Jadu..

Skulle vilja ha en ny design till min blogg. Men kan ju tyvärr inte med de där att göra. Jag vet inte riktig hur jag ska läsa detta. Känner en som kan göra blogg design men jag vet att hon har nog en hel del att stå i så vill inte riktigt fråga. Hon gjorde en åt mig förut och den va helt otrolig.

Om någon har nå tips om hur/ vem som kan göra gratis skriv gärna..

TandTrollet

Igår kväll fick jag känna i munnen på William och nu känner man första tanden. Udden på den har kommit upp en bit :). Åh han börjar bli så stor nu. Allt sker på samma gång. Tänder, fyller ett och inte långt kvar tills han går. Åh de e så mysigt. Nu ska man börja bråka med att borsta den lilla tanden. Elr ja de e ju inte så mycket att borsta än men snart iaf. 

Vi va och kollade på ankprna igår. Hihi tog med oss ett par mackor som vi matade dom med. Super kul. Men vi blev inte där länge för de va fullt av mygg. Hmm idag är de oxå fint väder så undra vad vi ska hitta på idag. Kanske ska börja med att klä sig lite för jag går runt i pyamas än. Det är ju så skönt att bara gå i pyamas men de kan man inte göra en sådan fin dag.

Ska passa på att gå ut med hunden nu när wille sover. Men vi får höras

Byebye


Sommaren

Denna sommar har man knappt märkt av. Har ju nästan bara regnat, och sen har den ju gått så fort. Under hela sommaren har jag jobbat. Mamma har vart så snäll och hjälpt mig med Wille. Så nu ska man ju så klart köpa henne nått när man får lön. Har även tänkt köpa nått åt Williams farmor för att hon alltid är så snäll. Frågar alltid om vi behöver nått. Men sällan vi gör de.

Hmm dagen började med fint väder så tänkte att vi skulle göra nått kul idag men ja de fina vädret vände och blev regn. Har städat lite idag. Så nu vet jag inte vad man ska göra. Ska försöka hitta på nått med William. Men de får vi se vad de blir. Om de blir fint väder kanske man kan ta med han till tjärna sjön och visa ankorna. Men ja vi får hoppas på de bästa.

Men nu ska jag iaf gå och ta mig en kopp kaffe och en rök. Men vi höres sen igen..

Puss puss


Grattis William

Hej bloggen..
Jag vet att det va länge sen jag skrev, och att jag sa att jag skulle för bättra mig. Men har haft fult upp. Massor med jobbandet och sen vart slut när man kommit hem. Men nu har jag två veckor innan skolan. Kommer ha massor med tid att skriva vad vi gör. Även i skolan kommer ja få tid att skriva som att de e vissa ämnen jag inte kommer ha.

Idag är det Willes födelsedag. Han fyller 1år, stora killen nu :). Har haft folk här hela dagen. Massa fika och paket. Man kan nästan tro han fyller 50.
Min syster maria kommer imorgon tror jag. Har iaf hört de från mamma. Hon jobbade idag så.

Hmm har även tagit tag i detta med körkort. Så nu ska man övningsköra. Ska bli så kul. Hihi fick testa bilden jag ska köra i efter kursen vi va på i måndags. Hihi hade super kul. Nu ska man bara få syster att köra ofta. Hihi.

Hmm ja nu får vi se om de kommer nå mer folk. Typ min bror micke vet inte hur de blir om dom kommer elr inte. Vet ju att dom jobbar så ja vi får se hur de blir med den saken.

Ska iaf ta de lungt en stund nu. Uppdaterar mer senare. Ska fota lite på sakerna han fått och lägga upp..

Byebye


RSS 2.0