Intro på jobbet..

Ja då va första itro dagen avklarad. Mycket man snappade upp om alla de boende. Imorgon har jag en till. Sen på måndag så ska jag ju gå min första dag själv. Lite små nervös men ja de kommer nog gå bra. Om de e nått jag undrar över så får jag ju fråga.

Känner ju alla jag jobbar med så de ska ju inte vara nått problem att komma in i gruppen. Sen kommer jag jobba en del med en tjej kompis som gått på min skola. Elr ja de e iaf vad vi tror, så får hoppas på de bästa. Då han man nån i sin egen ålder att snacka om.

Idag jobbade jag mellan 12:00 - 21:00. Haft en super dag. VIsserligen så har de inte alls vart mycket att göra idag men lärde mig iaf lite. Vädret har inte vart det bästa så alla har vart degiga idag. Men ja de har ju inte regnat men vart mulet hela dagen. De va ganska varmt endå. Och de va ju tur de iaf.

Nu har kvällen kommit och jag sitter och lyssnar på musik. Vet att jag skrev sist att jag skulle försöka bli bättre på detta bloggande men ja har inte haft nått som jag tycker ni skulle tycka va kul att läsa.

Aja ha de gött..
Byebye<3
/E

Ja då ska vi se hur detta funkar..

Haha hoppas att detta kommer hålla i sej nu och att börjar blogga mer och mer..

Kan berätta att jag börjat läsa en bok som heter Om jag kunde drömma. Och det är första boken från filmen twilight. Super bra.. Det består av fem böcker. Men har bara köpt den första än så länge..

Har inte hunnit läst så mycket än, är typ bara på kapitel fem. Men man kan inte läsa jämt. Började igår kväll.Kommer bara kunna läsa på kvällarna som att det är då som jag är som mest avslappnad och kan konsentrera mig mera.

Snart börjar man jobba och då kanske det inte kommer bi så många inlägg under dagen men ett par kanske.

Nu kom min syster Jennie hit. Och imorgon tar min kusin studenten. Haha så då ska man åka till säter. Men jaja. Nu ska jag ut med hunden så får skriva sen igen..

Byebye<3
/E


Allt för länge sen..

Förlåt att jag inte skrivit på ett bra tag men jag har inte haft nån insperation till de. Jag vet att de åter konstigt men de e sant.

Det har inte hänt så mycket spec på denna tiden jag inte skrivit. Typ det vanliga.. Men idag så har jag nått skoj att berätta för er läsare.

Torsdag den 11 så börjar jag jobba. Elr ska ha introduktion torsdag fredag sen på måndagen så börjar jag. Men ja jag tjärnar ju pengar på att gå intron oxå så ja jag börjar typ då. På torsdagen ska jag jobba kväll och fredagen ska jag jobba dag. Undra vem jag får gå min intro med. Hoppas det är nån man känner. Elr ja jag känner ju alla där men de e inte alla man pratar lika mycket med. Jaja det visar sej då. Längtar så otroligt mycket.

Har även kommit fram till att jag börjar skolan till hösten endå. Tog mej en tankeställare och kom fram till att det blir bäst så. Och det kommer bli skönt de oxå tror jag. Men då ska jag då plugga stenhårt.

Har vart med Natha idag på kupolen och spanat lite på kläder. Och det har regnat hela dagen så de va inte så kul. Men ja när vi väl va på kupolen va de lungt. Haha jaja de va allt för just nu . Men jag LOVAR kommer börja bättra mig med detta.

Byebye<3
/E

RSS 2.0