Hmm

Tyvärr blev det ingen Natha idag :(. Hon har vart igång hela dagen och vart helt slut, så ingen färg i mitt hår än.

Wille fick jag gå med till mamma då han fick världens hosta och hon hade en annan medicin hemma. När vi kom till mamma så slutade han hosta. De kom bara nått litet host, så börjar just tro att de kan vara katterna. Ska ringa ner till vårdcentralen imon och prata lite med dom så får vi se vad som händer.

Nu ska jag iaf traska ner för trappen och fixa lite nere innan man ska sova.

Men godnatt på er så höres vi imon =)

onsdag

Wille e på dagis och jag hos mamma. Ska strax börja med tt baka en hallon paj. Syster Stina va hit med hallon igår. Så nu får snuttisen paj som han vill ha.
Hostan han har är inge rolig, han vaknar på nätterna. Och som att jag inte får ge han nå medicin så får han vatten ist. Och de blir iaf bättre för stunden. Men är den inte bättre tills nästa vecka vet jag inte om jag ska ringa ner till vårdcentralen och dom får kolla på den. Hoppas han kanske kan få nå annat mot den. Tycker så synd om han.

Hmm idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog bara till att ta de lungt. Kanske ska träffa natta en sväng eller om hon sover kvar de vet jag inte. Men hoppas iaf vi ska ses. Hon ska ju få färga mitt hår. Börjar få lite mkt utväxt nu. Känns inte alls kul.

Nej nu ska jag strax baka, men vi höres senare

Distriktan

Idag fick man ta sej en tripp till distrikts sköterskan, Wille har ju fått nå prickar över nästan hela kroppen. Vet inte riktigt vad de e. Men iaf en reaktion emot nått. Och kanske host medicinen. Ska smörja han morgon och kväll i två veckor så får vi se hur de blir. Och dom sa även att om inte hostan blir bättre får man ringa för den och då få nå annat ut skrivet åt han.

Hann även med en tripp på kupolen med min granne idag. Och det va hur trevligt som helst. Lilla Emil va oxå med, men inte Wille han va med sin mormor till gammelmormor och hälsade på.

Tyvärr har han inte vart på dagis nått denna vecka pga sina prickar, men som att vi nu vet att de inte smittar så ska han dit imon.

Haft en del för värkar. Och ja dom jag haft har inte vart roliga, men än har iaf inte vattnet gått så. Men nu e de nog inte alls långt kvar. Kan nog kanske bli tidigare. Vem vet. Fadern börjar iaf komma mer in i bilden nu och de känns helt underbart.

Har även snackat en del med Willes pappa, men känner att de inte alls ger mig nått. Han tar inte sin son på allvar. Han bryr sej inte. Och ja de e massa problem just nu.

sjukstugan

Då har man tagit sej en tripp till borlänge sjukhus med William idag, han skar sej i handen på en ljusstake i porslin. Blödde som tusan men behövde ej sys skönt va då de. Pojken var jätte duktig även om han inte tyckte de va så kul när hon tvättade såret på han. Nu sover han iaf middag, och ska sedan till farmor ikväll.

Byebye

två veckor

Två veckor kvar, och nog känns de i kroppen. Längtar som fan.

Idag händer de inte så mkt, va ett tag sen jag skrev här på bloggen. Och just nu vet jag inte ens vad jag ska skriva. Wille e iaf ute med sin farmor på äventyr.

Nog för nu


RSS 2.0