halsfluss

Då har tösen tydligen halsfluss :(
 
Xoxo

5e dagen med feber

i måndags va vi till akuten för att Alexandra hade jobbigt med andningen och hosta.. men sedan på morgonen på tisdagen så fick hon feber. Och än idag har vi fått akut tid till en doktorn. Hoppas han hittar vad som bråkar med henne.

xoxo

Kladdkaka

Så då har jag och barnen haft mormor här på fika.. För vi vart sugna på kladdkaka.. En super god och lätt kaka att göra.. XoXo

Sjuka

Ja det har vart jobbigt nu i två dagar.. Va in på akuten med tösen i måndags kväll då hon hostade jätte mkt.. Och hade jobbigt med andningen. Men efter några gånger med hostmedicin så börjar iaf hennes hosta avta lite. Men samma kväll så fick William feber och ja jag blev så klart smittad. Hoppas bara den inte kryper över på tösen så hon blir mer sjuk..
 
Nu håller jag på donar lite hemma i den mån jag orkar för även om jag e sjuk vill jag ej bo i ett kaos :P
 
Xoxo

första flätan



så söt :D

xoxo

Söndag

Ja denna dag har då gått så sakta.. William fick ett data spel igår som han brukar spela på dagis. De e kalle kunskap.. Men han har ej fått börjar spela för än nyligen.. Han tycker de är jätte kul =)..
 
Och ja min lilla tös har jag fått göra en fläta på idag :D så glad.. men dock har jag bilden på mobilen just nu så bara jag skrivit klart detta inlägg så ska jag lägga upp en bild på den :D
 
Xoxo

kärlek




god morgon

ja denna morgon va då bra.. Alexandra vaknade med att hennes pappa hade kommit igår kväll så han följde med oss till dagis.. Så hon va extra glad idag.

Nu ska man snart ut med mamma och handla lite sen ska jag bara ta de lungt

Xoxo

Höst väder

Usch det är verkligen jätte tråkigt väder ute.. Fy ruggit och grått. Man vill verkligen inte alls gå ut. Men ja man kan juh inte sitta inne heller, baren måste juh till dagis och ja jag har en del saker oxå. 
 
Men ja nu har barnen iaf vart på dagis ett par timmar och jag ska snart till skolan. Fy matte prov är inte ett dugg pepp men jag kollade igenom lite i boken på vad de e som kommer med på provet och ja de käns helt okey. Hoppas bara inte man får nån spärr och glömmer allt. 
 
Hmm ja idag ska Wille med sin farmor på verdandi och pyssla. Hmm undra vad jag och tösen då ska göra..
 
Xoxo

ny vecka

ja förra veckan va både jag och barnen sjuka.. men denna vecka tar vi nya tag och hoppas att alla sjukdomar stannar borta.

Just nu sitter vi hos barnens mormor och fikar med paj bestående av hallon och blåbär mums gott :)..


RSS 2.0