God kväll:)

Dagen har vart helt knasig. Kännts som om de vore söndag, hmm endå e de ju inte de än. Min bror Magnus fyller år idag så vi va till han och grattade. Fick lite fika, och de tackade ju lille man inte nej till. Wille e helt galen i tårta. Och endå äter man de ju så sällan.

Mamma åker med min syster till gävle imorgon. Dom ska hämta några tavlor hos en bekant till familjen. Eller tror mamma kan vara släkt med henne. Kommer inte ihåg. Men dom ska även in på ikea, hoppas verkligen mamma köper med dom där muggarn till mig. För de e ett måste. Vill verkligen ha dom.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Eller jag har ju städat som VANLIGT. Men de e så när man har djur med mycket pälls.

Ska strax sova. Och imon ska jag försöka få upp litte bilder, och fler inlägg. :)

Byebye

Tiden

Ja klockan verkar ha fått nått problem. Den går så otroligt sakta. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Wille sover middag nu, vi är hos mamma. Ska kolla med henne lite om en sak.

Det har hänt en del på senaste tiden. Men allt orkar jag inte ta upp här. Kan iaf säga så mycket att pyret har fått ett namn, Alexandra ska hon få heta. Sen ska jag välja ett av mammas mellan namn. Så då blir det Eva. Nu är de bara pappan som ska komma med ett som han vill ha.

Tiden går ju iaf och nu är de inte alls långt kvar. Är hemma nu och är mamma ledig. Känner att min kropp inte orkar med att jobba mera. Och om en vecka fyller Wille 2. Pojken börjar bli stor nu. Sen börjar ju dagis efter de. Han börjar igen den 9/8. Han har haft sommar lov en månad nu. Undra om de kanske kommer nå nya barn till han då?

Nej nu ska jag ta mej en till kopp kaffe och lägga lite puzzel..

Byebye

lyckats bra :)


Natti Natti

Ja då va de dax att gå till sängs, annars orkar man aldrig upp till jobbet imon. Men nu har man ju inte lång tid kvar att jobba.

Hoppas man kan somna i denna värme då. De e gör hett inne och endå e typ alla fönster öppna. Men ja de visar sig om de blir att dricka massa vatten innan. För då kyler man iaf ner kroppen. Men jag skriver mer imon. Byebye

Stekande värme

Va allt för länge sen de hände nått på bloggen nu. Men ja de har vart fullt upp med jobb och allt runt om just nu så har inte riktigt haft tid. Nog för att de e mycket nu med men känner att jag måste skriva lite mer i bloggen.

Värmen som kommit kan man ju både se bra och dåligt på. De e ju iaf bra väder men nästan lite väl bra. Graviditeten blir ju lite jobbigare när de e för varmt. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Finns liksom inget ställe som är svalt. Även om man tappar upp ett iskallt glas vatten så e de heller inte kallt.

Bäbisen är iaf i full rulle. Inte en lungn stund. Så ja allt e då bra med den. Vet tyvärr inte vad den ska heta än. Just nu så kallar jag den jordgubbe för de har jag gjort allt för länge nu så de e vad den heter just för tillfället. Men sen blir de ju så klart nått annat. Pappan har jag dock inte snackat nått med på ett tag så jag vet inte vad han känner och tycker. Hade ju vart bra att veta men ja de kommer tids nog. Hoppas jag.

Nej nu får jag nog ta och gå hem med Wille snart. Eller farmor ska komma hit till mor min men jag vet ju inte när så jag vet heller inte om vi e kvar då elr inte. Men kommer nog in och lägger upp lite bilder och skriver sen igen..

Bye bye


RSS 2.0