Julen e över..

Ja då var allt julfirande över.. Och ja barnen e jätte nöjda med alla roliga saker dom fått.. Så ja nu ligger de saker åt varje håll..

Har nyss bakat en kladdkaka och gjort grädde.. de blev super gott.. så nu ska man ut och ta sej ett par bloss och sen bara ta de lungt. Kanske kolla lite film elr nått..

Men jag kommer in med bilder imon för nu har jag en del att dela med mej :D


NattiNatti

Ont

Fy denna rygg tar kål på mig.. Kanske dax att gå ner på vårdcentralen och dom får ta en titt.. Kan inte gå runt och ha så här mer..

Men aa idag har man iaf klätt jul granen =).. Så ska lägga upp bild på den imon =), för nu e jag så otroligt trött och ska krypa ner i sängen =)..

NattiNatti

Trötter

Tror jag ska lägga mej tidigt ikväll.. För med tanke på att jag gick upp så tidigt idag så har jag vart super trött hela dagen, men ja de va ett tag sen man klev upp så pass tidigt.. Inte konstigt om man blir trött..

Men ja dagen har iaf vart helt okey.. Och ja de kom juh en del snö men de slutade snöa efter lunch nån gång iaf.. Och ja då passade vi på att traska ut en stund =)..

Men ja nu bire bara en lugn och skön kväll och ja strax sova =) Förlåt att de inte kom nå bilder men e på tok för trött. Känns som jag kommer somna sittande snart =).. Så nu ska de göras kväll här

Natti Natti


Fråge stund!!


Sov morgon

Ja när jag vaknar tidigt så ska ungarna sova länge ist.. Hehe nu har iaf jag dagit mig min morgon dusch.. Snön den bara vräker ner.. Suck inte direkt så att man vill ut just nu.. Men ska strax ut och skotta sen ska man ut i boden och hämta in sina vinder skor =).. Känns som att denna snö kommer stanna ett tag så de e lika bra =)..

Men ja nu ska jag ta och hoppa i lite kläder för nu har man gått i hand duken och torkat en liten stund..

Kommer iaf bilder senare idag =).. Trollen lär juh vakna först så ni får lite nya kort =)

Ciao

Tidig morgon

Va uppe redan kl 6 idag, och ja de va ett tag sen man va uppe så tidigt.. De har nog snöat hela natten iaf, för det har kommit en del snö nu.. hoppas de e kram snö för isf bire nya lycktor som ska göras och även en snögubbe =)..

Barnen har nu jullov, så de kommer bli mycket lek ute iaf.. Kanske ska höra med jossan om hon vill hitta på nått idag med hennes barn oxå =).. Men just nu ska jag till att dricka upp mitt kaffe och sen kanske hoppa in i en dusch =)..

Ciao

Life


Natti natti

Har haft en underbar dag med min underbara vän Josefin <3..
Och jag har inte hunnit skrivit nått dessa dagar men har haft fullt upp.. Men nu ska jag fan sätta igång igen =)..
Hatar att jag alltid hamnar efter med mitt skrivande, men ja de blir nog så när man vet att de inte är så många som läser.. men ska bli bättre jag lovar, och fler bilder kommer oxå


Godnatt

// Ewwe

sjukling

Jag har tyvärr legat sjuk ett tag nu men är på bättringsvägen, nu har jag bara den där jävla hostan kvar som går mej på närverna.

Hmmm ja dag och jag tvättat lite och även skottat lite men ja de började ju vräka ner mer snö så kändes juh onödigt.. Snart har jag tagit mej igenom alla delar av chuck oxå =)

Men nu ska jag ut och göra en snö lykta och tända den.. höres sen


ciao


RSS 2.0