Riktigt länge sen nu.

Vet att jag inte skrivit på as länge. Men jag har inte kännt att jag har haft tid. Men har börjat fundera. Jag har ju bloggen för att jag ska skriva i den. Så nu ska jag börja ta tag i detta på riktigt. Det har hänt en del roliga saker. Ska lägga upp lite bilder strax.. Men Wille vakna nu så ska ge han mat sen kommer jag tillbaka med bilderna..

Byebye<3
/E


Häst hoppning med min syster..

Idag har jag och William vart på häst hoppning med min syster Maria och hennes två barn. Hon skulle dit för att Jennie va där och kollade. Så då tyckte hon att vi skulle följa så ja vi åkte med till falun. Det blev inte så lång stund men ett tag iaf. Min syster Lotta va där med Jennie. Och Lottas uge Henrik va oxå där.

Här kommer bilder på ungarna när dom sitter i bilen..


Detta va allt för nu.. Kommer in och skriver mer senare.

Nya kläderna.

Jag har ju lovat att visa Willes nya kläder och nu när kvällen är slut och jag ska sova så tänkte jag att nu har jag tid att lägga in dom..

Dom fick han av Farmor..


Fått av formors komopis, kompis..


Fått av mig idag :D


Lite övriga bilder från dagen..



Allt för mig, godnatt

byebye<3
/E

Inte mycket skrivet igår..

Ja igår hade jag fullt upp så hann inte skriva så mycket i bloggen. Pappa och farmor kom för bi och hälsade på lill Wille. Farmor hade med sej nya kläder och en bil. Wille fick två par kläder. Ett par av farmor och ett par av farmors kompis kompis. Super fina va dom. Han har bara hunnit prova ett par och dom kommer det upp bild på. Det är de par han fick av farmor. För det andra paret är t-shirt och shorts, och det är inte direkt fint väder så dom får ni se när det är väder till att anvnda dom. För jag tycker att det blir bättre bilder när man får se dom på.

Idag har mamma dubbat ur sina vinterdäck för hon har punka på ett av sommardäcken och då tar hon vinterdäcken ist. Det är inte lätt att dubba ur däck men ja. Vi har även frostat av frysen under natten så nu är den i bra skick igen. Innan fick man knappt ut lådorna för att de v så mycket is.

Fick en avi från posten att Willes kläder har kommit. Så nu ska man hämta dom när man får pengarna nästa vecka. Ska bli så kul. Han behöver u sommar kläder. Och nu är dom på posten. Goodi goodi.





Allt för mig just nu, men vi höres senare.

Byebye<3
/E

Kupolen..

Idag ska jag på kupolen med en kompis, vi har en del att prata om och hon ska endå handla på vägen hem så då sa vi att de får bli kupolen vi ses på. Men det är ju lungt de. William ska ju så klart med. Natha tycker det är så kul när han är med och livar upp allt. Det blir alltid massor med fniss när vi ses.
Nu vet jag att hon har en del att prata med mej om så ja det ska bli spänande att höra hur allt gått. Men mer säger jag inte för jag tror inte hon vill att alla ska veta vad som hänt.

Sen ska jag även vänta på att chefen på tjärna huset ska ringa angående mitt schema. Ska bli super kul och veta hur jag ska jobba i sommar.

Men ja nu ska jag gå och leka lite med William, ville bara uppdatera er lite.

Byebye<3
/E

Skön sömn är allt man behöver..

Nu är det dax för mig att krypa ner i sängen och ta mig en go natt sömn. För det är nått alla mammor behöver. Sova gott för att orka allt bus dagen där på. Så ja ska sussa nu..

Men det har inte hänt nått mer spec ikväll som ni kan tycka är kul att läsa. Har bara kollat tv och gosat med djuren. Wille somnade ju inte den tiden han brukar. Men det fnns nog nån förklaring på de. Han brukar vara trött runtsju och vill sova. Men ja som sagt förklaringen finns där nån stans. När han va sjuk så ville han vara vaken längre. Men ja han är ju inte sjuk nu så jag vet inte riktigt vad det är.

Men nu ska jag då sova är super trött.
Byebye<3

/E


Då sover prinsen

Han har just somnat. Det har vart en del trots ikväll med. Men jag tror att de kan vara tänder på gång. För han har dreglat ett par dagar nu. Och min syster Maria säger att det luktar tand bajs när han gjort i blöjan. Så ja vi får hoppas på det bästa.

