Mysig dag

Vädret är jätte fint idag, solen skinet bakom molnen och det är plus grader. Promenaden på morgonen va jätte skönt. Det är så mycket trevligare att vara ute i detta väder, dock är de så isigt och halt ute och de kan bli lite drygt.

Tösen ligger och sover i vagnen ute, och bella e oxå trött. Idag ska de bli lite städning och sen bara ta de lungt. Känner inte alls för att göra några större saker idag. Bara en helt vanlig mysdag

Planer/disskutioner

Då börjar man prata lite mer om resan vi ska göra i sommar, men  vill inte berätta så mycket just nu för vet än inte super mycket. Men kommer berätta mer när saker och ting börjar närma sig. Så nu gäller de att börja spara så mycket man kan. Men med tanke på att jag är hemma och mamma ledig så kommer jag inte kunna spara så mycket, men hoppas man iaf kan spara lite.

Tövaäder i Januari??

Det är slask och modd ute nu, och bara Januari. Snös brukar ju ligga vart till april iaf. Halt till tusen är det oxå. Hmm vart är denna värld på väg? För inte allt så länge sen drog hunden super mycket i kopplet, men hon har blitt normal igen och går fint brevid vagnen nu. Och de e då super skönt nu när de e halt.

Men skönt är de då ute, de finns ingen tvivel om de. Just nu e de plus 3,4.


God morgon

Igår va de -19 och idag plus grader.. Förstår inte att det bara vänder så fort. Tycker det är helt sjukt. Idag är det söndag och min älskade åker till jobber inatt :(. Tråkigt tråkigt.

Igår käkade vi Tacos mums va gott. Idag vet jag dock inte hur dagen ser ut, men den blir nog bara lugn, nu ska jag ta och käka lite frukost


Godnatt

Godnatt alla kära läsa..


Duscha

Haha ja då har man duschat och känner sig äntligen som en mäniska igen ;).

Kväll

Nu är kvällen här och barnen sover.. Wille var jätte trött och slocknade på en gång. Siter här med mariekex och kaffe och läser bloggar. Mysigt

Väntar på att tvätten ska bli klar så man kan hänga den och sedan tvätta lite åt grannen som än inte fått sin tvättmaskin inkopplad. Och hon har inte tvätt i tvättstugan på ett par dagar så då e de klart man kan ställa upp.


Gigantisk Apa

Här kommer en bild på en av Willes kompisar ;)


Prov sitter

Här provsitter hon sin gå stol, och ja brorsan är snäll och ger henne lite snålskjuss


Vaknat

Då har Alexandra vaknat, och ligger just nu i mitt knä och äter välling :). När hon vaknade så va hon lika glad som alltid, när jag kom fram till vgnen och hon såg mig log hon med hela ansiktet.


Wille hemma

Ja då har man hämtat pojken på dagis, och innan de hjälpte jag min syster att färga håret. Tösen hon sover än, hon ligger i vagnen på mammas altan. Ute sover alla ungar bra.

Där pojken jobbar i sthlm så e de tydligen inge bra väder, snön bara vräker ner. Och här hemma skiner solen dock blåser de kalla vindar men endå fint. Och inte så farligt kallt heller, termometern visar -3.


Halloj

Det blev sent inatt, tror vi va vakna till typ två. Men tösen har iaf inte vaknat nån gång inatt. Skönt de.
Idag blir det lite städning och sen bara ta de lungt.

Det gick jätte bra att lämna Wille idag, de e inte alltid han vill till dagis. Idag vart han bara arg när jag tog snöbollen för han. Han ville ha den med sej inte, och ja de går ju inte. Men när vi hade kommit in och klätt av oss sprang han bara rakt in och glömde helt att säga hejdå. Men ja de e så skönt att se.

Nu går det jätte bra med pottan, han sitter där jätte mycket, men bara kissar än så länge. Och ja allt tar ju sin tid skönt att de iaf har börjat bra och han tycker de e kul. Min stora kille =)

God Kväll/Godnatt

Nu ser jag att klockan blitt rätt mycket, och ja mycket har hänt sen sist. Det va ett par hit och köpte mitt skötbord. Och efter de så kom Natha och nu har vi setat och lekt lite med photoshop. Och ja som vanligt blev det en hel del skratt.

