God morgon!!

Det kom inget regn igår eller inatt, men ja det kommer nog idag. Fick någon liten droppe på mig när jag gick till dagis med wille. Så ja det visar sej vad det blir för väder. Hoppas iaf på fint. För hoppas kan man alltid göra. Nu väntar jag iaf på att tvättmaskinen ska bli klart så man kan hänga den och slänga i en ny. De suger att tvätta. Men ja man måste juh göra de åh annars har man juh inga rena kläder att gå i :P.

Nu ska jag kolla lite på fb så höres vi sen

/E

Regn?

Hmm undra om de kommer bli regn snart, för ja de blev grått ute rätt fort nu. Vill ha lite regn nu iaf så kanske de blir grönt på gräsmattan och jordgubbarna kanske blir att växa lite mer =)

//E

Trött

Ja idag har man vart ute och fixat lite, men än är de inte klart ska pyssla lite mer imon med de. Är så trött just nu så de känns som om man skulle kunna sussa lite, men ja de tänker jag då inte göra för de e nått jag inte har tid med just nu. Finns en del här inne som oxå ska göras. Men nu bire en lugn stund iaf kanske ska slänga på en kanna kaffe och ja bara vara

//E

Solen skiner

Ja solen skiner och allt e helt underbart just nu. Men ja de sägs att de ska bli regn men ja de visar sej vad som kommer. Hoppas iaf inte de. För hur ska man gå kunna vara ute och pyssla. Tror nog jag ska traska ut en stund nu

//E

Svider

Att de ska svida så jäkla mkt e sjukt. Men ja de e juh bara till att smörja och se glad ut för nå annat finns de inte. Haha men ja de e juh iaf bra att man nu bränt sig så bire inte lika illa nästa gång. Kanske man får lite mer färg iaf.

Nu ska jag nog slå igång en film och njuta i min säng, kommer in senare och skriver va de vart för film.


/E


Bränt mig på ryggen

Jaha då har den röda ryggen kommit, fy inte alls skönt. Och även lite i ansiktet men även bröstet e lite små rött. Hmm de vart en in smörjning och hoppas på att de blir bra snart.

Hmm jadu nu är kvällen kommen. Och barnen e super trötta. Så nu bire kvällen i denna familj och ja värktabletter för min del som att min fot gör så otroligt ont. Hmm märks att man gått lite mkt idag.

Har börjat snacka med Sofi från Sala igen och ja de går iaf åt rätt håll iaf. Hmm och ja jag vet att du kommer se detta som att du snokar in här lite då och då din lilla råtta hihi skoja =)

Solat

Ja då har man vart och solat idag med den underbara Natha. Och ja de blev en sväng på kupolen oxå.
Hmm ja denna dag har då bara sprungit förbi.

Och dopet börjar närma sig, de kommer även en begravning här fram över och ja de e då inte långt kvar tills den heller. De e mycket som händer nu och ja de är iaf mycket bra saker. De nya syskona e helt underbara. Dom verkar super glada att få veta vem jag e och jag lika glad att veta vilka dom är. De e iaf helt otroligt att man har fler. Har vetat de ett par år men inte vetat vilka dom va. Och nu vill dom hålla denna kontakt så de e en bra sak iaf. Så nu visar det sej vad som händer fram över. Men de blir nog bra de åh.

Nu ska man fixa lite mat i huset och sen bire bara lungt idag. Har super ont i foten pga att man gått en del idag.

Peace

/E

Godnatt

Då va man hemma från bion och ja de va super trevligt. Men ja filmen hade kunnat vart bättre. Men men den va ju heller inte dålig men ja.

Nu väntar sängen och john blund på mig är super trött och ja de ska juh upp till dagis imon som man inte vart till på ja ett tag nu iaf. Får se hur de går da.

NattiNatti

/E

Tankar och Funderingar

Har direkt inte några just nu, men med tiden kommer det nog många. Bara man smält saker och ting så blir de nog en del.. Jag går inte in mer på detta nu utan nu ska jag fixa lite käk och sen bire inte lång tid kvar för dessa troll att vara vakna..

Peace out!!


Kratta

Ja då har man börjat lite smått på baksidan men ja de gick inge vidare när Mr William skulle kratta ut allt igen så de får bli när han är på dagis. Och ja sen började de just att regna så de e ingen bra ide att hålla på då.

Ikväll bire bio och sen händer de inte så mycket mer. Har en hel del att skriva här men just nu vill jag inte göra de utan vill ha saker och ting på plats först.

/E

Jahap

Då har ens far dött. Hmm ja jag vet inte alls hur jag ska reagera med tanke på att vi inte hade kontakt.
Så nu har man träffat sin så kallade syster men ja jag känner henne inte så känns lite konstigt att säga syster oxå. Hmm nu kommer man iaf snart veta vilka alla syskon e. Lite konstigt men ja de va iaf trevligt att de va hon som kom hit och berätta de och inte nått knasigt samtal eller nån snut som kom iaf..