Nu ska jag strax ta mej ett bad men har ju lovat att det ska komma lite bilder. Så här kommer dom.. Men det är inte bara från idag utan från igår oxå..



Mormor och lilla Joel. Min brors son..


Byebye<3
/E

Dagen!

Dagen går och det finns inget att pyssla med. Magnus och Carita va här för en stund sen med alla ungarna. Det blev lite bilder tagna så ska lägga in dom på datan och sen lägga upp dom i nästa inlägg. Men just nu har jag inte orken till att ta tag i de.

Hmm ska nog spela lite så att jag klarar hela spelet snart. Men jag vet inte hur långt det är kvar. Men ja ja nu ska jag spela detta fick bli ett kort inlägg. Skriver mer senare, ville bara in och uppdatera er lite.
Byebye<3

/E

bvc

Det va ett tag sen jag va där men har inte haft tid att skriva än. Men allt gick super bra på bvc. Han följer kurvn så bra så.. Hon vi har nere på bvc tycker att Wille alltid är lika glad. Han skrattar alltid när vi är där. Och det är ju bra de.

Nu sover han middag och allt är tyst. Det är fint väder just nu, men mamma sa att de kanske skulle bli regn idag och det är ju mindre kul. Solen skiner men de är inte varmt, blåser en del. Hoppas solen håller sig kvar hela dagen vill inte ha nå mer reng nu.

Jag har fått lite planer om hur jag ska göra med mitt hår. Vet iaf att jag ska klippa mej men vet inte om jag ska färga också.  Men det visr sig då. Ska klippa mig den. Så ja vi får se hur det blir. 

Nej nu ska jag nog gå och dricka lite kaffe men ni får ha de så bra så höres vi senare..

Byebye<3

/E 


Godnatt..

Nu har jag sett sex anf the city, men det är ett par program till jag ska se. så kommer få vara uppe till ett. Men det är de värt för jag ska se mina program. men ja jag ville lägga in ett godnatt innan tolv. Annars publiceras det efter tolv och då ser det ut som imon och det vill jag inte.. men nu ska jag titta vidare så gotnatt på er...

Byebye<3

/E


Trotsåldern.

Då va den trotsiga tiden kommen. William har blivit så envis. Han blir sur så fort han inte får som han vill, bråkar när man lägger han och ja de vanliga när dom kommer till trotsåldern. Men det gäller att inte låta dom få som dom vill. För då kommer dom aldrig lära sig.

Nu är det bara tänderna och lite mer hår som fattas, men det tar den tid det tar. Och det är bra så länge dom inte har tänder för så fort en tand tittar fram så är den i risk zoonen. Och man måste genast böra bråket med att bortsa tänderna. Men det sulle ju va kul om dom kom snart.

Imorgon blir det ingen sov morgon för oss. Vi ska till bvc som jag redan berättat. Haha jag och mamma ska ha en tvätt kurs med mej. Måste u växa upp nån gång. Jag har ju unge nu och då ska man ju endå kunna tvätta. Hur ska jag annars göra när man väl flyttar hem ifrån? Kan ju inte springa till mamma så fort jag fått tvätt. Nej nu är det skärpning.

Men nu ska jag titta vidare på färjan, reklamen är slut. 

ha det så bra så höres vi senare..

Byebye<3
/E


Då har kvällen kommit..

Då har kvällen kommit och Wille lagt sig. Han sover inte riktigt än men har är iaf i sängen. Det dröjer nog inte länge tills han sover. Och nu ska jag fixa lite på rummet. Men ska nte väsnas för mycket med tanke på att han sover där inne.

Om en halv timme så börjar sjukhuset. Och det ska jag då se. Sen är det sex and th city ikväll. Har längtat efter det så sjukt mycket. Ska nog köpa filmen :D. Är så sjukt beroende av de. Som jag skrev förut har ag aldrig gillat det förut men nu gör jag ju helt plötsligt de.

Som jag skrev i ett inlägg tidigare så skulle ja kolla om jag hittade nått fråge grejs som går runt bland bloggar, men jag har inte gjort de. Så om du har nått sånt snälla skicka de till mig så ska jag oxå vara med i den länken :P.

Det är så kul att läsa alla era kommentarer, tack så mycket för allt fint ni skriver. Gör mig super glad, så fortsätt kommentera. :D

Byebye<3
/E

Hund Latriner..

