-20°

Fy nu är det riktigt kallt ute. Graderna bara stiger allt mer. Snart kan man inte ens gå ut. Runt ett när vi gick till mamma en sväng va de rätt kallt iaf så pass kallt att de blev tungt för mig att andas. Vet inte verför men kallt va de. Va ju dum nog att inte kolla termometern innan jag gick ut.

Känner mig inte alls rolig idag, vet inte va de e men känns bara så tråkigt att ens göra nått idag. Imon kommer pojken hem och de blir nog bättre då. För man har ju de att se fram emot. Men nu är jag bara så slut i kroppen.

Byebye

Julklappar

Då har man köpt någrajulklappar idag, men några kvar och sen har jag även ett par jag funderar över. Hmm de e inte lätt alla gånger men de blir nog bra i slut ändan.

Har även fixat lite med granen idag, lite nytt glitter och så. Nu e den i topp skick. Vi har fått en större tvättmaskin och även köpt en ny diskmaskin då vi hade en bänkdiskmaskin förr och nu en fullstor. De blir rätt mcyket disk ibland så nu får man plats med mer.

Va hundvakt i helgen och de gick jätte bra. Hae syrrans hund under en natt då hon ocg familjen va på kryssning. Bella böevså glad av att få ha sin älskling här en sväng.

Wille har nu jullov och de känns skönt, för nu slipper man väcka han på morgonen. Pojken jobbar kort vecka och kommer hem på onsdag ist för torsdag. Och nu blir han ledig tills nån gång i böjan på Januari.

Nu blir det godnatt och sov gott

//E

Vart tog året vägen?!

Förstår inte vart detta år tagit vägen, känns som jag nyss flytta från mamma och de har redan gått ett år. Jag vet knappt vad vi gjort för att allt gått så fort, jag hinner inte riktigt med alla gånger. Nu är iaf julen nära. Och de e helt otroligt. Hmm har ännu inte hunnit med några julklappar men de kommer till veckan, då ska man iväg med mamma och kolla lite. Vet en del jag ska köpa men inte allt.

Idag kommer Putte hem från sthlm, och de är nått man längtar efter. Denna helg kommer bli Fullspäckad. Har massor att göra, så vet inte rikigt hur man ska hinna allt. Ska även vara hund vakt åt min systers hund rocco. Det kommer min Bella tycka om.

Har lite bilder på mobilen som jag ska lägga upp sen oxå, hoppas man hinner med de idag. Det visar sig. På tal om mobil så har jag fått en Samsung Galaxy S som jag önskat mig så länge, fick den äv min älskade pojke. Och är så glad för den. Tack så super mycket hjärtat.

Nu blir det en till kopp kaffe och sen bara ta de lungt. Inge trevligt väder alls idag..

//E

December

Ja då va de jultider igen.. Tänkt att tiden går så fort, tyckte jag nyss flytta från mamma och endå va de ett år sen..

Wille har tyvärr blivit sjuk, och ligger med feber, den kom igår och han är inte av med den än. Hoppas bara det inte blir nått värre. Utan att de bara blir feber.
Alexandra är lite snorig hon med, men de e iaf på bättrings vägen. Imon ska jag ner med henne på BVC för att se vad hon väger nu.
Imon kommer även hennes pappa/min älskling hem från sthlm. Nu har han gjort en vecka till. Men denna helg blir han hemma måndag oxå för då ska vi iväg och skriva papper om att de e han som e far till henne. Helt enkelt faderskapsbekräftelse.

Men nu ska jag inte sitta här mer utan ska städa lite ;)..

Byebye

RSS 2.0