Rip Bertil

Städning

Haha ja då ska de börjas nu da.. Ska städa lite, och ikväll ska Wille sova hos sin pappa och farmor och de ser han iaf fram emot. Men själv ska man nog inte göra så mkt.. Hmm de visar sej vad som händer

Puss

/E


Fredag :D

Ja då va de helg igen.. Hmm och ja bärbara datan har spunk så nu sitter man på stora (suck). Men ja räddningen kommer nog i helgen :D.

Igår sussade nattis här och vi hade mega kul käkade god mat och ja bara va som vi brukar va. Haha sen nästa helg bire ut med henne på en sittning inom högskolan och sen ut en sväng efter de. Hihi Najs najs. Så ja idag ska hon shoppa biljeter i skolan.

Hmm idag vet jag bara att de blir en städning av hemmet och hoppas på bättre väder. Men nu ska jag avnjuta min kaffe kopp och bara ta de lungt.

/E

Hemma igen =)

Ja nu har jag vart hemma en stund och wille kom nyss hem. Det vart lite shopping på dollar idag =). Och ja jag ska lägga upp bilder bara jag fotat idag =).

Det blåser ute än men endå ligger solen på och här inne blir de bastu så när man väl går ut och röker blir de rätt skönt endå.

Och svaret på din fråga Sofi.. Visst kan vi ha grillkväll i sommar :)

Frukost

Haha mums va de va gott, käkade fruktsallad och en varm kopp kaffe. Kan inte bli bättre.
Usch idag e de inte alls nå mysigt ute. Burr de blåser halv storm och de e isvindar. Jag vill ha fint väder så man kan börja gilla snart, fy de e nått jag ser fram emot. Att plocka fram grillen och bara mysa.

Kanske blir en tripp med mor till väverit och köpa garn som hon ska virka med. Hmm kanske blir en ny symaskinsnål till mig =). Hmm jadu undra om man kan svänga förbi dollar ensväng oxå vem vet kanske hittar nått kul..

Byebye

Wihoo

Jag har gått igenom mitt hem och städat iaf nere våningen men uppe e de redan okey så =).. Men ja de tog juh lite på krafterna men de va de värt. Haha damsög och torkade golven på tåna jippie :D

God Morgon!!

Wille ska strax gå till dagis med sin mormor och han ser verkligen fram emot de.
Jag sitter nu här med morgonenes första kaffe kopp och ska strax hoppa ut för en nypa förgiftad lyft från den så kallade glödande pinnen :p.

Hmm sen funderar jag på att ta en sakta med lång väg till Willys med mamma. Jag kan ju trippa på tå med den sjuka foten så ja de kommer ta lite tid isf.

Vädret ska vi inte tala om idag :( de regnar och e bara trist ute. Men hur de än blir med Willys så ska de iaf köpas batterier så man kan få fota lite

Puss på er ;)

Uppdaterad =)

Yees nu funkade de att uppdatera min mobil :)..

Hmm jadu solen tittade fram nån minut men nu e de lika grått som innan. Och jah skulle jo fota lite idag men mina batterier i kameran va döa så ja de blir till att köpa nya..
Hmm undra om man ska testa sig på att lägga sig i ett bad? Törs man de, e ju lite svårare med bara en hel fot. De visar sej om man badar eller duschar ;).

Hmm jadu elr kanske ska testa hoppa med damsugaren.. hahaha nej nu ska jag ta de lilla lugna

/Ewwe

Snart kommer..

Snart kommer Wille hem från dagis :). Ska bli kul och se om han gjort nå kul idag då. Men de tror jag nog verkligen han har, de e då iaf inga problem längre att gå till dagis. Tror han tycker de e super kul. Haha skönt för mig att slippa bråka med han på morgonen.

Alex hon ligger och tar middags luren och jag sitter här. Haha de va då värst va hon snarkade nu da. Men ja hon e super snorig så de e juh inte så konstigt.

Nej om man ska hoppa ut i köket och ta sig en kopp kaffe, mums så gott de lät. Blir juh bara tredje koppen idag :).

Ska försöka fota lite idag och lägga upp bilder på dom små trollen..


Puss

/Ewwe

5 April

Jaha dagarna bara flyter fram, idag e de tisdag och inte alls lika fint väder som igår. Fy de e grått och kallt. Vart tog de underbara vår vädret vägen? Nej nu får de då bli sol och fint väder, allt detta växlande gör bara så man blir förkyld. Jag vet dock inte vad som står på schemat idag som att jag inte kan gå så finns de inte så mkt man kan göra.

Tror noh att wille kommer vilja vara ut idag oxå. Haha han som älskar att leka ute nu, de e juh jätte skönt att han iaf vågar gå fram till andra barn och leka med dom. Inte som jag va när jag va lite blyg till tusen.

Nej nu bire att spela lte fronten som att mina plantor är klara och måste plockas..