Hur många hundlatriner finns det?
Ett få tal. Och hur kul tycker ni hundägare att vandra runt med en hund påse? Jag tycker att det borde sitta fler latriner efter vägarna. För det är inte alls kul att gå med en påse runt hela stan. Och alla klagar på att hundägare inte plockar upp efter hunden. Men jag förstår att de inte kan vara så kul när det inte finns nå latriner.

Vid en hund gård sitter det två stycken. En vid varje grind. Men efter gatorna finns det knappt en. Det är på vissa vägar dom sitter. Men det är ju inte säker att man tar den vägen. Nej jag tycker att dom borde sätta upp fler. Det kommer nog göra att fler hundägare tar reda på efter hunden.

Har funderat på att ta upp detta med min kommun men jag tror inte dom kommer göra nått åt det när det bara är en som tar upp de. För jag tycker själv inte om att behöva gå så länge. Det har hänt att jag inte plockar upp efter mig men då har nån kommit och på pekat det. Och hur kul är de? Nej nu är jag trött på att det är för få latriner.

Och för er som inte vet vad en hundlatrin är så är det en papperskorg där man slänger hund bajspåsar.

Byebye<3
/E


Måndag..

Då va maxi cosin såld, magen mätt och allt är som det ska. Jag har spelat en stund nu med min syster Jennie. Haha till mat idag blev det korv stroganoff och ris. Mums sa det i magen. Hmm ja nu ska jag fixa lite på mitt rum. Jag har ju haft en hel del donken glas i min bokhylla men även andra glas. Nu har jag plockat ner dom i en kartong för dom tog plats. Haha så när jag bestämmer mig för att flytta så vet jag iaf att jag inte behöver plocka ner dom:P. Men flytta vill jag inte göra än på ett tag.
Dels har jag inte dom pengarna, och sen blir det så mycket jobb med både hund och unge själv. Så ska bo hemma ett tag till. Och det gör då inte mamma nått iaf.

Haha jag tycker att jag blivit bättre på att blogga nu på sista tiden. Och det är ju kul. Men ja undra om man kanske ska kolla om det finns nån rolig fråge sak som går runt bland andra bloggar. Som man kanske kan göra. Men det blir inte nu för vill ju så klart bli klar med bokhyllan först så den ser okej ut igen:P.

men ni får ha det så bra så hörs vi senare..

Byebye<3
/E

Bil Barn stolen..

Nu sitter man och väntar på att det ska komma ett par och kanske köpa min bilbarnstol. Och man får ju hoppas på det bästa. Och jag hoppas att dom kommer snart. Tänker inte sitta och vänta hela dagen. För det har jag inte tid med.

Malin hade velat att jag skulle komma till henne men nu hinner jag inte det idag tråkigt nog. För måste ju vänta på att dom ska komma. Sen har jag en hel del att göra på mitt rum fick jag se idag. Min hund hade skitat ner mina mattor med leriga tassa avtryck. Så ja nu kommer jag få lov att tvätta dom oxå. Har ju sagt ett tag nu att jag ska tvätta men jag hnner ju aldrig, mamma tar alltid tvätten på mitt rum när hon tvättar.

Men nu ska jag fan göra de själv. Jag är ju inte så där super bra på att tvätta själv. Men det är ju bara för att jag aldrg får chansen till det själv.

Men men nu ska jag ta och fika lite med William och alla andra. De är så att min syster Jennie, mormor, mamma, jag och William är här. Det är fullt hus. Så nu ska vi fika. Men ha de så bra så höres vi senare..

Byebye<3
/E

morgon..

Nu har vi vaknat. Och ätit frukost.
Idag har vi inga planer så vi får se vad vi hittar på.. Imorgon ska vi iaf ner på bvc och kolla hur mcyket plutten vägen. Men ja de e bara för att när han va sjuk så åt han inte så mycket och det syndes på vågen förra månaden så vi fick en tid denna månad oxå för att se hur han har gått upp. Så ja vi får se hur det blir med den saken.

Nej nu ska jag nog gå och duscha. Det kan ju behövas.

men vi höres sen. Byebye<3
/E

Då ska man sova..

Klockan börjar bli mycket och det är strax dax att sova.