Morgon dagen den blir lugn och ja sen blir de en del städ oxå. Men ja de ser jag fram emot för jag tycker inte om när det ligger saker lite här och där. Men ja de e ju inte jätte stökigt men de duger för att ge mig spader, låter lite pedant men de e jag inte.

PussPuss

Mörknar

Då börjar det mörkna ute, och till kvällen så kommer det ett par och kanske ska köpa mitt skötbord. Men även Natha ska komma. Hon ska sussa hos mig och ja de va super länge sen jag träffa henne nu. Ska bli jätte trevligt. Det blir nog en hel del sittande och pyssla med photoshop. Kan en del men är inte någon expert direkt. Men de gäller att pröva sig fram.

Nu blir det att käka pizza och bara vara, höres sen

Tisdag

Ja då va det tisdag igen, och Wille e på dagis. Jag sitter just nu här vid datorn och spelar fronten med en kopp kaffe.

Idag bler det en lugn dag med lite små plock här och där, ska iaf försöka ta mig igenom stora garderoben i hallen. Hade ju vart bra att få den okey igen, men de ska jag fixa.. Ska även fixa ngon smart förvaring för mina skor, men de visar sig hur det går. Om ni har nå bra tips skriv gärna de


God Natt

God natt mina kära läsare =)

William Och Alexandra


Kort hårig

Under helgen så klepp vi William och ja de blev super fint..


Dagis

Då har Wille börjat på dagis igen efter ett långt jullov. Men de va just inte va han själv ville. Han ville åka till putte, och när jag väl berättade att han va och jobba så brydde sig inte ville i de, han skulle åka till putte. Men men nu e han iaf på dagis och de gick bra att lämna han endå. Det blev bara lite gnäll men de gick över efter två minuter.

Idag skiner solen ute men de e då storm. De blåser riktigt starka vindar idag och de e ju mindre bra. Skulle ha hjälpt mamma att städa undan julen idag, men hon blev barnvakt åt Tim och Emma då de e nå möte på deras dagis.

Nu sitter jag med en ny bryggd kopp kaffe och bara tar de lungt. Mamma drog till affären, och jag försöker få dessa ungar att lyssna på mig och inte skrika så min dotter kan få sova, men ja de går ju inte så bra.

Blogga

Idag har de inte blitt nå skrivande men har inte haft någon ork. Men nu känndes de iaf på tiden att föklara de.

Pojken e juh och åker bräda, och ja han har ju ringt och berätta hur mycker han ramlat.. Snön bara vräker ner ute. Inte alls nå roligt. Sanna ska komma hit en sväng om en stund, ska bli så trevligt så.  Då blir nog Wille glad.

Har en sak jag ska berätta om sen men måste komma hem och lägga in bilden på min data först. Är iaf riktigt stolt över min son :)

hörs sen

Tvätta

Varför ska det vara så himla tråkigt att tvätta? Nu har jag iaf häng en maskin och nu ska man bara vänta på att nästa ska bli klar. Fy de e inte alls kul. Men men sätter man bara igång så går de fort.
  Det e ju roligare att fylla maskinen än att hänga de som blitt tvättat.

Nu är iaf pojken på väg hem och de e ju bra de, vi har en del vi ska göra idag. Hoppas bara allt blir gjort. För igår blev ju inget som de skulle. Men sånt som händer.

Hmm har ont i halsen idag med, satt på bion igår och de va ju inte direkt varmt inne där så då kom min smärta i halsen tillbaka tråkigt tråkigt.

Men filmen va super bra de va sista narnia filmen vi såg. Och ja den va ju lika bra som de andra. Funderar på att kanske köpa böckerna och läsa dom. För de e ju 7 böcker tror jag var av tre dom gjort film på.


