Mobil

Fan Dan berätta förut att jag skulle få ett nytt kort på tisdag för att han sagt upp mitt abonemang. Men ja jag fick inget kort hit igår så antar att dom skickat de till han. Och nu sitter jag här med en mobil som inte funkar :(. Måste verkligen till mamma sen så jag kan få tar på han. Annars vet jag inte vad jag ska göra..

Fan,fan,fan

Linda Kotten Green

Ja då sitter man här med vännen linda brevid mig och vi försöker få henne att börja blogga. Hon sitter just och börjat skriva. Hennes adress är http://LindaEGreen.blogg.se så ni kan ju kika in där och kanske säga hej.

Nu tror jag nog allt att vi ska käka lite glass och snacka mer skit. Som vi är duktiga på..

Byebye

Tråkigt

Inget kul som händer alls.  Det blir nog att kolla något avsnitt på buffy innan man ska käka kvällis. Och den kommer att bestå av en varmakoppen med smak av jordgubb/vanilj. Blir typ som en kräm.

Höres om en stund.


Göra bloggen känd!!

Det finns ingen direkt bevisad teori om hur man får sin blogg känd. Utan det hänger på en själv. Och jag själv är inte känd på något vis. Men har börjat fundera på varför alla vill ha sin blogg känd.
Och jag har även sett flera stora bloggare som blir frågade hur man blir en stor bloggare. Men det gäller bara att skriva om saker som kan vara något att läsa.

Jag skriver ju bara vad som händer och sker i livet som ung mamma. Och visst kan man ibland önska att fler läste. Men inget man försöker med utan ja i min sits så är de som det är. Vet iaf en delso läser de jag skriver.


Home sweet home

Hemma igen och strax dax att göra kvällen för lilla killen. Eller ja han e ju inte så liten nu mer.
Hmm ja min kväll bli bara lugn. Lite spelande och sen buffy. Hmm ja sen har man ju tvätt att hänga, men de va en annan femma. Nej nu ska jag fixa lite innan sov dax för Wille..

Byebye

Trött

Med järn brist är dagarna långa. Är trött nästan jämt. Har nyss vart på affären och sen va man tillbaka och käkade älgfärs med pasta. Mums gott gott. Nu sitter man här och inte vet vad dagen ska komma med. Eller ja klockan har tickat på bra idag. Kvällen är snart kommen och ja då blir de buffy.

Wille han e glad som vanligt och springer runt runt. Nu ska mamma få sitta en sväng vid datan och jag ska ta wille och lägga mig på soffan :)

Snö snö snö

Vart kommer all snö ifrån. Ena stunden ser det ut som att våren är här och de inte ska komma mer snö. Men när man blundar och ser efter igen kommer dom små vita flingorna ner. Men ja just nu e dom inte så små. Men ja jag tycker verkligen detta börjar bli drygt.
Liksom när man ska gå ut jo de blir Wille sur för att man måste på med så mkt. Varför kan värmen inte bara komma nu så man slipper bråka med knatten. Han blir så trött av att behöva bli arg och irriterad. Det har vart så fina vår tecken men sen dör dom ut i snön. Jag har till och med fått någon lila påskblommai rabatten men inte ser man mycket av den när de ska snöa hela tiden. Nu får de vara nog med snö!!

God morgon

Eller ja de va ju ett tag senman gick upp men har inte hunnit skriva än. Just nu sitter jag i köket och har bränt två skivor åt mamma. Hoppas dom funkar på hennes cd-spelare nu då. Men jag funderar på om jag ska ta med datorn dit för jag ska endå fixa med lite bilder och så. Nog för att den inte är så lätt att släpa på trots att det är en bärbar så tänker jag nog de endå. Kommer ju inte ha internet på denna då som att mamma inte har trådlöst hemma utan det tog jag med mej när jag flytta. Kommer iaf skriva i bloggen från hennes dator.

Hmm ska även ta med sladden till ipoden och tanka över lite musik dit och till mobilen. Ibland känns det onödigt att lägga in musiken på båda men de e ju inte alltid man har sin ipod med sej.

Wille är iaf på dagis nu och jag ska till att slänga i lite tvätt i maskinen så vi får höras senare :)


Banan

Nu har William just fått sig en banan och jag förstår inte att alla barn gillar de. Det finns inte många som inte äter banan. Jag själv gillar oxå banan väldigt mycket. Och det är samma sak med mjölk. Alla barn dricker de inte men jag har alltid druckit de och nu dricker Wille oxå de en hel del. Jätte glad över de :)

Fattybom

Jag gillar henne verkligen. Tycker hennes personlighet är hur grym som helst. Har följt henne ett tag och ja hon har ju sin egen stil och den e så ball. Hmm har nyss lämnat en kommentar åt henne så nu får vi se om man kanske får ett svar.