Har haft en lugn dag. Inte hänt mycket alls. Satt nyss och kollade på nån film på trean. Den va skit bra. Ska kolla upp va den heter imorgon. Elr nu efter jag bloggat.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, är ganska trött så ja. Men det kommer mer imorgon.

Natti Natti<3
/E

Kvällen har kommit.

Nu har Willes farmor kommit. Hon har varthär ca en timme. Hans pappa kom oxå en sväng mn gick efter en stund. Jag passar på att uppdatera er om det, medans jag endå kommer ihåg de.

När farmor åker så ska jag ge Wille välling och sätta på han hans pyamas sen blir det sova för hans del.
Bella är dryg som vanligt oh ska ta Willes leksaker. Ska ut med henn efter jag lagt William. Tror att det är de hon vill.

Det har regnat i stort sätt hela dagen, men nu på kvällen skiner solen. Det är en super fin kväll. Önskar att de hade vart så här fint på dagen..

Idag loggade jag in på familjeliv som jag inte gjort på å länge. Och hade fått en del frågor.. Tänkte att jag skulle dela med mej dom till er.

1. Hur känns det att vara en så ung mamma?
Svar: Jo det är helt super. Har aldrig vart lyckligare.

2. Är det nått du inte kan göra som du gjort förut?
Svar: Nej jag kan göra de jag vill, bara jag frågar mamma om det är okej att hon tar Wille.

3. Ser folk ner på dej när du går på stan?
Svar: Nej det gör dom inte. Inte som jag märkt iaf, och om dom gör de så får dom göra de da. Jag bryr mig inte för det är mitt liv. Och det har dom inget med att göra.

Det va dom tre stora frågorna jag fått. Elr dom jag fått mest av.

Men ja nu får du ha det så bra, så höres vi senare.
Byebye<3
/E

Farmor..

Sitter och väntar på att farmor ska dyka upp. Men jag vet inte vilken tid hon kommer, hoppas de blir snart så Wille kommer i säng i den tid han brukar lägga sig.

Just nu sitter han och busar md gammel mormor som vanligt. Bella ligger här i soffan och sover. Jag sitter ju här som ni kanske redan märkt. Vet inte vad jag ska göra. Mormor och Wille leker. Mamma och jag sitter vid datan. Ska kanske gå och slänga i lite tvätt. Har ju Willes säng kläder som ska i tvätten. Sen jag bäddade rent igår. Har inte hunnit slänga i dom än.

Men jaja de va allt för denna stund, nu ska jag nog bara ta de lungt och tvätta lite tror jag.. Men ja vi höre senare.

Byebye<3
/E


Hund väder :(

Nej det blev inget sitta ute idag. Det bara öser ner regn. Och när det regnar så kallar man det hund väder. 
  Men jag har nått annat kul att dela med mig av. Det va så att moster Stina va hit, hon har gjort en hundbajspåse hållare åt mig. Så jag har stått och rullat upp 120 bajspåsar på en pinne. Men de gick rätt fort. Och när hon kom så hade hon köpt ett par sandaler åt Wille.

När jag stod där och rullade upp påsarna så skulle mamma ge Wille gröt. Och det slutade med att han hade gröt i hela ansiktet, han hade tydligen slagit till skeden så att gröten hamnade i ansiktet ist. Och ja som tur v hade man kameran i närheten och han få med de på bild. Så nu ska ni då få se hur det ser ut när mormor och William äter. Dom grisar alltid ner sig. Men ni ska även få se Willes nya sandaler.


God morgon..

Nu har man vart vaken en stund men inte hunnit skriva något. Mamma sitter vid min data så jag sitter vid hennes och skriver just nu. Idag ser det ut att bli fint väder. Solen skiner iaf nu. Så vi får hoppas på det bästa. Om det blir fint väder ska jag nog ta ut en filt och lägga mig på gräset med Wille. Men då måste de va varmt. Haha.

Henrik har nyss åkt. Så fort jag har statrat ett spel jag spelar så kommer han som ett skott. De e lite små drygt men jaja han är ju inte här så ofta. Men vi hade iaf kul när vi spelade. Han ville följa med igår när jag skulle till Jennie på den där festen men klockan va för mycket och det va inte direkt ett ställe som han ska vistas på. Inte än iaf.

Mamma sitter och säger hur det går för henne. Hon sitter ju och spelar mitt spel. Hon kommer nog sabba hela skiten. Men jaja. Jennie spelar oxå de spelet när hon är här. Hon har blivit beroende av de. Det heter Call of atlantis, elr n¨ått sånt.

