Frågestund


Fika..

Vi har gått till mormor och nu är de snart dax att ta en kopp kaffe. Wille har ätit glass som han jämt gör hos mormor. Men just nu e han tjurig.
Mamma sitter och skriver av recept ur en av mina recept böcker. Jag skulle skrivit av ett åt henne igår med glömde de så tog med hela boken idag. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Det finns inget att göra.

Imon kommer putte hem och då blir de full fart. Strax kommer magnus och tim och då blir de nog fart på Wille.
Nej om man ska gå och hälla upp en kopp kaffe och ta sej några bloss.

Puss//E

Bilder



Ja killen har blivit stor nu. Det är bara klicka på bilderna så blir dom större :)

Puss//E

God morgon bloggen!!

Jag då har man vart uppe ett tag nu då. Wille vaknade vid sex så har vart vaken sen dess. Jag är lite förvånad själv. För jag brukar alltid sova länge. Även när jag vart med William på dagis så går jag hem och lägger mig en stund. Men inte idag.

Jag har hunnit en del på den här stunden.
* Duschat
* Plockat ner tvätt
* Fyllt diskmaskinen
* Rökt ett par gånger

Hmm ja nu ska jag iaf stoppa i kameran och sedan lägga upp bilder.

Puss//E

Febern stiger..

Nu har han feber igen. Den ligger på 39,4 och ja han är inte alls pigg. Och de va nog därför han inte ville äta. Nu har han iaf fått lite alvedon så nu går den nog ner en bit. Han har iaf blivit jätte duktigt när vi ska ta tempen i örat. När han va mindre ville han inte men nu vrider han örat mot en och sitter helt still. Jätte duktig pojke. Ikväll ska jag lägga upp lite bilder. Och jag vet att jag sagt så tidigare men idag ska jag göra de.

//E


Mätt och belåten

Ja då har man ätit och gott blev de. Wille vill direkt inte äte nått men mjölken drack han iaf. Så ja han är nog inte riktigt pigg än. Han tappar aptiten när han inte är nå pigg. Men ja bara han dricker så är jag nöjd. För de e alltid bra med vätska. Och jag vet inte men han kanske är lite trött oxå. Ska nog göra en flaska välling och sen får han nog vila en stund.

Just nu sitter han med mormor och kollar tv. Dom myser i fotöljen. Och ja nu har iaf mitt abonemang startat och de känns bra.

Snön bara vräker ner ute och jag har inte alls nån lust att röra mej utanför dörren än på ett tag. Så vi blir iaf kvar här ett tag till.

Puss//E

Bokat Bord

Ja då har man bokat bord på La cantina. Vi ska gå ut och äta på söndag för det är ju trots allt alla hjärtans dag. Och nu är vi hos mamma och ska till att laga lite mat. Och ja Wille är ju lite hungrig så.

Hmm han är iaf mycket bättre idag. Igen feber än så länge. Och om de håller i sig så kan han gå till dagis imorgon igen. På lördag så ska han sova hos sin farmor för att vi har tvätt tid på kvällen. Måste tvätta täcket och de går inte i våran maskin. Och sen på söndag skjussar dom hit han till mamma så ska han sova här. Som att vi ska ut och äta.

Och på torsdag kommer puttes mamma på besök. Och då ska putte berätta nyheten för henne. Ska bli lite kul att se hur hon reagerar. Är lite nervös men ja de kommer gå bra. Fy denna helg kommer de att ske mycket saker. De är fyrhjulingar som ska in på servic och jobb ska sökas och ja de ena med de andra.

Nu ska jag iaf gå och titta till maten. Vi får höras senare.

Puss//E

Sjuk..

Ja då va Wille febrig igen. Men de kommer ju från sprutan han fick på bvc förra veckan. Han fick lite alvedon och sen slurk välling sen vart de sängen. Plutten blir ju helt slut. Fy kan inte vara kul alls. Man vet ju hur de är själv att ha feber. Men han brukar vara pigg och glad så de märks ju när han blir sjuk.

Lyckades även peta i han lite yogurt och lite saft. För de e ju bra om man får i han nått iaf. Specielt vätska. Men ja de blir att bli hemma och vila upp sig.

Nu sitter jag iaf och väntar på att klockan ska gå så man får sova sen. Men ska iaf vara uppe till tolv iaf så man ser om dom byter mitt kort i mobilen. Jag har ju skaffat abonemang. Men ja de visar sej.

Nej nu ska jag bara ta de lungt..

Puss//E

koppel träning!

Haha jag har börjat gå ut med katterna nu. Vill ju inte bara släppa dom på en gång så vi har gjort koppel åt dom. Det går ju inte så vida bra ingen av dom vill vara ute verkar de som. Och endå sitter mongo och kraffsar på man får ju rutan. Men jag har gett mej fan på att jag ska få de att funka.

Ska även ta tag i Bella och se om man kan få nån pli på henne igen. Hmm ja man får ju önska sig själv lycka till. För de kan bli lite jobb med de. Men bara man inte ger upp på en gång ska vi nog fixa de

Idag ska jag och Wille gå till mormor när jag hämtar han från dagis, för de finns inte ett piss att göra hemma.

Men ja de va allt för nu så höres vi senare.

Puss //E

Hos mamma!!

Jag och Wille tog oss en promenad till mamma nu. Och de va då inte alls skönt att gå idag. För dom har inte plogat ett skit på hela vägen. Man fick putte vagnen med alla krafter för att den skulle röra sig. Varför kan kommunen inte dra fingrarna ur fickorna och ploga vägarna. Dessa snö massor går inte att ha liggande. Folk kommer ju inte ens fram. Nej men dom är nog för snåla för att tanka plogbilarna och köra runt.

Jaja nog diskuterat om de. Blir bara så upprörd av att tänka på de. Nu har Wille iaf fått sig lite glass och de e han nöjd med. För så fort vi kommer till mamma så går han till frysen och pekar. Då vill han ha lite glass. Han vet vart den finns.

Nu ska jag koka kaffe och sen ta mej en god kaka om de finns någon.

Puss //E

Snö oväder!!

Ja nu har man hört av nära och kära att man e dålig på att uppdatera bloggen. Men de har vart så mycket den senaste tiden.

En av de sakerna är att jag är gravid. Vi har diskuterat de och kommit fram till at vi ska behålla de :). Så ja nu kommer det en bäbis i september. Skolan kommer jag inte kunna gå klart och de finns ju bra och dåliga saker med de. De bra sakerna är ju då att dom inte verkar bry sej så mycket. Dom pratar aldrig med en om hur man ligger till.

Den här snön som kommit dom närmsta dagarna har ju vart helt onödig. Vi har ju redan så mycket snö. Va nyss ute och skottade bort en del så man kunde komma till post lådan. Men ja ingen kul post idag heller.

Hmm undra när mitt nya kort ska komma da. Vi har gjort så jag kommer få abonemang. Men ja de verkar ju inte dyka upp.

Nu har jag tvätt som väntar får skriva mer sen.

puss //E

RSS 2.0