smärta

Det va länge sen min kropp va så här öm.. jag har halsbräna, ont i handleden, ryggen och huvudet. Har nog möjligen lite feber oxå.. men de va nog på tiden för mig att bli lite krasslig. Dax att vila.
Xoxo

god morgon!!

Nu har vi vaknat och ätit frukost.. de e nu dax för lite morgon mys i sängen och kolla på barnprogram innann dagens äventyr ska börja :p

sysslor

Ja då har man lagat mat, satt igång en tvätt och klippt gräset.. Nu ska de bara städa här hemma så är allt i frid och fröjd inför en ledig helg..
Har lite att fixa med engelskan oxå men de hinns med under helgen :)

Xoxo

fredag

Ja då va de helg igen.. Och nu har iaf kurserna jag läser smygstartat lite. Men från och med måndag så kommer jag att följa mitt schema. Ska bli så kul.

Barnen funkar de mycket bättre med nu när dom är på olika avdelningar på dagis. Dom leker så mycket bättre här hemma nu. Super skönt för både mig och dom.

Xoxo

god morgon!!

ja då va de måndag igen. Tänk att helgen gått så fort. Nu har man iaf lämnat barnen på dagis. Ska förbi mamma och hjälpa henne med datan och sedan ta en kupp kaffe.
Idag ska man på möte med lärarna i engelska och matte. Är fett pepp på att plugga nu..

Xoxo

Fyra år

Ja nu har mammas stora pojke fyllt hela fyra år.. Tiden har gått så sjukt fort..

Och snart fyller tösen två.. Men nu ska jag bli bättre på att skriva i denna blogg igen.. har en del bilder att dela med mej av sedan oxå =)

Xoxo

RSS 2.0