klockan börjar närma sig..

Ja då va de en timme kvar sen ska man på första dagis mötet. Har lämnat Wille hos mamma. Kom hem för en timme sen så städat harman oxå hunnit. ska ut med soporna nu innan. Hunden ska oxå ut innan. Det är en del som ska göras. Men ja de är ju en timme kvar så ingen panik alls.

Ska bli lite kul att träffa fröknarna och så. Hmm ja spännande, spännande. Och på fredag gäller de. Då ska vi ta klivet in i första dagis tiden. Wille kommer nog tycka det blir så kul att leka med andra barn.

Nej nu ska man springa med soporna..

Höres sen

//E

Kul kväll..

Ja vi hade jätte roligt igår. Willes pappa kom förbi och stannade en bra stund efter att Wille somnat. Vi gjorde varma mackor och hade trevligt. Sedan när han åkte fixade jag och natta våra naglar och bara hade trevligt. Det blev en hel del prat och det va så skönt.

Nu bor vi ju närmare så jag hoppas att vi kommer bli att umgås mer nu. Känns iaf som de. Och nu har hon börjat träna så tyckte riktigt synd om henne när hon väl fick sin tränings värk. Fy det är aldrig roligt.

Och min näsa bara rinner och rinner. Snorig till tusen. Nu ska man strax bädda sängen och plocka lite här hemma. Men kännde att jag behövde skriva av mej lite.

Ikväll är de första dagis mötet där man får träffa fröknarna och så. Ska bli kul. Mamma ska sitta barnvakt åt Wille här hemma. Det tror jag gossen kommer tycka är kul. Mötet är ju så pass sent så vill inte att han ska va med. Och han e ju trots att lite krasslig än.

Ja jag har som sagt en del att berätta. Uppdaterar er bara jag bäddat och bytt om..

puss

//E

Piggnat till

Ja nu har man duschat och ätit. Idag kommer det bli en rolig dag. Natta ska sova här inatt, och vid två kommer hon. Vi ska en sväng på kupolen sen hem hit. Vi har så mycket att prata om så de e inte sant. Vi har ju inte setts på två månader. Och igår hann vi inte med så mycket. Så de får bli idag.

Hmm ja vi får se vad som sker. Men som jag sa igår har jag massa bilder att ladda upp och fler kommer det nog bli ikväll..

Hmm ska nog träffa Erika en sväng idag oxå om hon fixar nå skjuss ;)

Puss så länge
//E

Förlåt

Jag vet att de va en månad sen jag skrev. Men det har vart på tok för mycket. Vi har flyttat, och jul, nyår, wille har vart sjuk och nu e jag de. Eller e typ snuvig. Vädret har heller inte legat på topp. Och sen i samma veva gick kameran sönder. Men nu har jag en ny så ska försöka lägga upp lite nya bilder ikväll.

Jo vi har flyttat ihop jag och min pojke.Till en trea. Och de e helt underbart. Men kommer ta lite bilder och blogga om de i ett eget inlägg. Och Wille ska ju börja på dagis men de blir oxå ett eget inlägg. Annars kommer detta bli super långt.

Kan iaf säga dagen händelser. Det började med att karln åkte till sthlm inatt för att jobba:(. När Wille och jag piggnade till tog vi med hunden och gick till mormor. Där fick man våfflor. Mums. Hann även med en kopp kaffe. Sen kom nattis och vi skulle hem hit för att visa henne vårt hem. Tiden gick och de blev mycket snack. Sen kom willes farmor och dom. Så då blev det full rulle. Nu har allt blivit lungt och tyst.

Hörs om en stund..

Puss E


RSS 2.0