Bilder



Här är grabben som vet hur man spökar ut sig på kort :). Rätt så nya kort


Trött

Fy denna dag har vart så lång. Har haft besök av Willes farmor och barnen. Vi satt ute och dom sprang runt. Och de gjorde du Wille med så klart. Han fick ju en cykel och den blir nog lagom till nästa sommar. Hade super trevligt. Mia hade med sej bullar så vi fikade lite.

Har även träffat Marika en sväng nu på kvällen. Så vi snackade lite och garvade. Åt oss själva. För hon har blitt brun på händerna och benen e vita. Och mina armar e inte röda mer utan nu e dom brunare än mina ben. Så ja de ser ju lite kul ut.

Har ju städat idag så har ju tyvärr inte blivit så mycket solande. Men imon ska jag iaf de. För man vill ju inte vara blek mer.

Nej nu ska jag lyssna lite på musik och bara ta de lungt innan man ska ner och sussa kudde :)

Höres imon

Donat hela dagen

Då har man fixat hela dagen. Mamma och jag fixade med gräsmattan hemma. Vi trimmade den och hade oss. Sen har man städat och tvättat.

Mia ska komma förbi om en stund med en cykel och ett par stolar. Så ja de blir nog toppen. Solen har skinit hela dagen och endå har man inte vart ute i den så mkt.. fy på mej.

Vi får se hur de blir till kvällen. För ska kanske iväg och bada bella och hennes polare Fassi eller hur hon nu stavar, de blir isf en tripp till dammsjön med Hööken. Och om Wille följer så följer även Robert :P.

Nice nice.

Byebye

Sussa

Nej nu ni ska jag strax traska ner och lägga mej i sängen. Efter denna dag kommer man iaf sova gott.. Har iaf smörjt in mina brända ställen så nu kliar de lite extra. Ska bli så skönt att lägga sig och sova för då kliar de iaf inte :P

Natti Natti skriver imon igen :)

Ute kväll

Ja då har man nyss kommit in från en stund ute på fram sidan med grannen. Lite hände ju under den stunden. Jag klepp gräset och vi fixade lite. Lika trevligt som alltid.

Blev ju en del prat med. Och ja de kommer ju bli fler gånger. Riktigt skönt att man iaf har mer kontakt med grannarna. Hmm ja solen gick ju nyss bort så nu kom kylan. Men hoppas verkligen de blir lika bra väder imon med.

Byebye

Sol och massa kul :)

Idag har vart en helt underbar dag.. Den började med att man vaknade upp och fixade tid hos distriktan åt wille. Men ja dom visste inte va de va för märke på benet fick iaf en salva så nu ska jag prova den.

Vid ett så gick vi till Bananbacken och va med willes farmor, pappa och ronnys ungar. Ronny själv kom efter en stund. Men ja jag tror nog vi va där närmare två timmar om inte mer. Så ja man hann ju med att bli lite små bränd av den underbara solen. Men de e ju bra de för då vet man att man iaf kommer bli lite brun denna sommar, för efter jag bränt mig så blir jag brun.

Har även träffat min fröken Höök en stund, de blev lite bil åka.

Igår va oxå en toppen dag. Hade en super trevlig kväll med taco och en trevlig granne :)

Nej nu ska jag gå ut en stund till i solen..

Byebye

RSS 2.0