Nej nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe och klä på mig, går ju runt i pyamas än. Men de e ju så skönt.

Höres senare. Byebye<3
/E

Fest..

Har vart med min syster hos Carro.. Det va en mini fest men jag drack inget. Satt bara där och höll dom lite små sällskap. För Carro hade inte hennes hund hemma och då ville hon att jag skulle komma dit med Bella så ja vi knatade dit men nu är vi hemma igen.

När vi skulle gå hem smällde de. jag tror inte de va nån smällare. Mamma och Henrik hörde de till och med och dom satt hemma. Henrik är min syster Lottas unge. De va han jag va och firade som fyllde 8. Tror jag har skrivit om det.

Men nu är klockan snart tolv, och jag e snor trött. Ska sova nu men ja vi höres imorgon.

Bye bye<3

/E


Kväll..

Nu har kvällen kommit, och Wille nyss lagt sig. Jag passade på att slänga han i ett bad innan. För jag har bäddat rent i hans säng, och man kan inte lägga en skitig unge i en ren säng. Haha då har man ju bäddat i onödan.
Just nu sitter jag bara här och tar det lungt. Finns inte så mycket mer att göra. Eller jag sitter och snackar med en kompis på msn.

Det är inget spec på tv heller som man ska se. Hur ska denna kväll bli? Finns inte mycket man kan göra än att sitta här. Elr ja jag kanske kommer på nått lite senare, det visar sej. Va nyss ut med hunden och hon hittade en napp som hon inte ville lämna så fick lov tt ha med den hela vägen hem. För kastade jag den efter vägen slet hon til hon fick tag på den igen. Men nu är den kastad. Så ja.

Haha jag har fan inget liv idag. Finns inget att göra HJÄLP!!

Byebye<3
/E


Sol men blåser.

Idag har jag träffat Nadja en stund. Det va så länge sen man gjorde nått med henne. Och ja vi satt ute på gården med William och snacka lite. Sen skrev jag till Willes pappa att komma ner och säga hej till sin son och de gjorde han utan problem. Nadjas en kompis kom även dit men ja jag kommer inte på va han heter. Men ja dom gick efter ett tag och då gick jag och Wille in för Chris skulle upp till Sandra igen. Men ja de e så min dag sett ut. Nu börjar snart kvällen komma. Men nu kommer det lite bilder på Nadja, Chris och Wille så klart.

Från gården:

Wille sitter i sin vagn och lipar :P


Nadja sitter på bänken..


Nadjas cykel.. Haha rally hojen:P


Här är pappa med sin son. Han ska sätta fast Wille i vagnen.. Så söta ihop..


Ja det va allt för denna gång. Men nu ska jag ta och spela lite. Men vi höres..

Byebye<3
/E

Blogga

Ja då har man fått säll av min syster maria för man inte bloggar så mycket.. Elr skäll kan man inte säga men hon tycker man e tråkig. Men de e inte alltid jag har nått att skriva. Visst det händer en hel del varje dag. Ska nog börja bli lite bättre på att skriva.

Jag va ju till tandläkaren idag och det gick bra. Nu har jag fått tid för att få bit skena Det är så att på nätterna men även när jag blir för inne i nått så biter jag ihop lite för hårt. Så då blir det en bit skena. Ska typ dit den 18 och juta elr hur de nu stavas, av min tänder. Sen kan de ta allt mellan två till tre veckor innan jag får den. Men ja jag hoppas detta blir bättre.

Det är ju mormors fördelsedag idag och det har vart en hel del folk här idag, och massor med fika. Nu är jag så trött på att fika så vill inte se de på ett tag. Men vi har ju nästan en hel tårta kvar. Och de kommer jag inte få i mig en bit till. Elr ja vi får se. Bullar får ag nog i mg men inte så många de heller.

Nu kollar jag på Berg flyttar in. Men de e inte nån höjdare att se. Har börjat spela ett nytt spel idag och har setat med de halva dagen och snart klart. Har tagit n paus nu för att skriva lite här.

Jag har inte så många läsare men en del har jag. Hoppas ni tycker det är lite skoj att läsa. Men nu har jag inte så mycket mer att berätta för nu, vi får se om de blir nått mer inlägg idag. Det beror på om jag har nått att berätta.

