Regn, regn, regn..

Nu har det regnat i snart en vecka. Inte alls nå kul. Finns inte så mycket att göra när det regnar. Någon som har nån ide?

Iaf idag så bakade ag och William en kladdkaka. Mums super god. Fick just ett samtal från hans farmor. Hon ska komma hit en stud sen vid fyra så de kanske passade bra att vi bakade idag. Det va ju jag som bakade den men Wille satt i sin matstol brevid och kacklade:P så ja han va ju med och hjälpte till på sitt sätt.

Inte alls långt kvar nu tills pojken blir ett år. Tiden har gått så fort. Känns som man inte har vrt hemma så läge med han, utan att man kom från bb för en vecka sen, och redan gått ett år. Tiden bara rinner ut händerna på mig. Känns som att man inte har nån koll alls.

Nog för denna gång. Skriver lite senare igen. Ska ut med hunden. Höres snart igen

Kram Ewwe

Ont i halsen:(

Ja idag har de inte vart så bra väder, för regnet har bara öst ner. Så har inte satt foten utanför dörren på hela dagen. Mamma har gått med hunden. Vet ej varför men ja de e så det har vart. Hmm har fått svin ont i halsen, och sen blivit snorig. Hoppas det inte blir nå mer. För jag orkar verkligen inte bli sjuk.

Imorgon ska man jobba, så ja de gäller bara att bita i och ta allt som de kommer. Wille har vart lite grinig hela dagen. Men det blev lite bättre nu på kvällen innan han somnade. Men det va ju ett par timmar sen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har ju som sagt inte hänt nått idag. Men ville iaf uppdatera er lite.

Puss och kram Ewwe

Då har man jobbat..

Ja nu har man kommit hem från en lång dag på jobbet. Men den har inte vart tråkig utan har vart full rulle hela dagen. Annars brukar man inte ha så mycket att göra. Det är så få boende som behöver vår hjälp så ja inte blir det mycket att göra då. Men idag har de hänt en del, ska inte gå in mer på de.

Hmm ja nu sitter man här och bara varvar ner.

Willes farmor kom och lånade han en sväng på efter middagen. Så ja mamma har haft det lite lungt hon med. Det är ju så att min mamma är så gullig och har han dom dagar jag jobbar. Men har inte hört nått om att hon inte vill de så.

Aja det va allt för nu ska bara ta de lungt så skriver jag mer sen.

Puss puss

Min Bdb

http://TearsInGold.bilddagboken.se/

Bilder..

 




Inte så många bilder men ett par. Ska strax gå och jobba men jag ska fixa med fler bilder senare. Kanske göra ett kollage, men ska iaf lägga upp ett par bilder på bdb så när jag gjort det så kan jag länka till min bdb..

Kram Ewwe

Heeeey :D

Ja nu var det ju ett tag sen men jag har haft fullt upp.. Jobbar en hel del men har nu sagt att jag ska ta tag i min blogg och använda den för de den är till för. Man har ju inte en blogg om man inte ska skriva i den..

Hmm ja snart är Wille 11 månader. Tiden har gått så fort. Hinner inte riktigt med. Känns som att man kom hem från bb för några dagar sen och det har redan gått ett år. Det har vart varmt ett bra tag nu men det verkar som att de fina vädret är borta nu:(. Bara en massa moln och kyliga vindar. Vill ju ha sol och varmt. Kanske inte lika varmt som det vart nu, riktigt drygt att jobba i den värmen. Men de fixade sig de med.

Nu när man väl satt sig för att skriva ett par rader så vaknade Wille. Ska lägga upp lite bilder ikväll.. Pojken har blivit så stor..

buebye

RSS 2.0