Sjuk..

Har vart sjuk sen i tisdags så har inte haft nån lust att blogga. Men ja jag är ju inte pigg än men skriver lite endå. Det har inte hänt så mycket denna vecka. Vi har ju köpt en ny katt som att min katt jag haft sen jag va liten e borta, saknar henne jätte mycket.

Har bilder på nya katten som jag ska lägga upp när jag laggt in dom på datan. Hon heter mongo, lite konstigt namn kanske men ja de e iaf va hon heter.

Imorgon går twiligth på bio och ja de va meningen att vi skulle gå imon men de finns inga platser. Så vi ska ta de en annan dag. För vi ska iaf se den. Det är lätt den bästa film jag sett.

Hmm nej nu kommer snart Willes farmor på besök så kanske ska sluta nörda strax.

Puss

//E

Då har man ätit..

Ja då va lunchen klar och allt är lungt just nu. Hela klassen sitter i klassrummet och kollar på datorerna. Jag funderar på att ta en tripp ut och röka innan lektionen börjar men jag vet inte. Hmm har ju bara tre cigg kvar men ja de löser sig nog sen. Sitter brevid Erika just nu och vi skrattar och har oss.

Haha aja ska dra ut nu

puss
//E

Skolan!!

Jag har en del tråkiga nyheter att berätta men tänkte att jag gör de när jag kommer hem för där har jag tillgång till bilder som har med den saken att göra. Men har även en rolig sak att berätta.

Hehe längtar hem som fan men pojken slutar ju som vanligt fyra så jag ska åka med han hem. För han har hunden med sej på jobbet idag hon ska få träffa nå andra hundar och så.

Nu ska jag plugga..

Pusspuss

//E

Söndag

God morgon!
Nu har jag och William vaknat. Men dom andra sover än. Lite tyst och tråkigt uppe men ja de får funka det med. Wille kollar just nu på barnkanalen och äter välling. Hmm vad ska jag nu göra till min pojk känner sig pigg nog att gå upp. Han har ju jobbat två nätter nu. Men igår kom han hem vid två. Så de blev ju lite tidigare.

Hmm jadu nu ska jag nog gå och ta ett glas oboy och sen ta de lite lungt..

puss puss

//E

Team Ola!!

Ja då vann team ola körslaget. Och ja jag tyckte inte om nått av de två lagen. Så för mig hade ingen av dom vunnit. Vad tycker ni?

Puss

//E


Tack :)

Vill passa på att säga tack för alla fina kommentarer. Och hoppas verkligen det blir fler, och även fler läsare ;)

Puss

//E


Hann även till kupolen :)

Vi tog oss en promenad till kupolen där det blev lite shopping. Hmm på vägen dit hade älsklingen roligt med vagnen. För när man gick så bildades massa snö på däcken och de fick han ju så roligt åt att de blev ett par kort.
Wille sov hela tiden men ja mysigt för de.

När vi är ute så är det alltid älsklingen som ska gå med vagnen och de e ju så gulligt att se. Här kommer bilder :)

 

puss puss

 

//E


Ute i snön

Vi tog oss även en tripp ut i snön på morgonen när vi hade ätit. Vi gjorde snöbollar, gungade, åkte kana och massa annat skoj. De e pojken som knäppt bilderna ;). Wille tycker om att va ute och leka :)

 

Så himla kul vi hade. Hann även kasta ett par snö bollar på älsklingen ;). Roligt roligt.

 

Puss

 

//E


Chokladbollar..

Kl 8 i morse stog jag och Dan och bakade chokladbollar. Dom blev hur smaskiga som helst. Recept kommer jag skriva upp.. :) Lycka till!


Chokladbollar

100g smör/margarin
1dl socker
3dl havregryn
2msk kakao
1tsj vaniljsocker
2msk kallt kaffe

Granera med pärlsocker eller kokos :D

Pusspuss

//E


Fråge Stund!!

Då tänkte jag ha en till frågestund så ställ era frågor om det är nått ni undrar över. Svarar på allt.

Borlänge igen :)

Då har man kommit hem och är jätte hungrig. Magen kurrar så pojken håller på laga lite mat. Wille e lite pipig så jag tror npg han oxå e hungrig. Jag ska lägga upp lite bilder sen för just nu sitter jag på mammas data och bloggar. Och på denna finns inte en enda bild.

Jessika åkte med oss hem idag, och ja de e ju lika trevligt som alltid. Tycker det e helt underbart att slippa sitta på bussen. För med bilen går de ju fort. Nu vill jag ha mitt körkort. Haha pojken e nyfiken på vad jag skriver så han tossar runt här, men han får ju inte läsa för ens jag laggt upp det på min blogg.

Blir så glad av era fina kommentarer. Så sluta inte med de.

Puss puss

//E

Hmm

Jadu nu e de inte långt kvar på denna dag. Sitter just nu i klassrummet och fryser. Mårten säger nått i bakrunden. Men lyssnar ju inte direkt inte så mycket. Vi går typ igenom en uppgift som man skulle söka massor på datan. Men ja de gick ju så där. Jag jobbade med Erika och ja vi gjorde de flästa.