Hoppas, hoppas, hoppas

Ätit

Nu har man just ätit något gott. Mamma gjorde nå kött och pommes, brunsås blev de oxå. Mums super gott. Wille åt en redig portion. Tror han tycker mycket om kött. Pommes vet jag är en höjdare i hans ögon. Nu har mor just farit upp till hemköp och ska handla lite.

Dan ska komma förbi senare som de e sagt och hämta sina saker. Hmm På ett vis blir de sköt för då kan man äntligen få ut sina saker. Men endå ville jag ju helst inte att de skulle bli så här. Men men finns inget jag kan göra just nu. Utan nu är de bara att fixa hemma och få de bra. För ja tiden går och de e ju drygt ett halv år kvar till bäbisen kommer.

Hej så länge

Mamma

Det blev inge mer skrivande igår. Blev allt för trött efter två avsnitt av buffy. Så då blev det sängen.
Nu sitter jag iaf hos mamma och ja jag vet inte hur de blir om vi ska ut och handla eller inte. Men jag skulle ju behöva de.
Senare ska jag städa i hemmet. För det värsta jag vet är när det ser ut som en bomb vart där. Hmm Bella har börjat löpa nu. Men hon är så duktig och tar reda på de själv. Man märker knappt att hon gör de. Utan de man kan hitta är en lite fläck nån stans.

Hmm ja nu ska jag gå och ta mej en macka men jag har nog mer att skriva senare.


Ny bloggdesigne

Som ni ser har jag ny design på bloggen. Och det blev helt underbar. Det är en vän som hjälp mig och är evigt tacksam för att den blev så fin.

Min kväll har bara varigt lugn. Har snart fått hem sesång 4 av buffy the vampireslayer och då blir det att kolla några avsnitt innan lägg dags. Nu ska jag iaf gå ner och ta mig några bloss innan det blir klart.

Men skriver lite senare så får ni ha de så gött..


Möbler

Ja då har man börjat fått lite mer saker i hemmet. Nu bor man ju själv och de känns helt okej. Köket har börjat komma till sin plats men nu väntat jag bara på att möblerna som jag ska ha uppe ska komma hem. Jag vet inte riktigt när dom kommer. Men fick höra att de kanske blir idag. Hoppas verkligen de.
Än är de en del jag skulle behöva men ja de kommer nog de med.

Hmm har lite saker som ska ut från karln men ja han säger att dom blir hämtade imon så ja nu ska de bort.

Är så glad att jag har mina nära och kära som ställer upp med möbler. Längtar så mycket till allt är klart och man kan börja njuta av hemmet. Men den tiden kommer.

Idag ska jag ut och handla lite med mamma men ja vi får se när de blir. Hon har en del saker hon ska göra innan. Och just för stunden så sover lillkillen. Han är lite snorig och har en hosta som inte är den roligaste. Men ja den är nog borta snart.

Nu ska jag göra lite andra saker ..

Byebye
//E

Löjligt..

Att stänga av mobilen och inte våga stå för vad man gjort är ju bara löjligt. Trodde du va mer mogen än så.
Det finns saker som ska redas ut och du bara skiter i de. Tycker du ärligt att de är rätt sak just nu.
Jag vet att de hänt en del och jag vet att jag sagt en del. Men de e saker jag menar och inte tänker ändra på.

Läser du detta kan du ju fan ta och tänka efter vad de är du går miste om och kanske då komma fram till hur du ska göra med saker och ting.

//E


Mycket som hänt..

Hmm jadu.. Jag har inte haft orkt till att skriva med tanke på allt som hänt.
Har separerat med sambon, så han har flyttat. Och ja allt är slut mellan oss. Det känns ju inte så kul med tanke på hur mycket han betyder för oss och sen ska vi ju ha unge. Jag vill verkligen ha denna unge så den kommer bli kvar.

Visst han ställer upp redan nu med bäbisen, typ följer med på kollerna och så. Men ja jag vill ju ha han kvar i mitt liv.

Nu vet ni varför det vart dött så länge. Men ja nu har man en grinig unge så ska vara med han.

Hejdå

//E

RSS 2.0