Promenad

Jag och mamma tog varsin vagn och gick till kupolen. För mamma skulle in på apoteket åt mormor. Wille tyckte de va jätte roligt att åka vagn igen.. Sen vart de en tripp in på ica för att köpa mjölk, och ja då hitta man juh ett läppstift som bara va för fint. Wille fick sina kära ballonger han tjatat om. Så nu ska jag till att göra en spargris åt han nån dag av tidningspapper och tapetklister. Men de får bli när dom e på dagis =)..

Nu blev de en till kaffe kopp och sen bire nog till att gå hem så tösen får sova lite i sin säng. Nu för tiden kan ihon inte somna i vagen. Vet inte va de e men de går bara inte.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen knata hem =)

Höres sen

XoXo Ewwe


Long time no see

Jadu jag har dock inte skrivit på super länge nu.. Men det var inte funnits nått att skriva om. Barnen går på ett dagis tillsammans nu. Så nu är det bara jag hemma igen. Och ja då gör man juh inte så mkt om dagarna.
  Idag fick jag dock sovmorgon till halv elva av dom små för båda e super snoriga så är hemma från dagis.

Just nu sitter vi vid mormor och fikar lite. Wille har just lärt sig att dela sockerkakan själv så nu ska han till att ge sin syster en liten bit. Mums så gott..

Idag blir det en lugn dag tror jag håller på bli förkyld själv oxå. Har den stickiga känslan i halsen och ja de e juh inte vad jag vill just nu :(

Byebye för nu

RSS 2.0