Skålar

Barnen har fått en varsin skål Wille fick en tigr och Alex fick en krokodil. Vi köpte dom på Ö&B


Tjenare

Tyvärr blev dagen inte som jag ville igår och med de blev de inte så mkt bloggande. Vi gick på bio och pojken drog iväg till romme och drack, min kusin kom hit och sov här. Och nu har man bara städning att göra medans man endå inte har karln i huset. Hmm undrar bara när han tänkt komma hem för vi har en del att göra idag..

Nej nu ska jag städa så höres vi sen

God morgon

Nu har man vaknat och de e ett under att man sovit så här länge.. Wille vaknade nyss han oxå.
Inatt har de snöat mer och ja de e bara att börja om med att skotta. Men än snöar de och blåser, trist som f*n. Hoppas detta väder ger sig.

Pojken ska till Romme Alpin på lördag och hade jag inte vart förkyld så hade jag nog följt med men jag känner att jag inte vill bli värre än vad jag redan är så jag passar på de.

puss puss

Pölsa och potatis

Då har man ätit pölsa och på potatis, inte alla som tycker om de. Jag är iaf en som tycker om de. Ingen mat man äter varje dag men gott iaf. Nu va de ett år sen jag käka de sist så båda jag och mamma tyckte att de va på tiden..

Än har pojken inte kommit men snacka med han nyss och då va han i säter, de hade vart nån olycka där så han hade stått där ett tag. Men nu kommer han iaf snart.

Puss puss

Fröken ur

Kan inte nån bara stoppa tiden ett tag, dagarna går på tok för fort. Klockan bara springer iväg. Känns som att man inte hinner de man vill på dagarna?

Är det bara jag som känner så, eller finns det fler? Jag tror nog att många känner så. Och inte kan man göra nått åt de heller. Nu kommer nog pojken vilken minut som helst och de blir skönt de.

Alex har nyss somnat och Wille nyss vaknat. Snacka om att dom kör skift :P. Känns nästan som att Wille sovit lite väl länge med tanke på vad klockan e. Men man ska ju inte väcka den björn som sover :P.. Eller ja björn e han ju inte bara lite väl pratglad ;)

Synen från mammas....

Detta e vad man ser när man kollar ut genom mammas fönster i köket, bara en massa snö :(


Mina underbara



Här är dom två underbara barnen jag jag. William är så stolt över sin syster. Och Han bad själv om att få hålla syster när han hade satt sig i lådan. Han har då sina ideer. Mina skrotungar <3<3

Lite bilder från december


Godmorgon

Inatt har det visst kommit en del snö, så innan man ska ut måste man skotta :(. Annars kan de bli lite segt att gå med vagnen. Med tanke på att Wille står på sin ståbräda. Och den vill nog inte i all snö.

Natten har iaf vad bra. Kommer dock inte på att jag drömt nått spec.

Idag kommer pojken hem och de kommer blir super skönt. Är tyvärr förkyld och ont i halsen och de e mindre bra. Hmm nu ska jag käka lite frukost och kolla facebook. Spela lite front oxå så klart ;)


Sova

Då va de strax dax att krypa ner, och tänkte bara hinna säga de innan jag blir på tok för trött.

Men en ny dag imon och hoppas de hinns med något/några inlägg i bloggen =)

Godnatt

Byebye

Samsung Galaxy S

Har ännu inte berättat att jag fått en ny mobil av min kära pojke. Det är som ni ser en Samsung Galaxy s.
Är super nöjd med den, och ja den e ju rätt lik en Iphone. Men ja endå inte. I stort sätt lika bra iaf. Har ju haft den ett tag nu, men som att jag inte bloggat så mkt så har jag inte kunnat skrivit så mkt om den.

De e ju inte den billigaste mobilen så de jäller att hålla hårt i den ;). Vill ju verkligen inte att den ska paja.
Den är ju som en mini dator, jätte bra surf och ja allt e bra.

Vad mer kan man säga..

Tack hjärtat älskar dej <3

Sover Sött

Nu ligger båda barnen och sover sött. William va jätte trött när vi gick från mamma idag. Han har hållt igång hela dagen, och i min himmel vad han talar nu. De e nå sjukt mycket.
  Hans farmor va förbi och gav han en försenad julklapp idag. En motorcykel som kan blinka och låta. Den blev han självklart jätte glad för..

