Kupan!

Halva dagen har redan gått och vi har hunnit med en del. När vi hade vaknat så tog jag och pojken bilen för att åka och handla hem lite saker. Osten va slut och väl på ica maxi handla vi lite mer vi behövde. Vi har även tagit en runda på kupolen, pojken hittade en jacka som han ska få av sin mor. Jag hitta oxå en jacka men ja just nu har jag inte råd med den. Och sen tycker jag nog kanske att jag har så många jackor. Det blev en lång vända på kupolen idag. Men den har vart helt underbar. Har lite bilder på digin men har inte lagt in dom på datan än så dom kommer senare. Hans mor ska nog komma strax och lämna jackan så blir de att hon stannar och säger hej.

Jag sa ju att jag skulle skriva om filmen vi skulle se. Men vi kollade inte på hela de blev ju rätt sent igår så får skriva om den imon för vi ska se klart den ikväll.

William sover just nu så fick lite tid för att blogga oxå. Han blev nog rätt slut av att gå runt på kupolen. Men nu ska jag ta och vila en sväng innan pojkens mor kommer. Så kanske man kan vara lite pigg och allert.

Pusspuss

// E


Så där..

Nu har Wille gått iväg med farmor och nu ska jag passa på att städa lite. Men ska iaf ut med hunden så fort jag skrivit klart detta. Nu känns det som att mitt bloggande kommit tillbaka lite igen, men jag tror att de går i perioder. Och det är ju som det är. Visst önskar man att man alltid hade nått att skriva om men vissa stunder känns det som att det inte finns så mkt att skriva om.

Kan berätta lite om vad som sker ikväll. Jag och pojken ska kolla på film så när vi sett den kan jag lägga upp vad jag tycker om den och lite om va den handlar om. Vet inte riktigt än vilken film det blir vi har en del att välja på men som sagt det kommer upp senare. Funderar på att börja lägga upp vad för filmer jag ser och vad jag tycker om dom. Då händer det iaf lite mer här på bloggen. För filmer är en del av mitt liv. Älskar att kolla på film.

Klockan är redan ett, om en timme lämnar pojken sthlm och då betyder att de inte e lång tid kvar nu. Han är hemma till typ fem halv sex. Gud va mysigt. Och som att han ska börja jobba hemma på måndag så får man hem han efter jobbet varje dag och de blir helt underbart.

Detta va allt för nu. Nu kallar hunden och städningen

Puss puss

 

// E


fjäsk

Gud va jag e trött på folk som fjäskar. Jag blir så irriterad när nån fjäskar. Jag tycker de e onödigt att fjäska varför inte bara vara sig själv. Nej de ska vara massa fjäsk hela tiden. Och sen tror den att jag inte märker hur mycket fjäsk de e. Eller de e ju inte bara jag som märker de.

Hmm mamma är barnvakt åt min systers unge just nu, och när jag håller han så blir William avis. Men Wille sover just nu så han ska orka med att gå på kuppan sen med sin farmor. Och han ska ju även orka busa med pojken när han kommer hem. Och på tal om de så är de bara typ 5 och en halv timme kvar till han kommer. Åh nu börjar man räkna timmarna.

Jag har ju sett att de inte är så många som läser min blogg. Det hade ju vart lite roligt om man kunde få lite frågor att svara på. Men som att de inte är så många som läser så är de lite svårt att få de. Men man kan ju bara hoppas.

Ni kan fråga mig vad som helst. Jag svarar på allt. Skulle även vara kul om ni lämnar en kommentar och kanske skriver er blogg så kan jag spana in på den.

Puss och kram Ewwe


Lycko dagen!

Jag har en bok om mitt stjärntecken och där står de att Torsdagarna är mina lyckodagar. Och ja de stämmer ju för pojken kommer hem varje Torsdag. Men idag fick jag veta att han ska få börja jobba hemma :). Slippa åka till sthlm. Men vi skulle prata mer om de när han ringer. Då får jag veta lite mer. Fy nu e jag glad. Och wille kommer bli glad när han kommer hem varje dag. Dom är ju som sagt bästa kompisar. Leker och stojjar jätte mycket. Dom trivs riktigt bra tillsammans.

Idag ska Wille med sin farmor och gå på kupolen. Jag ska städa lite här hemma då. Typ damsuga och torka ur bokhyllan lite. Det är ju inte så lätt att göra sånt när han vill vara med och riva ner.

Just nu sover han. Och jag bara väntar på att pojken ska ringa. Han kommer hem ikväll och de e så underbart. Är så glad. Men tycker att klockan går så sakta. De kan ju ha och göra medatt man går och tittar på klockan hela tiden.

De va allt för nu

puss

Kvällen är kommen!

Idag så har jag inte alls gjort så mkt. Har iaf plockat ihop i bökhyllan, nu e den bättre igen. Är en del kvar med som att kvällen kommit så får jag forstätta imorgon, Wille har lagt sig nu. Han är lite små bökig men tror att de har med den nya tanden att göra. Eller så kanske de e en till på väg. Det får visa sej med tiden.

Träffade Hööken en sväng idag. Vi hade en hel del att prata om. Hon har vart i turkland en vecka så ja då blir de en del att tala om. William blev lika glad som han alltid blir när sanna kommer. Dom har busat en hel del idag. Har saknat sanna jätte mycket. Har tankat hem en film idag oxå som alla vi vill se. Så ska planera lite med henne och se om hon och robert har tid i helgen för den. Pojken vill oxå se den så de passar ju bra.

