Orka bry mej

De finns då folk i denna värld som bara gör mig irriterad just nu. Är så jävla trött på att de inte ens går att svara på en fråga. Nej nu orkar jag inte höra av mig mer. Den får helt enkelt skylla sig själv. Nu är de upp till personen i fråga att börja bry sig!!

Hmm nog om de har inte haft något besök av Bertil idag. Får se om de blir imon. Och ja de e då inte direkt kul. För de va så många år sen han hörde av sig. Men men de visar sej vad som händer.

På fredag få man veta vad man har i magen och ja nervös är man. Vi får se om PAPPAN följer med eller inte. Han säger att han ska de men ja de verkar ju knappast så just nu..

nu väntar tvätten sen buffy byebye


sällskap

Ja då har sanna just åkt. Hon va här en stund och ja vi skratta och hade en trevlig pratstund. Har berättat allt som hänt och ja hon blev orolig. Själv är man lite skärrad med. Liksom de e ju inte så kul. Men jag vill ju inte gå in mer på de just nu när jag inte vet så mkt än.

Ont i huvudet har man oxå men ja de e nog för att man inte tagit de så lungt på de senaste dagrna och sen går man ju och funderar på saker hela tiden. Blir att ta alvedon sen och sova. Nu ska jag titta på ett avsitt av buffy iaf. Vill komma igång med denna sesång nu.

Puss <3

Mycket som hänt

Dom senaste dagarna har de hänt en del saker som inte är så roliga. Och en av sakerna vill jag inte berätta om för ens jag vet hur de slutar.. Kan iaf skriva att de kan bli polis sak av de hela.

Och sen idag fick jag ett samtal och det visade sig vara min så kallade Pappa. Och dom som känner mig vet att han aldrig kommer bli min pappa. Men ja de blir nog troligt vis att jag ska träffa han i början på nästa vecka och de känns heller inte så kul. Liksom jag vet inte ens vem han är för att han aldrig haft kontakt med mej. Och skönt e då de. Men ja de e massa andra saker som jag inte ska skriva om.

Ska iaf ha en lugn kväll hemma nu. Är helt slut sen allt springade och fixande. Kommer inte skriva mer ikväll för ja jag ska bada och sen bara kolla buffy.

Men jag skriver imon

Lång dag!

Sitter hemma hos mamma just nu. Och ja hon skulle iväg en sväng så man är här själv just nu med Wille. Men hon kommer nog snart tillbaka. Då blir de till att käka lite pytt i panna.

Tunabyggen va hem idag och fixade kranen jag pratade om. Så nu kan man duscha utan att bränna fötterna. Det va tydligen nån packning som va slut i saken man vrider om till duschslangen. Men nu e den bytt. Har en del att pyssla med hemma idag. Och ja vi får se om man ska träffa Dan en sväng oxå. Han sa iaf de igår men ja jag vet inte hur de blir. Han har ju blitt lite konstig nu på senaste tiden. Orkar inte ta de just nu.

Och nu vill jag att hunden ska sluta löpa nån gång. Lite drygt att toka golven. Nog för att de inte är mkt hon spller med de blir droppar lite här och där. Men men.

Nej nu kommer de lite bilder på prinsen. Han har ju blitt så stor nu :)


Sotare..

Ja nu har det vart någon sotare här och kollat ventilationen i badrummet. Och ja han va då med en surig en. Fick lov att stänga in bella. Men visst hade endå tänkt sätta ut henne. Men hann inte innan han öppna dörren så då fick jag höra att den där sätter du in i sovrummet. Liksom ska man inte vara lite trevlig och iaf kunna säga, skulle du kunna vara så snäll och sätta in henne. Men nej tydligen inte. Han va då iaf en sur gammal gubbe.

Har även gjort en felanmälan på badrummet. För när man använder duschen så rinner de hetvatten från kranen. Så idag får bella följa till mor min igen. Ja om dom skulle dyka upp så slipper dom bli på rusade:P

Nej nu ska jag fixa lite saker och sen käka..

Puss hej

Soffan :)

Om en liten stund kommer min soffa hem :), magnus och mamma skulle hämta den och köra hit den. Kommer bli helt underbart.

Hmm tiden går och snart dax för ultraljud. Eller det är ju en tag kvar ska dit den :) vi får ju se om Dan kommer ihåg de. Men men de visar sig.

Idag kommer det bli en fin dag. Solen ligger just nu på baksidan men står inte på för ens den tittar in i mitt kök. De dryga är att de blir så varmt inne när solen bränner. Men ja så e de att bo här.

Ska käka kräm och mjölk nu byebye


Städa städa städa

Ja tråkigt som de låter så har jag städ dag idag. Höll på en del igår med. Men de va meningen att Willes farmor skulle ha han igår men så blev de inte. Så idag ska hon hämta han runt ett-två och då blir de röja i hela hemmet.
Har börjat lite smått med att tårka av och så. Men medans jag end¨hade rök paus så kunde jag ta ett blogg inlägg efter. Imon kommer soffan nog hem om den finns kvar då. Hoppas hoppas.

Nej nu ska jag ta mig ett glas saft och sen fortsätta

Byebye


RSS 2.0