Bye bye<3
/E

Grattis

Idag fyller min mormor år. Hon blir 82. Så det blir att fika i stort sätt hela dagen. Elr ag ska ju till tandläkaren vid 13:30 så ja då blir det ett uppehåll men så fort nån kommer så. Mamma har bakat hela dagen, och jag och William har sovit :P. Vi tog en liten sov morgon. Men nu är det full fart. Och jag har stt på han fin kläderna idag bara för att va lite rolig. Men asså han har ju int kläder för att titta på han måste ju använda dom oxå. Så detta passa bra. Det kommer upp lite bilder på pojken. Även bilder från igår när han åt glass själv :)



Så nu har ni fått en de nya bilder. Och han är ju så söt i sina finkläder :)

Bye bye <3
/E

Sex And The City!

Ja man sitter och kollar på sex and the city, har aldrig gillat det men nu på senaste tiden kollar jag alltid. Om jag missar det k'nns det som att det är nått som fattas. Förstår inte hur det kan komma sig att de bara vänt på så kort tid. Nej nu ska jag kolla vidare. Får inte missa ett piss..

Efter detta ska jag lägga mig och sova, så jag orkar gå upp till yandläkaren imorgon.. Jo jag vet det låter som att jag är där ofta men de e ju så klart vill ju ha klart min rotfyllning och så..

Men natti natti<3

/E


9 Månader..

Idag blir William 9 månader, stora pojken nu.. Inte långt kvar tills han är ett år. Gud va tiden gått fort. Känns som jag kom hem från bb igår. Men de va ju ett tag sen. Han är så underbar min älskade William. Man blir alltid lika lycklig när man ser han.

Hmm ja pojken ligger och sover just nu. Ser ut att ha de så mysigt. Undra om man ska gå och göra nån nytta nu när han sussar. Men jag känner inte direkt för att göra nått men de kan behövas. Ja jag tror fan jag ska resa mig från datan och ta och fixa lite på rummet.

Men ja jag kommer in sen och skriver mer mot dagens slut.

Bye bye<3
/E


Tråkigt väder gör mig trött..

Ja då sitter man här igen. Inte alls nå bra väder ute. Och detta väder gör en trött. Det finns inget att göra, man vill inte ut i onödan. Sitter och funderar på vad man kan göra. Men har ingen lust till nått just nu. Inte blir det nått bra på tv ikväll heller.

Mamma har bakat hela dagen idag för mormor fyller år imorgon. Hmm ja hon ska göra tårta oxå men det vet jag inte om hon gör imon elr om hon gör den ikväll. Hur som helst mig spelar det ju ingen roll.

Vet inte riktgt vad jag ska skriva. Har ju inte hänt så mycket. Hoppas iaf jag kommer på nått att göra snart innan jag blir tokig.. Om nån har ett tips snälla skriv.

Men vi höres senare kanske har nått att skriva då elr nån rolig bild att dela med mej av..

Bye bye<3
/E

Blogg design

Då har man fått en ny disign på bloggen. Tack så super mycket för hjälpen. Den blev super fin.

Idag har det inte hänt så mycket, har vart ner med Sanna på stan angående hennes tatuering. Sen hann vi gå in på Lindex och spana men inte så mycket mer. På vägen hem började de åska :( de gillar vi inte.. Men de fixade sig. Och nu sitter man här igen, har inte blivit nå skrivande idag för har inte haft tid.

Imorgon ska jag ner till körskolan och plugga lite med Sanna, hon har samma körskola. Så vi ska plugga tillsammans. Haha super mysigt. Just nu sitter jag bara på msn och har tråkigt. Snart dax för sängen. Skulle ha pluggat lite i körboken men de har inte funnits tid till de. Så ska göra det imon innan jag ska iväg. Önska mig lycka till för de kan jag behöva.

Men ha de bra så höres vi. Bye bye

/E


Trött..

Nu ska jag snart gå och göra mig klar för sängen, har ju en del som ska göras. Typ tvätta av smink orsta tänder, byta om och ja sen krypa ner i sängen. Blir en tidig kväll för har lite små ont i tanden.

Har inte hänt så mycket mer sen jag skrev sist. Typ de vanliga gått ut med hunden lagt Wille, kollat tv och spanat runt lite på datan. De e så mina kvällar brukar se ut.