Karln kommer hem imorgon och de ska bli så skönt. Saknar han så himla mycket. Han har vart lite dålig idag, eller haft hosta så de blev inge jobb idag utan han låg i sin husvagn ch vilade. Men imorgon så kommer han hem från de där jävla sthlm. Så då får man kramas igen.

Men nu ska jag sluta skriva och tala med pojken ist för jag har han i tele nu. Så byebye

puss puss

Älskar min Dan<3


Ingen kupolen..

De blev ingen tur till kupolen idag, Wille har sovit i stort sätt hela dagen. Det har vart en så tråkig dag idag. Och nu till kvällen vet jag inte vad som händer och sker, ligger i sängen och pratar med pojken i tele iaf och de mys.

Oh jag har ju inte berätta om min tokiga dröm jag hade inatt. De va så att jag och pojken satt i bilen och han hade rutan nere en liten bit. När han tryckte mitt på tutan så sa han att det va så man kallade på fåglarna. Efter nån sec satt de en fågel på taket. Och andra stunden va den inne i bilen. Jag tog tag i den för att kasta ut den genom fönstret men den började picka mig i händerna så pojken skulle ta den ist. Han fick iaf ut den ur bilen men de va nära att han vart pickad i ögat. Sen vaknade jag och som tur va de bara en döm. Den va fan hemsk.

Hmm nej nu ska jag tala med putte kanske kommer in och skriver lite senare de får vi se..

Ha de gött puss

Höstlov..

Ja då har man lov från skolan och vet inte alls va man ska hitta på. Pojken e i sthlm och jobbar. Så man får göra nått på egen hand. Wille e på g med sin tredje tand. Och de va till och med Dan som såg den. Hande mina aningar om att de va nått på väg men kollade aldrig efter.

Hmm jadu idag vill Linda att man ska hänga med på kupolen. Så jag ska höra av mej till henne sen så får vi se hur de blir med den saken. Hmm ska spana på lite kläder och så vidare.

Nu har jag och min pojke vart tillsammans i två månader och har massor med planer. Vi ska iaf skicka in ett papper om dagisplatser vid han. Så får vi se när jag och Wille flyttar dit. De ska bli helt underbart. Hoppas det finns nån plats på nått av de två dagis vi funderar på.

Nu har jag en hund att gå ut med men vi hörs sen..

Puss

Mina sköningar..

Ja jag har ju skrivit en del om min pojke Dan.. Men jag har aldrig visat han. Och sen va de ju ett tag sen ni såg Wille oxå så nu tänkte jag ta två flugor i en smäll och lägga upp en bild på dom tillsammans. Man ser inte Dan så mkt med lite iaf.



Pojkarna tillsammans <3 Älskar er..


Min kärlek till dej går inte att beskriva i ord gubben <3

Älskar er mina pojkar..

Puss

Dåligt med uppdaterande!!

Jag vet att jag blivit dålig på att skriva här. Men ja jag känner att det inte blir så mycket tid över till de. För på veckorna så är pojken borta i sthlm och jobbar men då har man skolan ist, efter den då ska Wille ha lite tid innan han lägger sej oxå. Och helgerna då kommer pojken från sthlm och då gör man massor med han medans man endå kan. Vi hittar alltid på massa mysigt med Wille. Brukar ta med hunden till hndgården.

Nu i helgen så va vi på bio och myste . De va hur trevligt som helst. Han kommer hem på torsdagar och åker runt halv fyra tidigt på måndagarna. Eller jag säger natt men ja de e olika. Lika trist varje gång klockan ringen och han ska åka.

Hmm vi har en hel del ideer men ja vi ska nog prata mer om allt innan jag skriver nått om de. Men ja hur de än blir så berättar jag iaf sen.

William tycker jätte mycket om Dan. Idag så har han sprungit runt i hela lägenheten och letat efter han. Men han åkte ju inatt och när Wille inte hittade han så blev han ju så klart ledsen. Dom har fått ett starkt band mellan varandra och de känns skönt.

Nu ska jag vänta på att pojken ska sluta jobbet och komma in på msn. Men ja vi höres

Älskar min Dan Isberg!

Puss hej

Dan Isberg!

Du är pojken i mitt liv. Jag är så lycklig med dig vid min sida. Utan dig skulle jag inte ta mig förbi allt som händer just nu. Visst vi har våra mot gångar, men vi lyckas alltid ta oss förbi dom. Du bryr dig verkligen. Och att se dig behandla William som han vore din gör mig mer lycklig. Du är de bästa som hänt oss. William trivs i din närvaro.

Man ser hur han skiner sm en sol när du kommer. Vi blir lika glada båda två. Mamma märker också hur du och Wille går bra ihop, och de gör henne glad att du accepterar han. Hon har sagt de ett flertal gånger till mig. Wille va inte ens blyg för dig första gången ni sågs, och de blev jag förvånad över.

Älskar dig med hela mitt hjärta, du kommer alltid vara min pojke. Inget ska få krossa de fina vi har.Saknar dig nå så otroligt mycket bejbie. Puss på dig prinsen min.

Byebye

Bästa tiden i mitt liv e nu förbi..

Ja då va de så att kärleken dog ut idag. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga mer på ett tag. Känner att de inte finns nått att skriva. Hoppet e borta just nu..

Han va de bästa som hänt mig och jag vet inte riktigt vad jag ska a mej till.. Hur kan jag vara så dum. Fan jag vet då inte vad jag håller på med. Jag som va så lycklig sen sumpade jag allt.

Om allt endå va bra. Och inget av detta hänt.

Aja tack och hej bloggen.. höres kanske senare om ett bra tag..


Kommer aldig älska min dan isberg..

RSS 2.0