Hmm..

Ja denna dag har vart lång. Skolan har tagit den mesta tiden av dagen. Och det känns bara drygt. Inte vart så där jätte bra väder heller. Har massor som ska göras tills imon men känner att jag inte har nån energi. Har helt död. Skallen står helt still just nu. Vet inte riktigt vad de är. Sitter bara här och inte gör nått. Skulle lätt kunna somna när som helst men de e lite tidigt att sova nu. Och sen måste jag plugga lite oxå. Har ju som sagt matte och sånt som ska vara klart imon. Energin e slut, tankarna surrar runt i huvut men vet inte alls vad jag tänker.

Pojken kommer från stockholm imon och det ska bli super skönt. Vi kommer inte ses så jätte mycket denna helg som att dom ska ut med båten en sväng oxå. Men de e klart att dom ska ta en sista sväng med den. Vi kommer ju hinna ses så mkt som möjligt iaf. Om bara tiden kunde gå lite fortare. Tittar på klockan titt som tätt men känns inte som att den rör sig. Pojken sitter inne på msn nu men får inte se han för att hans cam har slutat funka. Lite trist.

Nej nu ska jag inte klaga på klockan mer för han kommer ju hem iaf. Och det är dax för lite plugg nu.

Puss puss Ewwe

Kärleken!

Har inte skrivit på ett bra tag nu. Men har vart rätt upptagen. Och under tiden så har de hänt en hel del underbara saker i mitt liv.

Wille har nu två tänder och kan gå ett par steg själv. Och varje gång han gör de så blir han så glad och bara skrattar. Han har blivit så stor nu. Hinner inte med för att tiden går så fort.

Har även fått tillbaka kärleken i mitt liv. Har aldrig vart så här lycklig. Vi flörtade ett tag innan det blev nått mellan oss. Men nu är Dan min. han accepterar mig och min son för dom vi är. Och de gör mig så lycklig. Han och Wille busar en hel del när han är här. Blir så lycklig av att se de. Trodde inte jag skulle hitta kärleken igen. Men en dag kom den och de va den lyckligaste dagen i mitt liv. Det som är lite trist e ju att man inte träffas mer än på helgenrna som att han jobbar i sthlm under veckorna. Åker tidigt på måndag morgon elr ja jag ser de som natt för de blir ju runt en 4 men ja. Och så kommer han hem på torsdagar. Och dessa veckor som vi flörtat nu har jag vart så lycklig. Han är det bästa som hänt mig. Älskar min Dan så otroligt mycket.

Det är en till kul sak som har hänt men den vill jag inte prata mer om för ens jag vet att de blir så. Men ja mitt liv e helt underbart nu. Och lycklig e jag. Kan inte få de bättre.

Nu ska jag ta och tala lite med putte på msn men vi får höras senare.

Puss från en lycklig Ewwe

RSS 2.0