Jag har börjat spara mina naglar och det går riktigt bra. Pojken tycker om de och han hjälper mig lite medatt hålla koll så jag inte river och så på dom. Känns skönt att få lite stöd med de för jag har alltid haft svårt med de. Så nu ska jag verkligen lyckas med detta.

Vi har även en plan om vad vi ska spara pengar till. Och vi vet vad vi vill men vill inte säga nått mer om de just nu. För jag vill själv se att de sker.

Pusspuss

//E

Dalatrafik..

Den där jävla bussen åkte förbi oss idag, eller de va till och med två. Så jag och en till från skolan missade bussarna till säter. Nu ska man snart ut till bussen igen och ta kvart över nio bussen till säter. Litar verkligen inte på dalatrafik ett dugg. De ska alltidvara nått.

Aja daxatt göra sig redo för nästa buss..

byebye

//E


god morgon!

Haha ja då va det morgon igen då. Jag har vart uppe sen halv sex, då kom pojken in och sa att frukosten va klar :D. Hur gulligt som helst. Vi tog en tripp med hunden efter vi ätit. Han hann gå med oss en vända sen skulle han åka till jobbet. Och ja nu sitter man här och skriver. Ska typ byta om snart till de kläder jag ska ha idag. Och fixa mig lite mer. Nu när jag har tid på mig att göra de. Wille har oxå vaknat men han sitter och tittar på tv med en flaska välling.

Slutar fem i halv fyra idag så åker med pojken hem idag med. Och hur skönt är inte de då. Slippa sitta på den där jävliga bussen. De e så tråkigt. För man blir alltid att få stå här på stan i typ en kvart och vänta på min buss hem. Haha!

Pusspuss

//E

Sov dax för lilla härtingen

Nu har vi nyss kommit hem från Willys. Vi tog en promenix dit för att köpa hamburgare oh bröd. Så nu ska vi stka på de och äta lite mat. Har inte käkat sen maten i skolan, så är ju rätt hungrig nu.

Wille han ska krypa ner i sängen. Kvällen är ju som sagt kommen och han har hållt igång hela dagen. Så godnatt från han.

Vad som sker till kvällen vet vi inte än men de visar sej vad som sker. Kommer iaf ge er en uppdatering.

Pusspuss

//E

Hemma igen :)

Ja då va skol dagen slut och man va hemma igen. När man kom hem så fick man en stor kram av William.
Det fick pojken oxå. Det är så underbart att se hur mycket Wille tycker om Dan. Med tanke på att han inte är Willes pappa så gör de saken så rolig. För prinsen bryr sej verkligen i Wille och de tycker ju dom båda e kul. Det har till och med hänt att Wille sagt pappa åt Dan, och ja de kan man ju tycka hur man vill om. Men de e ju lite roligt att höra. För då märker man ju att de han gör betyder nått. Och ja Dan tar ju mer hand om Wille än vad hans riktiga pappa gör. Pojken tycker bara de e mysigt när Wille säger så.

Men nu ska jag kolla lite till på nätet sen fixa lite käk.

Pusspuss

//E


klockan!!

Sitter man i skolan och väntar på att klockan ska gå. Pojken kommer om en timme och typ 15 min. Och jag saknar han så otroligt mycket.

Just nu så skrev min sötnos Linda på msn. Hon är sjuk :(. Saknar henne jätte mycket här i skolan. Det är alltid så roligt när hon är med. Vi skrattar alltid och har kul. Men hon kanske kommer imon, så vi får hoppas på de. För det skulle göra allt så mycket roligare.

Och rök sugen e jag till tusen. Inte en cigg jävel har man här, men när karln kommer så kan man ta en av han. 

Pusspuss

//E


Vård och Omsårg

Asså denna lektion suger. Kerstin bara babblar hela tiden, jag vill ju jobba ut ifrån boken känns som man kommer längre på de. Och det känns även som om man lär sig mer genom de. De e nå konstiga ord som vi ska veta, och man använder dom så sällan ute i arbetet. Hon är så grymt tråkig som lärare. Hon tror att vi typ går på dagis. Men aja tycker hon att detta e viset vi ska lära oss på så visst. Men ska iaf lägga upp förslag på typ ett arbets häfte med frågor som finns i boken. Men inte tror jag att vi skulle få göra de.

Aja dax att lyssna

Puss
//E

FarmVille..

Haha nu sitter man i  skolan och sködar på farm. Maddy sitter här med mej, och vi diskuterar en hel del om farm. Hmm jadu idag så ska man iväg med bilen antagligen. För de läcker bensin från skiten. Och de e ju inte dirket bra som att de inte är billigt att tanka.

Hmm hoppas de e ett lätt fel. Eller pojken säger att alla fel på volvo e lätta men många e dryga.

Ska vara lite mer social nu hörs sen

puss

//E

morgonen kommen

Då va de dax att gå ut till bussen strax. Idag slutar man kvart över fyra så pojken hämtar upp mig vid skolan idag med. Hmm vi har en del saker som MÅSTE göras idag när vi kommer hem. Hörs när jag kommer till skolan.

Puss

//E

Fråge stund!!