Ska börja bli bättre på att lägga upp bilder, men asså visst jag tar bilder varje dag. Men vill inte ha alla liggande på datan utan lägger alltid över allt på usb-minnet men de e fullt. Måste köpa ett nytt. Har en del bilden som ligger på datan. Men har redan lagt upp en del bra a dom. Så ja jag ska iaf börja bli lite bättre på de. För de kan ju va ite tråkigt att bara läsa hela tiden.

Men ja nu ska jag iaf stänga av datan och gå och sova. Men jag skriver imorgon igen..

Godnatt<3 / E

Kvällen..

Ja nu sitter man här igen. William har lagt sig. Och jag vet inte vd jag ska göra nu. Det finns inte alls så mycket att göra. Funderar på att tvätta lite.

Har lite små ont i tanden som att jag vart hos tandläkaren och grötat.  Men de går ju så klat över me tiden.  Jag har så tråkigt nu, tror jag ska leka lite med photoshop. Inte för att jag direkt e bra på det men ja de finns inte så mycket annat att göra.

Aja ska gå och slänga i lite tvätt tror jag men kommer in sen


Pannkaka!

Ja då har vi käkat klart, och på menyn vart det pannkaka. Wille fick ju så klart oxå äta. Jag tyckte att han kunde äta själv och det blev att allt låg på bordet, haha men det va ju första gången han fick kladda själv så man kan ju inte änta sig annat. men nu kommer hans farmor så ska vara lite social med henne. Men vi höres sen.



Byebye <3 /E

Tråkigt väder!!

Nu sitter man i köket och kastar pipisen med Bella. Det är så grått och tråkigt ute så de e mys dag idag. William sitter här vid kökbordt och leker med gammel mormor. Dom har en boll och busar med.

Jag har ju inte skrivit på ett tag nu så tänkte dra ihop allt.
På sista april satt jag bara hemma för ville ju se hur min hund reagerar mot smällare, och ja hon bev ju rädd. Så det kommer ju bli lite drygt för henne när dt är nyår och salut. Men det är som det är.

Sen 1 maj gjorde jag heller inte så mycket, och inte under hela helgen. Har bara tagit det lungt. Igår kom Williams pappa och hans tjej hit, Wille ville inte vara med sin pappa utan bara sitta i mitt knä. Han är nog lite mammig. Men Chris får skylla sig själv för de e inte ofta han är här och hälsar på. Så det är ju inte så konstigt att han inte vill vara med pappa.

Hmm idag så ska kanske Willes farmor komma hit, men ja vet inte hur det blir har ju inte hört nått från hon. Chris sa iaf de igår att han och hans mamma ska komma idag. Men det får vi se. Kommer skriva sen så får ni veta då om dom kom elr inte.

Har vart hos tandläkaren idag och fortsatt med min rotfyllning. Det gick bra och nu ska jag dit sista gången i juni tror jag det va. Men ja då ska dom göra färdigt allt.

Men nu ska jag dricka lite kaffe och ta mej en kladdkake bit, för jag har ju nyss bakat så vi hörs senare..

Hej så länge<3/ E

Solsken!

Det har vart så fint väder hela dagen idag. Har vart i solen hela dagen och stekt mig men inte har man fått nån färg för det. Hoppas det blir lika fint imorgon oxå för då blir det till att steka sig då med. Fan gått i sommar kläder hela dagen. Nu börjar det bli lite kallare, men endå inte så kallt.

Mamma har tagit med Wille till Stina, så dom är där och fikar. Stina tycker så mycket om Wille. Han skrattar alltid åt henne så dom har så kul. Haha nu ska man ta och gå ut med hunden en sväng. Sen blir det till att bara ta de lungt.

Jo men vi höres sen..

Byebye<3

God morgon..

Ja nu har jag tänk berätta lite om hur det gick med vovven igår kväll.  Och kan ju säga det att hon är jätte rädd för smällare. Skulle gå ut med  henne när de inte hade börjat riktigt utan bara när de puttra lite på håll. Och hon slet runt mig runt huset, har aldrig sett henne så rädd. Fick verkligen springa.

Nu försöker jag lägga in en annons åt mamma på blocket med det funkar inge vidare. För jag får inte nått mejl. Så ja jag vet att jag skrivit rätt e-post men det funkar inte. Men det kanske dyker upp nått mejl under dagen, annars får man testa igen.

Men nu tror jag att jag ska bädda sängen och sen ta ett bad. Men ja vi höres.

Bye bye <3


RSS 2.0