Lång dag igår..

Igår va vi iväg och hämtade våra peace and love band så nu har allt börjat, va dock inte ner nått mer på festivalen igår men idag ska man ner dit =). Men de blir inte för ens senare, nu ska man städa lite här hemma och bara ta de lungt och vara med barnen innan dom ska iväg. Willes farmor är så underbart snäll och ställer upp och hjälper mig med han denna vecka. Hon lämnar han på dagarna när hon ska jobba bara. Och de tycker jag e helt okey för då får han oxå följa med ner dit lite och gå på barnens p&l. Och ja även lite på den stora kanske, Båda har fått hörselkopor så dom kan vara med. Bara att man inte står så nära endå. Men ja de e inga problem för mig alls, bättre att de inte blir för högt för dom små så e jag nöjd.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen plocka lite mer här hemma =)

Xoxo Ewwe

Förlåt men just nu kan jag bara inte hålla detta inne

Nej nu är jag rätt besviken och irriterad, va fan e detta för stil. Jag har gjort allt för att vara snäll men va fan får man tillbaka?

Kanske ska sluta vara den snälla och göra samma sak tillbaka? Men jag kan inte, just nu känner jag mig bara djupt sårad. Inte ett skit som e som de ska. Nej jag vet inte vad jag ska ta mej till just nu.

Orkar inte skriva just nu, ciao

Rihanna- man down


Kvällen kommit =)

Då har kvällen kommit och barnen sover. Jag sitter just nu här tar de lungt, ska just till att hänga tvätt och sen ta mej ett varmt bad. Hoppas på att snorandet slutar snart igen, de kommer till och från hela tiden med tanke på allergin. Men ja de e smällar man får ta.

Hmm sen bire nog inte så mkt mer än film ikväll.

XoXo Ewwe

Peace and love!

Då e de fredag idag och så kallad midsommarafton =). Men ja på tisdag börjar juh festivalen och ja då ska man dit =).
Och ja den håller juh på hela veckan så de kommer bli super kul. Barnen ska få gå ner till barnens p&l oxå för de har dom på dagarna i slutet av veckan. Så även dom ska få vara en del av den =).

Hmm idag har de inte hänt mycket alls, vart hemma och tagit de lungt bara. Har även städat lite nu på kvällen så ja nu e allt som vanligt igen =). Denna dag har iaf vart lång ovh grå, nu på kvällen så tittade iaf solen fram en snabbis.

Trevlig midsommar på er iaf =)

Hjälp mig vinna =)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Super bra sida =)

http://www.bloggriket.se/

Bli medlem du oxå =)

God morgon!!

Inte alla dagar jag e uppe så här tidigt, men idag så e jag de pga att jag har en körlektion kvart i åtta. Så nog är man lite trött nu när vi vanligt vis iaf brukar sova till halv elva här hemma både jag och barnen. Lite skänt att ha så snälla barn som tycker om att sova länge.

Mamma kommer snart hit och passar dom små så att dom iaf får sova färdigt. Så får vi se vart dom e när jag kommer tillbaka, för de blir en lektion nu och sen en 12.10. Men nu ska jag slänga på kaffe så man piggnar till lite

Xoxo Ewwe

Gosigt


Ojojoj

Nu va det verkligen länge sen jag skrev, men har fullt upp hela tiden. Har börjat med mitt körkort så de händer en hel del just nu. Men ja de e inte alls långt kvar nu..

Så mina dagar bara rinner iväg, har en hel del körlektioner inbokade och ja allt möjligt som händer. Nästa vecka börjar peace and love också så den ska man gå på =). Fick tag på en biljett super billigt av min underbara vän Natha =). Och med allt detta så ska man hinna plugga teori och umgås med barnen oxå. Och även vänner.

Va meningen att jag skulle träffat Malin idag, men fick så mkt hela denna dag så hann inte alls med. Men nu mina vänner ska jag sätta mig med den där körkorts boken och plugga lite =)

Höres senare

XoXo Ewwe

RSS 2.0