Tipsa gärna om andra bra bloggar

puss så länge

/Ewwe

Våren är här..

Idag har jag inte skrivit nått alls men har setat ute i solen nästan hela dagen. Mamma hjälpte mig städa med tanke på att de blir lite svårt på bara ett ben och kryckor. Super snällt av henne. Wille har vart ute sen han kom från dagis vid två och fick gå in vid halv sex. Han lekte med nå ungar som bor hhär på gården. Men sen va han borta och mamma gick iväg för att kolla då hade dom traskat iväg ner till henne nästan dom va iaf rätt nära henne. Så ja den lilla mannen fick traska hem hit och vara här.

Men nu sover dom små och jag tar de lungt efter denna långa dag. Blir inte så mycket mer som händer idag, önskar att man kunnat slänga sig i ett bad men de går ju inte när man inte kan stödja på ena foten..

Nog för nu höres sen

puss //Ewwe

Skit väder!!

Jadu regnet bara öser ner ute och ja de e allmänt grått och trist. Vet inte nå vad vi ska hitta på idag. De enda bra med detta väder e juh att all snö regnar bort lite mer. Men jag känner inte alls för något regn vill ha sol nu så man kan vara ute iaf wille. För jag sitter bara på verandan och han springer runt.

Ja de visar sej vad som händer och sker idag då

höres om en stund byebye

Hmm

Jadu värst va klockan gick sakta idag då, har dock inte hänt så mkt. Solen tittade fram en snabbis nyss men nu e den borta igen :(. Mysigt så länge de varade.

Willam sitter på golvet och diskuterar om sina galonisar, haha inte för att man förstår så mycket men endå han e ju super duktig på att prata. Och jag frågade han om han kunde säga Christoffer Wulcan och ja de blev pissoffer pulcan hahahaha höll på att garva ihjäl mig. Mamma va här då och ja hon skratta hon oxå. Han e då bra gullig.

Haha och super snäll och hjälper mig med de jag ber han om. Han plockar upp de som ligger efter golvet för han vet att jag inte kan gå. Och ja massa annat bra.

Nu bire till att roa han lite och bara ta de lungt tillsammans..


Pusspuss

Wille tillbaka

ja då va plutten tillbaka men nu sitter han ute i snön här och leker. Haha han är då bra sööt.

Puss

Kompis

Haha mamma ringde nyss och berätta att wille hittat en kompis på hennes går. Nån av grannarna hade en tjej som va i hans ålder och nu va dom ute och åkte kana och lekte, fan att man inte kan se de :(. Men de kommer fler gånger

Gulligt iaf

God morgon bloggen

Det va ett tag sen jag vaknade men har inte haft orken till att skriva. Hmm jadu den dag vet jag dock inte hur den ser ut. Mamma ska ut och bli firad med familjen och hade jag inte hoppat på dessa jävla kryckor hade jag följt med, men nu blir det för mkt för mig.

Hmm ja vad ska man göra nu da. Wille e med mamma och kollar på när Magnus lagar bilen, Alex hon sover. Och jag sitter juh här som vanligt. Önskar att jag hade kunnat städa men de e juh inte de lättaste på bara ett ben. Nej då trillar man nog och bryter andra foten oxå och de har vi verkligen ingen lust med.

Nej nu blire en kopp kaffe och kika runt lite på nätet

Bye bye

Kväll

Ja då va de kvällen kommen, eller ja barnen har ju sovit ett tag men min kväll har iaf kommit. Syster Maria e här och ute med hunden just nu. Då hon har vart här i blge och jobbat. Efter att hon har åkt väntar mig en dusch och sen bara ta de lungt, ska se nått avsnitt av svensson svensson sen bire nog att hoppa i säng och spela lite angry birds ;).

Hmm dagen har vart helt okey. Men ja den hade juh alltid kunnat vart bättre med tanke på att jag vill kunna gå igen.



Ne nu orke jag inte skriva mer godnatt och hejdå

Första April

Värst va folk ska dryga sig idag da, med alla dessa kansiga skämt. Och ja vissa e inte ens roliga utan bara elaka. Hmm undra vad folk har för humor. Hmm ja nu har man då ätit iaf och kvällen börjar sakta komma. Hmm Wille leker med vattnet som vanligt nu, oh lillsyrran sover.

Tänka sig vad snön har smält endå, de snöade senast i går och de e redan borta. Nej nu bire till att fixa lite med saker man kan göra trots ont i foten!!


Byebye

Kryckor..

Jaha denna historia va då inte inom syn håll, att skada foten när man har småbarn e då ingen hitt. Hade de inte vart för min kära mor så vet jag inte hur detta hade gått. Hon är en ängel som hjälper till med allt jag själv inte kan. Nu vill jag bara bli bra igen så man kan göra saker och ting själv..

Nu blir ska de bli kyckling i detta hus idag, gotti gotti <3


byebye

RSS 2.0