Nu kommer det en fråge stund här på bloggen!! Så ställ frågor om det är nått ni undrar över..

Tokigt.

Nu sitter man i skolan och har tråkigt, bussen åkte fel imorse. Haha de e ju lite roligt när den gör de. ¨


Nu väntar man bara på att data gubarna ska komma till skolan så man kan hämta sin nya data, haha nu har jag ju tömt denna och allt e klart för att bara byta in den.

Nu kom surisen in och lektionen ska typ börja, allt e så himla tråkigt. Och jag gillar inte alls samhällskunskap.

Puss

//E

Prov!!

Fy fan! Nu har vi haft ett prov som vi inte ens visste om. Dessa lärare informerar fan inte om nått. Är så trött på att aldrig få veta nått. Man kan fan inte ha prov när man inte ens hunnit kolla igenom de. Jag blir då verkligen tokig.

Och grabbarna i klassen har dragit ur en internetkontakt så nu e typ internet cp för vissa. Det va lite för mig men ja de fixade sej sen. Hmm att man inte bara kan ge fan i!

Aja byebye

puss

//E

Ny data

Nu ska jag få en ny data, men får inte hämta den för ens jag lämnar in denna. Och måste tömma denna först. Så det ska jag pyssla med ikväll. För nu ska jag fan ha ny data. Har ju en hel del saker på denna som jag måste ha över på min andra data. Så ja de blir massa pill ikväll för mej och pojken.

Nu sitter vi ju bara och data nördar. Hela högen!

Puss puss
//E

Sitter på Svenskan..

Jag sitter på skol datan och hittade massor med bilder på mig. Som typ är ett par år gammla. Hmm just nu e jag as hungrig men har bara pengar till cigg. Och ja en macka skulle ju inte sitta het fel. Hmm ska typ göra någon uppgift om en film vi sett i skolan. Så ja jag ska börja med den strax.

Nu kom Tina med två små mackor till mig så nu slipper jag sitta och vara hungrig. Det va två franskor med ost och skinka, lite paprika och en gurka. Fy fan va gott.

Nu sitter jag med Linda gos, och Maddy paddy. Linda sitter här vid bordet och tuggar macka hon med. Men snällt av Tina att köpa maor åt mig bad henne inte ens.

Här kommer en av de bilder jag hittade på mig.

Fattar inte hur jag kunnat klippa av mej de håret. Fan de va ju långt!

Aja dax för lite jobb byebye

pusspus

//E


tidig morgon!

Ja nu sitter man här och är kanon trött. Gick upp kl 5 med pojken för att äta frulle innan han åkte och jobbade. Och de e klart jag kan ställa upp och äta med han. Visst behöver ju inte men a jag e iaf snäll och gör de. Hunden va jag ut med när kl va tjugo i sex. Fy så här tidigt brukar vi inte vara vakna. Men visst nu börjar man ju bli små pigg för stunden, men tröttheten kommer tillbaka sen. Nu på morgonen har jag pluggat lite men kännde att skallen inte alls va med mig så la ner den tanken.

Dax att fixa till mig lite så vi höres senare.

puss
//E

Tråkigt.

Nu ligger man här i sängen och bara väntar på att pojken ska komma in genom dörren. Men jag pratade med han nyss och han kommer typ hem till nio * suck *. Men ja detta e ju helt vanligt. Vem kan liksom inte få jobba så länge, även om han trode de skulle gå fort så gjorde de ju inte de. Men de fattar ju jag åh. Det har ju strulat för dom hela dagen. Tråkigt nog.

Nu sitter ja här med Wille och skriver några rader. Han vill inte riktigt sova än. Han och mamma har vart på fenix idag när jag va i skolan. Och han hade haft kul iaf. För er som inte vet vad fenix är så ska jag berätta. Det är en öppen förskola/föräldracafe, där barna kan springa runt och leka medans de vuxna kan prata. En super mysig lokal med massa plats att springa på.

Nu kastar han sig på mig och bara skrattar. Han har då massa hyss för sig. Och nockar mig gör han oxå. Jag vet inte riktigt hur man ska få han till att inte göra så för skäll de tycker han bara e kul och skrattar mer.

Ja om ni har några frågor kan ni alltid ställa dom. Svarar på allt.

Nu säger Wille godnatt!

Puss
//E

Engelska..

Ja då sitter man på lektion och väntar på att läraren ska komma. Men ja han är ju seg. Undra va vi ska göra för tråkigt idag då. Hoppas det blir nått roligt som vi ska göra. För jag orkar verkligen inte hålla på med massa sugiga saker.

Pojken är i sthlm just nu de va nått akut jobb, så han skulle komma hem ikväll. Det ska bli så underbart att han ska börja jobba hemma. Det kommer blir lite ovanligt men skönt. Saknar han som fan just nu. Hihi får vi se vad vi ska hitta på nått kul.

Nu sitter klassen med sina datorer, dom har ju nyss fått dom. Jag har ju haft min sen jag gick har förut. Och ja dom e ju hispiga som fan. Men men nu ska jag ta och plugga lite men vi höres ju sen..

Puss

//E

RSS 2.0