Flum

Haha nu va man så där jätte rolig.. Hahahahahahahaha

Flum

Haha nu va man så där jätte rolig.. Hahahahahahahaha

Flum

Haha nu va man så där jätte rolig.. Hahahahahahahaha

Kupolen

De blev ett par timmar på kupolen idag med Nattis, och barnen. Hur trevligt som helst, dock blev de inte så mkt shopping då de knappt fanns nått roligt alls..

Just nu tittar man på big brother så byebye


Knas

Vet inte vad de blev av förra inlägget, men ja de e som de e..

Fy nu har de börjat regna och de e juh mindre kul, men snön försvinner nog lite mer nu. Hmm dottern har fått två sprutor idag så nu har hon åkt på feber :(. Och jag e super fryssen, hmm blir till att lägga sig i ett varmt bad med tända ljus och få upp nån värme ;).

Men vi får la höras sen =)

Promenix!

Jag och min undorta mötte vi på kimerbara granne tog ungarna och gick iväg för att mata änderna, och när vi stog där så kom kim och va på väg till jobbet så vi snacka en stund innan han traska vidare och vi gick hem. Wille tycker de e super kul att mata dom där flyg fäna.. Visst de blåste lite mkt ute idag men lika trevligt för de :).

Här även städat en del idag oxå. Och nu händer de inte så mkt mer idag.  Elr ja de blir att slänga ungarna i ett bad till kvällen.

Nu ska jag hänga lite tvätt. Byebye

Karl jävel

Han kan inte ens bry sej om sin dotters dop.. Jag är så jävla förbannad och ledsen.. Allt han bryr sej om är sina jävla öl och bilar. Nej fy fan förlåt för mina fula ord men jag orkar bara inte med sånt här, de e ganska stressigt med allt just nu och han kan inte ens komma och diskutera gäster eller nått annat så ja vad ska han då själv dit att göra när han inte bryr sej.

Och sen tror han att han ska få ha sin dotter i helgen men de kan han juh bara glömma för denna helg har vi saker att göra..

men vad ska man göra med han? Om han inte kan bry sej i hennes dop hur fan ska han då kunna bry sej i henne. nej nu är jag ledsen igen

byebye


17 år och morsa

När jag va 17 föddes min son och jag vart den lyckligaste i världen, när jag va 19 föddes min dotter. och nu är jag 20. tiden har gått så fort, tycker inte alls de va 2,5 år sen william kom till världen. Men ja jag måste tappat bort tiden.

Som ung mamma får man ofta blickar och frågan har du barn?! På dagis så frågade den nya fröken vad jag gjorde där? Och ja svarade då att jag skulle hämta william, och så fick jag frågan vem är du? När jag sa att jag va hans mamma så tittade hon på mig med fundersamma ögon. Som att hon inte trodde mig.
Det är just dessa ögonblick jag hatar. Bara för att man är ung så kan man inte ha unge eller vad tror folk? Föräldra rollen har inget med åldern att göra. Även om man är ung kan man vara den bästa morsan. Känns inte alls kul att få den frågan på hans dagis. Men ja vad gör man? Fördommarna kommer alltid att finnas runt oss och man kan inte göra annat än att stå på sej själv och visa att dom har fel.

Ojoj

nu va de då på tok för lång tid sen jag skrev här sist, men de har vart massor som har hänt och ja de går inte ens att förklara.. Dock har det nyligen tagit slut med killen IGEN.. Och ja jag vet inte alls hur detta blir. Hoppas iaf han kommer tillbaka för de e vad vi alla tre vill.

Just nu sitter jag här och bara hostar, har fått skiten och bara de blir lite för varmt får man rethosta ist drygt som satan.

Alexandra sitter brevid mig i sin babysitter men ja den har hon dock börjat tröttna på nu. Hmm dop har även kommit upp på schemat och ja datum har tagit plats. Men de är inget jag tänker nämna här för att de kommer skickat inbjudningar och då kan ju familjen inte redan veta datumet ha-ha.

Nej n u ska de städas och drickas vatten, byebye

RSS 2.0