Har hunnit med att städa lite nu på kvällen, och nu vätar bara några mer avsnitt av Angel. En super bra serie jag ser. Hmm nog för att man har en hel dres med serier man kolla på nu men ja de e som de e. Dom flesta ser man tillsammans med pojken, och denna ser jag på veckorna för att hålla mig sysselsatt. Super bra är den iaf.

Om ni sett buffy så vet ni vem angel e..

Byebye

2010

Under 2010..


Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Om jag har :P
Har du sovit i tält? Nej, det har jag dock inte.
Har du sovit under bar himmel? Nej
Har du varit på Gröna Lund? Nej
Har du varit på Liseberg? Nej
Har du varit på Kneipbyn? Nej
Har du varit utomlands? Nej
Har du varit i en annan stad? Japp
Har du bott hemma? Ja hos mamma

Under 2010..
Har en vän dött? Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja
Har du sovit över hos en vän? Ja :)
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Ja, verkligen..

Under 2010 har du..
Har du pussat någon?
Ja
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? Hehe, ja

När har du som mest..
Gråtit under 2010?
De vet jag inte
Skrattat under 2010? De vet jag inte heller :P

Denna månad..
Har du varit kär?
Ja
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När..
Grät du senast?
Ingen riktig koll
Skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? Idag
Lyssnade du på musik senast? Nyss
Hade du kul senast? Nyår :)

Vem..
Kysstes du senast med?
Dan
Kramade du senast? Min son
Pratade du i telefon med senast? Älsklingen
Fick du sms av senast? Natta
Hade du tråkigt senast? Har aldrig tråkigt :P
Kommer du ifrån? Dalarna
Heter? Ewa-Lena
Hur gammal är du? 19
När fyller du år? 9 Mars
Tycker du om någon just nu? Ja
Jag samlar på? Ingenting spec
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Någon av mina närmstra vänner
Vilken tid gick du upp idag? Typ 10
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Nej, har ju narnen hemma..
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Hallåå
Vad ska du göra imorgon? Städa skåp
Var vill du bo när du blir stor? Är inte jag stor? Jag vill i alla fall bo på en fin plats :)
Vad vill du bli när du blir stor? Stor? hmm.. Ha en bra framtid :)
Är det okej att gråta? De är klart
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar helt klart.
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa mycket av de som jag alltid har velat ha.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Ja
Har du tatuering? Nej..
Vill du gifta dig? Vet inte..
Vill du ha barn? Har redan 2..
Solar du ofta? Nja
Är du bra på att laga mat? De hopaps jag :)
Gillar du att dansa? Naj
Hur vig är du? Helt ok :) hehe
Vilken är din favoritglass? Magnum
Tror du på ett liv efter döden? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll
Vilken ögonfärg har du? Blå
Vilka hårfärger har du haft? Rött, Brunt, Svart, Blond
Är du beroende av något? Ja
Senaste låten du hörde? The flood, take that
Brukar du bädda sängen? Sällan
Har du kysst någon under den senaste månaden? Ja
Vad var det senaste du sa? Aha ja
Saknar du någon nu? Ja

Nyna året har börjat..

Detta år har nu börjat och de känns jätte bra, tycker bara att de förra gick lite väl fort. Hann inte alltid med men de går ju tyvärr inte att göra nått år.

Vi hade en helt underbar jul och nyår. Vi firade jul med min familj och med pojkens familj. Super mysigt hade vi. Och på nyårsfton så va vi ute i romme med min kusin och Sonny. Även dennis och hans tjej. Vi badade tunna och åt god mat. Jätte trevligt. Barnen va då hos min mamma och de hade gått jätte bra.

Detta år fyller Wille 3 år. Tänka sig att han blitt så stor, och Alexandra blir 1. Men de e ju ett tag kvar men endå. Allt har gått så fort.

Byebye

RSS 2.0