Burr

Hur ska man vilja gå ut i detta väder och gräva ner buskarna? Det bara blåser och blåser. Men ja de är bara att bita ihop och göra de. Men just nu väntar jag på tvätten och sen kan man ta trippen ut på baksidan.

Puss

//Ewwe


MysPys

Hihi går än runt i pyamas och morgon rock =). Men ja idag har de vart en lugn morgon så har passat på att mysa runt lite här hemma. Och med tanke på att William endå är hemma från dagis så har man juh inte behövt klä sig än.

Första tvätten för idag e hängd och maskinen går en andra gång, så nu har snart tvättbutten blitt tom. Solen skiner ute men ja de blåser nå så fruktansvärt kallt så inte alls skönt att vara ute idag. Men mor kom hit med nya buskarna nyss och det blev dock inga björnbär för folk hade visst vart som galna där på affären så ist blev det en krusbär och en svartvinbär men lika glad e jag för de.

Nu ska jag dock gå och klä mig lite och sen visar det sej vad som händer =)

//Ewwe

Fotspår

Lämna gärna en kommentar om du vart in och tittat/läst bloggen =)


//Ewwe

God morgon

Ja idag vart de en tidig morgon.. Har haft en kompis här och hon väckte mig vid tjugo i sex för att hon skulle åka till sitt jobb och ville då ha sällskap på morgon ciggen innan hon åkte. Och jag brukar kunna somna om när hon åkt men idag kunna jag inte de, så ja de va juh bara till att kliva upp.
   Nu har man hunnit dricka en kopp kaffe och två rostade mackor. Så dagen kan börja =).

Mor ska strax iväg och köpa lite bär buskar och ja då blir de två buskar björnbär som ska sättas ner här hemma idag, och även en löjtnadshjärta :).

Nu bire lite spela och sen hänga tvätt

Puss
//Ewwe

Sorry

Ja de va bra länge sen jag skrev, men de har vart så mycket nu den senaste tiden och jag har inte vetat vad jag ska skriva om.

Men ja denna vecka har ungarna haft/har vattkoppor, men dom börjar på torka ut lite smått nu iaf. Så nu finns dom inte kvar så länge till. Men dom har vart duktiga och inte alls kliat så mkt. De e skönt de =).

Just nu sitter man här och drömmer om solen. De har inte alls vart nå roligt väder denna vecka. Men ja de e skönt endå med tanke på att kopporna hade kliat mer om de vart varmt. Men nu har vi tröttnat på detta ruggiga väder och vill ha tillbaka den varma sköna solen.

Kvällen blir nog lugn tror jag. Ska just till att hänga lite tvätt och sen slänga igång en till maskin tror jag..


Pusspuss

RSS 2.0