar så otroligt mycket. Har fått sådan jul längtan att de inte är sant. Hoppas nu denna snö ligger kvar, för de va på gränsen med den som kom.

Måste tyvärr kila nu då jag strax ska hämta pojken på dagis, men ska fota hans säng och så slänger jag in en bild här sen.

puss puss

Tommy skrattar



Hans skratt diggar jag. För man skrattar så lätt till de =)

Snö som ligger kvar

Nu faller de lite snö ute och man kan se hur det blir vitt, inte för att jag tror de ligger kvar så länge men kul endå.
Hoppas de e vitt när man går hem sen så wille oxå kan få se de. Han har iaf berättatför mormor att han ska åka rally hem med lilla syster. Och med de menar han att han ska åka bräda.

Alexandra ligger här vid mig och bara pratar och skrattar. Fy hon e så duktig den lilla tjejen. =)

Ny Dag Nya Tag

Nu har ju torsdagen kommit, och den har vart bra så här långt.
Min kusin har sovit hos oss med lilla Ellen. Har även vart ner på Alexandras första läkar besök på bvc. Och allt gick jätte bra. Nu börjar min tös bli stor. Kommer dock inte ihåg vad hon vägde men de gör inte så mycket står ju iaf på kortet. Har funderat på att skriva ner en förlossnings historia. Men de tråkiga är att jag inte minns så mycket från Willes pga att jag va så trött undera hela hans. Men tösens kommer jag ihåg så får skriva den iaf. Och det får bli till kvällen, för då har hennes pappa kommit hem igen =). Bara en timme kvar tills han åker från sthlm.


(Stolt Wille sitter och myser med lilla syster i soffan hos mormor <3)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och rusa iväg för att hämta Wille på dagis. Men vi höres senare då =)




Höst?!

Dagen har vart seg och grå, bara massa regn som faller från skyn. Har inte alls haft nån lust med nått. Tyvärr har de inte kommit upp några bilder än, men dom kommer till kvällen.

Har iaf tagit en stund av dagen och städat lite hemma, inte för att de va super mkt med skönt att få de fint. Och nu är de inte långt kvar för ens man får jul pynta hemma. Sätta upp ljusstakarna och jul gardiner *längtar*.

Imon kommer älsklingen hem och de ser vi alla fram emot. Vet dock inte när det blir men hoppas runt fem som han brukar =).

Neej nu har jag inte tid att sitta här mer, hörs sen bye


Vändningen i livet!!

Nu har de hänt så himla mycket den senaste tiden, så har bara tagit de lungt och låtit allt falla på sin plats. Och allt som hänt är så underbara så jag vet inte vad jag ska säga. De började iaf med att min dotter kom den 18/9 hela fem dagar tidigare. Och efter de så började jag och min kusin prata allt mer igen, prinsen kom tillbaka i mitt liv. Och ja en massa skoj.

Vi har gjort en massa skoj sen hon kom. En helg tog vi en tripp till en stuga med sofie och sonny. De va någon i sonnys släkt som ägde den. Super mysigt. Vi har vart hos dom en del oxå och haft trevligt.

Och i fredags så drack vi med dom för att min kusin fyllt 20. Och de va en super trevlig kväll med mycket flams.

Nu är de november och inte alls långt kvar till jul. Och heller inte långt kvar tills man bott i lägenheten i ett år.

Allt har gått bra med den lilla Alexandra, och William är så stolt. Han tar hand om sin syster på bästa sätt. Får ofta hjälp av han att hämta en snutte, och han har även fått ge henne flaska en gång. Super duktig min stora kille.
Bara mamma setat klart vid sin dator ska jag lägga in lite bilder annars tar jag det imorgon.

RSS 2.0