Irriterad

Hur fan kan en person sitta och gnälla att man aldrig hör av sej när den i fråga mycket väl vet att man jobbar och sedan har massa annat när man kommer hem.. Jag är ingen super women som har fler timmar på ett dygn än nån annan..

Och sedan lägga upp massa konstiga statusar på fb, nej som att jag ej fattar att de e om mej.. Nu får det då vara nog.. E så trött på denna persons beteende så nu ska jag ta ett steg tillbaka orkar inte med en massa hela jävla tiden..


Big Brother 2012..

Nu är det nära.. Vem vinner ?!

Go Hanna J

Wille hemma =)

Då va de söndag och wille har kommit hem :D.. Har saknat han så mkt =)
 För en liten stund sen så planterade vi lite blommor han och jag.. Han älskar att pyssla med blommor lika mkt som jag gör.. Men det är för att hans mormor har pysslat mkt med han redan sen han va liten..

Idag ska vi bara ta de lungt jag och barnen =).. Imon börjar en ny vecka med dagis och jobb:P

Men nu ske jag kila iväg

XoXo

Regn och rusk

Fy vilket trökigt väder det är idag.. De regnar och blåser.. Vet ej vad vi ske hitta på för nått jag och tösen :/

XoXo

Nattligt besök

Ja då va de helg igen och ja D kom inatt.. Tösen blev jätte glad av att träffa pappa en sväng.. Hmm undra vad Wille gör?..

Nu ska jag mejla ett par bilder till min syster.. Så sitter vid mamma för hon har systers mejl adress.. De e en av mina systrar som man ej mejlar med.. Har bara en som jag skriver med hela tiden typ..

Men idag har vi iaf hunnit med att vart iväg och handlat lite.. Så nu ska de bli super god mat idag.. Och ska även färga mammas hår snart =)

Toppen toppen

XoXo

Godnatt!!

Då säger jag oxå godnatt nu da.. blev trött helt utan förvarning nu.. så bäst man lägger sej innan man blir pigg igen =)..

Men kommer juh tebax imon igen

XoXo

Kväll

Yes då har tösen somnat, och wille är hos sin farmor.. Nu är det dags för mej och fixa lite mer här hemma men dock äre bara små saker.. har hållt på lite under dagen, typ vikt fint i alla garderoberna, torkat golv, tvättat och nu ska jag hänga sista tvätten och sedan vattna blommor och ja lite smått bara..

Så skönt att dona lite när barnen sover.. De e som att bara vara :P..

Åhh längtar så till augusti =)

Syskon kärlek



William håller i sin kära systen så hon inte ska halka ner från stenen :D

Wille

Idag åker min lilla plutt till sin farmor, så de blir jag och tösen hemma i helgen =).. Och vet inte riktigt än vad vi ska göra, men de blir nog bra endå..

Inatt fick jag ett samtal av Mr S, så ja vi pratade en stund sen fick jag prata med mr D.. Hehe S kallade han min karl men ja de e juh inte direkt så de ligger till men ja han säger iaf så och D reagerar iaf inte dåligt på de =)..

Nu ska jag städa lite och laga mat =)

XoXo

RSS 2.0